HCE Fórum

1500501503505506766

Komentáře

• Pone: Tak když se snažíš hrát kreativně, tak vždycky budeš dělat chyby, I Karlsson nebo Letang dělají chyby.
    1140bxl: S Mikyskovo bruslením souhlas, Bárt se mi hned po zranění jak naskočil celkem líbil, ale pomalu jde dolů, vymýšlí hovadiny, u něj zrovna platí, že v jednoduchosti je síla. Pluty nevím no, ten podzim mu nevyšel vůbec, teďka za mě o dost lepší. A nějaký očekávání od něj..... určitě byly větší no, s tím souhlasím. Když jsem tady psal, že můj názor je ten, že ten tým není dobře složený, tak hlavně myslím to, že některý role, který by měli určitý hráči plnit /Čeče byl před sezonou jasnej první centr, to samý Pluty první obránce/ tak jsou prostě nad jejich možnosti, což platí za mě i pro Plutyho, do druhýho páru za mě ideální bek. Čeče je defenzivní útočník, to ať se na mě nikdo nezlobí. On tady zůstal, protože chce hodně hrát, hraje všechno, přitom nějaká mozkovna do přesilovek to není vůbec. Kdyby hrál třetího centra, všechny oslabení, v domácích zápasech hrál na nejlepší lajnu soupeře, tak by byl daleko platnější. A hlavně jsem přesvědčený o tom, že i takhle by mohl jezdit na nároďák....... Takhle to je tak, že některý ty zápasy tomu týmu vyjdou /spíš ty venkovní, kdy to hrajou víc zezadu a nemusí tvořit jako doma/, ale protože tam není kvalita tak tam není ani konzistence těch výkonů. Kdyby tady byli Kašičkové a Zámorský, tak jsme podle mě úplně někde jinde. A všichni tady mohli být ..... :-/
  • F34: Jj, chtěl jsem to tak napsat, že to z toho pramenilo. Ale bylo vidět, že z pozice obránce třeba dokáže podél manťáku zavézt puk za bránu a najít před brankou útočníka na střelu.
  • Jinak jsem si ještě prošel zápasy, ve kterých jsme bodovali a nebodovali. o dost víc bodů máme proti týmům zeshora, jakože o dost, 33 bodů proti týmům, který jsou v tabulce do 7.místa! A naopak z 8 zápasů proti MB, Olmiku a Kladnu máme 5 bodů, přičemž jsme ani jeden z těhle týmů letos ještě neporazili za 3 body, masakr :#
  • Vyplývá to z toho, co tady všichni víme: bodujeme pouze když nemusíme tu hru tvořit,.
  • upraveno 23. leden
    Flaksa: Tak ono to odpovídá oběma tvým posledním příspěvkům. Na týmy, kdy máme my hrát a soupeř čeká na chyby, tak prostě neumíme a především ty chyby opravdu děláme a ve velkým. Ty důvody tady řešíme x měsíců pořád a pořád dokola. Bohužel obrana se kvalitativně v tyhle sezóně evidentně nezlepší. Když přijede někdo, kdo má hrát a nechává trochu prostory zejména dozadu, tak nám tam něco spadne a utrhneme se. Je to i zajímavý zjištění, ale bohužel dost hovoří o tom, že nemáme vůbec žádné záchytné herní prvky, kterých se držet a zároveň dozadu nic nepustit...

A jen ať na to navážu - Čeče je za mě klidně centr do druhý lajny, klidně může jít i na nějakou PP s dobře složenou sestavou, ale vystihl jsi to naprosto krásně. Je to prostě velmi poctivej, defenzivní centr, kterej umí rozehrát a zapojit se, ale rozhodně to není (zatím určitě ne) 1. centr, kterej potáhne tým a to zejména bodově. Ono když si to vezmeš dohromady s Berym, tak jim by se fakt hodilo gólový praveso. Oba umí hrát, jsou bruslivý a odmakaj toho dost dozadu. Měli vedle sebe Koblasu a sedělo to, ale takový hráče teď aktuálně ani v kádru nemáme...

Dneska se chci vyvarovat nějakýho hodnocení po zápase v emocích, ať už to bude jakkoliv. Těžkej zápas, nepříjemnej soupeř, nebude to asi žádná extra podívaná, ale 3 body jsou povinnost, vše ostatní je zklamání....
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Nevím jestli to tady půjde spustit,pokud ano.Tak byl? Nebo nebyl?

https://vm.tiktok.com/ZGeM3WgU5/
  • @kanis tohle je přesně důvod, proč nechápu, jak mohli Plzni uznat ten gól, kterej možná byl, možná ne. Rozhodčí nemá záběr, kde by 100% viděl celý puk za čárou = není to gól. Což pochybuju, že měl rentgen, aby viděl, kde v lapačce Frodo má puk. Stejný tahle situace Pardubic, jestli neměl jinej záběr, nemůže uznat.
  • Přesně tak jak píšeš.
  • A tady máme našeho kabrňáka 💪💪💪

https://vm.tiktok.com/ZGeM3QrDE/
  • S konstruktivnim obrancem souhlas, ale proste padlo rozhodnuti dat vic na kontinuitu a sirku kadru. kdyby podepsali Zamorskeho a nepodepsali Pluta nebo Bartejse, tak budeme (v pripade zraneni/spatnych vysledku) nadavat, ze tu obranu nepodrzeli. Ted vi, ze tady je limit a musi neco udelat.

K prvnimu centru - ale my ho mame, ne? Griger. Letos ma skoro bod na zapas. Cernoch ma 0.4 na zapas letos (loni 0.6). Kdyby drzel lonskou vykonnost, tak jsme mozna v klidu. No a muzeme se bavit, ze je to tim, ze Zeta proste vubec neklapnul. A presto, ze si myslim ze Prochazka byl super podpis, tak to bylo do 3-4. lajny... ja si myslim, ze to neni ani tak o centrovi prvni lajny, ale o utocnikovi co ma sanci mit cisla jak Kobli tzn. vic nez pul bodu na zapas...

ja ale bohuzel nechapu tu jejich neaktivitu na trhu. nerozumim proc rikaji, ze neco chteji, kdyz nakonec proste cekaji na vyhru v loterii. za zhruba tyden konci prestupove okno a maji prilezitoat vyzkouset nekoho na zhruba 15 zapasu (zbytek sezony a pripadne play-off). tech hracu/zoldaku co vezmou smlouvu do konce sezony (napr. z tymu co se ndostanou do p-o, nebo jim konci po sezone smlouva atd.) je dost. jo, nejsou v nasi lize a asi ani mezi ceskejma hracema. je to risk, ale vic nez angazma Zety to stat nebude a vysledek o moc hrosi taky byt nemuze. 

i kdyz jak muzeme chtit konstruktvniho obrance a produktivniho utocnika, kdyz nas management je absolutne neproduktivni (jako jedine muzstvu nemame zadne doplneni ci zmenu, ale to bude asi tim, ze se nam vyhybaji zraneni a hrajeme tasne pod prvni ctyrkou). 

• Tu absolutní neaktivitu nechápe bohužel asi nikdo .. nepamatuju rok, kdy by fakt takhle v průběhu nepřišel jedinej hráč, žádnej trejd, nic..
  • Koukám Pulpán opět zraněnej a zas na delší dobu
  • Nechci bejt prudérní,nicméně můj názor je takovej,že ti kteří jsou běhěm této doby zranění,tak se pořádně nedoléčí,páč tlačí na pilu,aby byli co nejdříve zpět.Bohužel,je to věc šíře kádru.
    To se ale omýlá furt dokola. Nevěřím tomu ani za mák,že Gigi už je stopro fit,prostě nevěřím.A může se nedejbože stát,že bude stát zanedlouho znovu.To samý Kangas,není to prostě on,je vidět,že se po tom výpadku kapánek šetří.

• No mě odvezou ty vole …..
  • 😂😂😂
  • To, že jsme v přesilovce impotentní budiž.. ale dostat ještě chvilku před koncem ve vlastní přesilovce na 1:1 místo toho je potrestat na 2:0.. no nic, hlavně klid, ale zase to vypadá jako klasickej scénář
  • Zatim hrajem velice spatne
  • Opět se bojím, že jestli Kladno bude vést, tak nás umlátí.
  • Ten Ikka opravdu nevystřelí ty bláho 😳😳🙄🙄
    Mohlo být úplně s přehledem 3:1 a on nahraje 😂😂😂
  • Začínám věřit, že mu to zakázali :D :D :D
  • Asi to neumí 
  • Ika v Oloumoci střílel trefil tyč =)
  • On fakt nesmí střílet. Může do prázdné a nahraje Rachnovi 🤣
  • Důležitý tři body, Kladno není vůbec marný soupeř.
  • :D regulerne to ma zakazany :D ale hosi, mega dulezitej a tezkej zapas a dulezite 3 body!!!! Hosi dekujem!
  • Ve Finsku byl hlavním nahrávačem...Vždy nahrával měl kolem 23asistenci  :)
  • Dneska nakonec zaslouzeny 3 body,ale jak je zde uz psano,Kladno opravdu neni marne.Ten jejich novej obr v obrane…dneska bylo videt,ze opravdu nam schazi tento typ hrace.
    Jinak Frodo opet excelentni.Nebyt jeho(mysleno kdyby tu nepodepsal),strasne by me zajimalo kolik by jsme meli bodu bez nej.
  • upraveno 23. leden
    Kanga sice nevystřelí, jak je rok dlouhej, ale já bych to fakt tak kriticky neviděl, prostě je takovej. Kdyby dneska nepřihrál, nebyl by z toho Gigiho gól a do tý prázdný mohl, ale šel na jistotu. V tomhle s ním problém nemám, můj sektor by nejradši střílel hned bez přípravy, mě spíš mrzí, že si tu přípravu na dobrou střelu ani neuděláme...

Ať to vypadalo dneska místama jakkoliv, tak povinný a důležitý 3 body, o nic víc nejde. Ve čtvrtek potvrdit a nebude to zase tak hrozný. Bohužel asi do toho kádru už nikdo jinej nepřibyde...
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Díky hoši.Hned se lépe dejchá :)
  • @HCE_Majkl neni spatne, ze nahrava, ale kdyz dostane puk pred prazdnou branu, tak to muze byt nejlepsi nahravac na svete, ale i tak by mel palit na branu :D 
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters