Já vím, že se mnou nebudete souhlasit, ale poslední dobou na to koukám fakt s určitým nadhledem a i po dnešku tvrdím, že jsme nehráli ani hůř, ani líp, než proti Pardubicím, Spartě, nebo Kladnu. Prostě dlouhodobě hrajeme úplně stejně. Uděláme pár minel v obraně, máme pár šancí, které se snažíme dotáhnout až do kuchyně a když to před gólmanem v našem pásmu hoří, tak strašně zmatkujeme. Je to pořád úplně stejné. Jednou nám to stačí na výhru, jednou na prodloužení a dvakrát - třikrát to projedeme. Při troše štěstí můžeme i dvakrát vyhrát a pobrat ze čtyř zápasů 6 nebo 7 bodů. Ty ale zase vzápětí ztratíme v další sérii. Podle mého to nehrajeme jako na houpačce. Hrajeme prakticky stejně, jen nám to někdy víc lepí a napadá to tam soupeři, jindy to tam napadá nám. Dnes, kdybychom dali první dva góly my, mohlo to skončit úplně zrcadlově. Těch pár minut na začátku druhé třetiny nás pohřbilo a pak už jsme nic nevymysleli. Naši se snaží střílet spíš až když je to na jistotu. Ten druhý gól Vítkovic ale jasně ukázal, že góly padají i z takových střel, které jsou poloviční a mají jen přibližný směr. Ty odrazy kolikrát dovedou nadělat větší paseku než super vypracovaná kombinace do poloprázdné kasy.
Sparta Nás krutě pro ně podcenila.Kladno tady hrálo lépe než Vítkovice,ale nedalo dva blbé goly po sobě.Kdyby ano,bylo by to stejně co dnes.Já furt nechápu,co od toho čekáte. To,že nikdo nepřijde alespon na to zkurvený doplnění kádru,mimo juniorů,a chlapů ze Sokolova,je jasný. Prostě jsou to jen hráči do sestavy na zápas,kteří zaplní mista po zraněných.To jestli by měli přijít před sezonou Rymon se Sapim,no nevím,to prostě taky vůbec nic nevyřeší.
A někdo tady psal Turečka,proč tvl Tureček? No nic.Pořád se tady píše o tom samém,a sami víte,že to nikam nevede,a že nic jinak nebude.Plive se na Hráče,kteří se na tom ledě můžou přervat vejpůl kvůli tomu,aby tady byl fanoušek dvakrát štastnej.Já všem co jsou na tom ledě děkuju alespon za to,co dělají.Prostě na víc to není.
@Xaxxz po zapase se ho Koreis ptal, jestli muzeme jeste ocekavat aktivitu na hracskym trhu 😄 jenze tu vsichni ocekavame uz par mesicu, no 😄 A ano, o Frkovi jsem take neco zaslechnul. Ale moc tomu nedavam.
Kulda: Naprostej souhlas. Nekdy to proste vyjde a nekdy ne. S ohledem na kvalitu, momentalni rozpolozeni soupere a urcitou porci potrebnyho stesti. Ze bysme my byli ti hybatele veci a meli to ve svych rukou, to ne..... Vsak vzpomente jak nas tocil Hradec na kolotoci. Dva body tam odtud doted nechapu. Na Kladno vykon stacil, na Vitky ne. Kladno spalilo v 1. tr par sanci (nebo jim je Frodo chytil) s Vitkama byl vyvoj jinej a souper trochu silnejsi. My jsme pluli ve vodach toho zapasu. Stejne jako s Kladnem. Ikdyz oba zapasy skoncili rozdilne. Vzdyt se stacilo podivat treba na kvalitu prihravek od beku Kladna a nasich beku.
Jedinej, kdo to ze soucasnyho ansamblu ma pevne ve svych rukou, je Frodo! Proti jeho odvadeny praci nemuze rict nikdo krivyho slova. Na vsech frontach.
@kinkis Totální nesmysl...ale pokud fakt ten trejd dopadne, tak jsem rád, že z toho aspoň něco budeme mít
@Martin25 Ještě bych s tím počkal, ani na tom jejich fóru to neberou jako hotovou věc. Je sice výrazně vyšší pravděpodobnost, že skončí tam než u nás, ale taky je dost možný, že ho Rapperswil nepustí
Kulasec + p0ne
podepisuji v plném rozsahu. Hrajeme pořád to samé jen někdy nám to tam napadá, většinou bohužel ne. Systém v tom bohužel stále žádný nevidím.
A co necham uplne stranou, jsou nejaky "zmeny rytmu" zapasu. Nejaka reakce na vyvoj. Nula. Nas zapas probiha takhle: Hodi nas do vody, nejak se tam placame, v sedesaty minute se podivame na skore, kam jsme se to doplacali....a fertig. Nic vic.
Teď jim zase křivdíš. Já už párkrát viděl jak jsem se snažili celý zápas napadat, vedli jsme o několik gólů a pak po nějakém nečekaném gólu soupeře, okamžitě změnili rytmus a zareagovali na vývoj zápasu stažením všech do prostoru pěti metrů okolo branky a odevzdání vedení soupeři.
Xaxz: 220, 225 230 :-) A dal letos jednu branku ve hře 5 na 5. Podle mě úplně zamrznul, je tady nějakou dobu, zkušenosti už má, měl by vlastně jít pořád nahoru, jenže nic, není vůbec vidět, takovej Víťa ho už výkonnostně přeskočil o parník! Za mě super výměna, ten Kudrna když byl ve Spartě měl dobrý sezony, navíc je to velkej chlap, mohl by se hodit a předpokládám, že mu taky končí smlouva, takže tady třeba podepíše. Ještě by to chtělo jednoho beka aspoň .....
Komentáře
Jedinej, kdo to ze soucasnyho ansamblu ma pevne ve svych rukou, je Frodo! Proti jeho odvadeny praci nemuze rict nikdo krivyho slova. Na vsech frontach.
Hlad 6+8 38 zapasu
Tak jsem zvedavej jestli to je pravda.
Asi bych to bral jako hotovou věc, slyšel jsem to z hodně stran
Totální nesmysl...ale pokud fakt ten trejd dopadne, tak jsem rád, že z toho aspoň něco budeme mít
@Martin25
Ještě bych s tím počkal, ani na tom jejich fóru to neberou jako hotovou věc. Je sice výrazně vyšší pravděpodobnost, že skončí tam než u nás, ale taky je dost možný, že ho Rapperswil nepustí
podepisuji v plném rozsahu. Hrajeme pořád to samé jen někdy nám to tam napadá, většinou bohužel ne. Systém v tom bohužel stále žádný nevidím.