HCE Fórum

1561562564566567649

Komentáře

  • Dal jsem na nás pětikilčo, bylo jasný, že to takhle dopadne... Ale mohl jsem dát víc no 🤣

  • Ale stejně, Eismann ven
  • Ale že to takhle nejde celou sezónu…se byl podívat novej trenér, ne? :D
  • Xaxxz
    Senkypl sedel ve skyboxu s Tobolkou a Kalousem
  • Tak to je ono…tak ať kluci chodi i já předkolo, rád bych se ještě letos do arény podíval :D
  • upraveno 1. březen
    A novej trenér seděl mezi fans Sparty? 🤔 😀
    nebo stál na naší střídačce? 🫣



    Post edited by three7 on
  • Tvle Kanga mi v prvni tretine prisel, ze ho ten hokej uz nebavi a pak udela one man show - tim golem to cely podtrhl, to tam placnul jak kdyby to nic nebylo :D dneska konecne trocha radosti :)
  • A jsme 11.! :D :D :D
  • No nevim jaký na to budete mít názor Vy.

    Nechci nějak spekulovat,ale na Kladno bych nejel uplně komplet,a bez Froda. Nevim jestli to jde,ale vzal bych nějaký juniory,a stěžejním hráčům bych dal volno.

    Ono už defacto o nic vesměs nejde,a ti řezníci tam od nich,by si mohli na někom tom lepším od Nás ještě smlsnout.
    Nevím,je to jen můj názor.
  • No bud to bude Litvajz,nebo Budejky,to uz je ted nejspis jasný. Ono si asi nevybereme,ale do Litvajzu je to blíž,a určitě by tam kluci měli větší podporu v hledišti.
  • upraveno 1. březen
    Dnešní zápas byl povedený a vybudoval momentum. 
    Co s tím nyní udělat. Upřímně bych nechal tu stejnou sestavu ať dají další válec - aby to vzneslo pozitivní vítr do kabiny, ALE zase to momentum mohou ztratit, že prohrají :D Takže tady upřímně nevím co by zvolil, ale jelikož jsme hráč takže stejná sestava a další válec. 

    Kanga - dneska to vyhrál on udělal dvě akce, které nás poslali na kůn a dál si gola. To je přesně ten playmaker, co oni chtěli a potřebovali. Jenomže prostě to fungovalo jenom pár zápasů, což je kolísavý výkon sezonní. I když Kanga je oblíbenec furt to hodnotím spíš nešťastně. Ale už minulou sezonu tam byl trochu propad. 28 bodů nyní 21 takže skoro na svém, ale prostě kdyby takhle hrál ob zápasy paráda. Nicméně furt má strašně moc bodů -. Nědkdo na Fb tvrdil, že má podepsáno :D who knows. (ale furt myslím, že se vrátí do Finlandie.

    Beránek a Černoch - to je asi jediná dvojce, která v posledních 5 zápasů nevynechala souboj a jejich výkonnost šla náhoru a dosloval byla jediná dvojce co dávala goly + hladoník.
    Posledních 5 zápasů Černocha - 9b (wau, rozjel se v pravou dobu a jako správný kapitán dal Carry :D, prostě ty kolísavé výkony jsou prostě v dnešní době znát. Ale palec nahoru furt dře jen škoda, že to je typově hráč jako Filipi ale prostě ty body tam scházejí, když hraje line 1. 

    Beránek nyní trochu na prázdno, ale všimnul jsem si, že počas sezony zapracoval na jeho rychlosti. Má poměrně dobrou explozivní rychlost. 

    Kanga - Černoch - Beránek - je asi ideální formace pro využítí Kangy. Pár zápasů tam bylo, ale spíš to byly jednorázovky. 

      
    Rachůnek Griger - ten začátek z nich byl dobrý, ale když je potřebujeme závěrem jsou neviditelný. Rachůnek v poslední době absolutně marný a ta jeho defenzivní část je tristní. 
    Griger po tom zranění neokázal navázat na ty body co nyní. 

    Bartejs - Měl těžkou sezonu, která ho limitovala zraneními. Poslední zápasy cca 10 = 7b z toho 3 goly. Jako od té doby co tam nahral do té prázdný tak nějak moc boduje a ještě má podepsáno v Brně. Jako předtím hral doslova hovno. Dnešní zápas velice dobré zase je třeba po chvoláit za dobrý výkon. 

    McFadden dneska první bod - ukázal že má opravdu dobrý přehled a nahrávku při přesilovce a to bylo taky důvod proč ho vzali a konečně sněma hrál přesilovku. Takže určitě víc ho pušovat do přesilovky místo, plutnara nebo bartejse či mikysky. 


    Poslední věc - co jsem si při tomto zápase všimnul, tak když Vary dali gol nešli si plácnout s Frodem. Předtím to dělali furt či? Zkuste mi to někdo potvrdit. 

    Těším se na poslední kolo - playoff letos bude hodně zajímavé. Vítkovice na koni. V předkole bude nějaký překvápko. 

    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Uklízečka: ke Kangovi ...hele to je nejlepší cizinec kterej tu doteď byl...a že už jich tu pár bylo ať z Ameriky,Finska,Švédska,Kanady ,Ruska....
    Bejt tu Kobli (nebo někdo jemu podobnej)
    a přesilovkovej bek má těch bodů( nahrávek
    😀 ) ještě mnohem víc...+ někdo na důraz kdo sjedná respekt ...prostě řekl bych kdyby byl v trochu kvalitnějším týmu bylo by to znát...jasně svezl se se všema na tý bídě kdy nebyl vidět,ale kdo ji nemá? Takovej Chlapík bo jiní borci třeba taky nejsou 10 nebo víc zápasů z 52 vidět....to je normální. Neviděl jsem hráče kterej valí 52 kol....
    Jiný by to bylo kdyby byly na trhu český hráči a my byli adresa kam hráči jdou...ale to nejsme dá to sakra práci sem kvalitu dostat....
    Za mě rozhodně pokud je nějaká šance podepsat ! Podobných hráčů moc nebude co by sem šlo... Když se tým podaří posílit na jiných postech on jako mozek bude sakra platnej!!!
  • @maverick S tím cizincem máš pravdu - upřímně ti ostatní cizinci byli garbage a nonamers což dokazuje že scouting vázne dlouhodobě. 
    Kdybych měl vypíchnout cizince i slovaky tak asi jedině Robert Tomík. 

    Já nepsal nic o tom aby podoval 52 dvou zápasů. Jde mi prostě o vyrovnanost v zápasech, když je ten hráč playmaker, to že je pak špatně využíván on za to nemůže, což byl ten zásádní problem. Přesilovky na hrotu s Kangou byl nesmysl a taky proč najednou v posledních zápasech začal více střílet? 

    Kvalitu sem dostaneš, ale né českou, protože česká je preplácená /wave dědek. 
    V zahraničí jsou dobří hráči, ale to musí sledovat. Angažování Zetty nemělo vůbec smysl. Jak si někdo může myslet, že bude mít na extraligu a samozřejmě ani nedostal prostor. Kupuješ borce co bude hrát 3 line jako náhradu za Koblasu?. To stejný McFadden obránce co má přehled a střelu tak byl nevyužíván na přesilovku. 

    Rachunek na přesilovce dávno nemá co dělat a furt ho tam serou. 

    Furt ale potřebuješ podmínky, aby jsi ho plně využil v momentálním kadru to prostě moc nefunguje a nemohu říct, že jeho sezonna byla prostě u nás succesfull + taky musel být drahý. Je to prostě holý fakt. Je třeba u tohu být fakt upřímný i když jsem jeho velký fanoušek.  
  • Psst, psst. 🤫 Here I reveal the secret plan for this season:
    We'll make it to the post-season at the last minute, where we'll beat everyone one after the other as absolute outsiders who nobody believes in and become champions. The reason: the story is sold to Hollywood for filming and secures the budgets for the next ten years. 🤣
  • Za me Kanga hodne platnej. Je to z podstaty nahravac, jeho prinosy v tabulce jsou videt az ve chvili kdy nekdo jeho nahravky zuzitkuje. Takovej zapas jako ted urcite mel, s tim rozdilem ze ty sance nebyly promeneny. Vidim to jako Maverick. On i spousta puku vymicha kde by se s tim ostatni placali, takova florbalova hracicka. Navic se mi libi ze kdyz ma cas a prostor tak casto neprihraje s takovou zbrklosti jak to nekdo umi. Posle to citelne a tak aby se to dalo normalne zpracovat. Ale taky bych rad videl vic strel od nej.
  • Chtel bych se Vas zeptat mimo aktualni tema..
    Casto se tu sklonuje Frodo jako super golman coz bezesporu je!
    Ma nekdo prehled jak si vlastne vede golman Bednar?
    Co jsem pochochytil jeste minuly rok tak docela bida.Nema nekdo info,zda-li planuje navrat ci zustat v USA? Jen me to zajima jak si vlastne vede.
  • Bedna má 24 zápasů a 3,09 a 88,3%. Což je v ECHL 28, respektive 37 místo mezi gólmany. Jeho brankářský spoluhráč z týmu má 3,08 a 88,3%, takže tam asi nebude solidní obrana. Ale zase jeho tým Toldeo je 6., co se týče bodů. Toledo má 213 vstřelených a 169 inkasovaných gólů v 51 zápasech. Takže 4,17 a 3,31 na zápas. Asi neuznávají obranou hru.
  • Nejsem zrovna expert na ECHL ale ty cisla jsou docela vysoka.
    Ale dekuju za objasneni Stigu!
  • Dneska bych nechal chytat Hamalčíka, když už tam teda posíláme béčko
  • Kdybychom nehráli proti Kladnu nebo Olomouci (oba týmy stejný dementi) tak bych byl spíš za to poslat tam Ačko. Ale proti tomuhle týmu naprosto v pořádku si důležité hráče chránit.
  • Hodně zajímavá sestava…ale proč ne 😊
  • Dneska Koffer gol  B)
  • 3:0 nebo 0:3? 🤣

  • Sestava ok ať se kluci ukážou! Jsem rád,že chytá i Hamalčík ! Proti Kladnu určitě zbytečný aby se někdo zranil !
  • Tak co jsem tady psal o te sestave,se vyplnilo,to je dobre. Jsem za to rad,ze maji alespon trochu rozumu.
  • Je na tom Kladně někdo z Kladna? Zatím tam slyším a vidím jenom naše fanoušky :D
  • Xaxxz- divis se jim?😀
  • Xaxxz - tak oni už nějakou dobu přece stávkují a radši hrají bedminton či si pinkají s míčem (asi proti trudomyslnosti) místo fandění
  • Tak to vypada na 11. misto po ZC, Plzen tece uz 0:4
  • Tak v předkole nejspíš Liberec
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters