HCE Fórum

1399400402404405605

Komentáře

  • Tohle je už opravdu trapný........
  • Njn, nemáme na to ubojovat takhle důležité zápasy.
  • Třeba se nám povede neco podobnýho,co jim u nás v ty poslední třetině.
    Já jsem asi naivní, nicméně stále věřím,že tam spadne nějaká větev,a pak už dej se vůle boží.
    No a když to nedopadne,tak se asi taky nic nestane.Za pár dní vše preboli,a pak už jen čekat,kdo přijde novej.
  • Slušně se to tam pomlatilo.
    4 pětiminutový tresty,noooo🤔
  • jsme na hrobnikove lopate. nevim zda je to trapny nebo zda na to nemame. zatim si nas drzi tam kde potrebujou. ted uz to bude vabank... sance jsou minimalni, ale porad jsou...


    OK, Tomecka beru zpet a souhlasim, ze potrebujeme do pristi sezony vetsi hrace, abychom pritvrdili... 
  • @kanis jakože já po týhle sezóně nemůžu říct, že jsem zklamanej. A furt tvrdím, že kdybychom měli někoho, kdo aspoň tuší, co je to přesilová hra a co to znamená + gólmana, který podrží podprůměrnou obranu, tak mohlo být ještě výrazně veseleji.
  • S tím souhlasím.Bohuzel to tak není,tak asi víc,čekat nemůžeme.
    Trochu asi alibismus ode mě,ale možná fakt lepší skončit teď,než pak dostávat čočky od Vítek, nebo Pardubic.
  • Rozhodčí to absolutně nezvládaj, opět. Ale ani my... Škoda a sbohem. Tohle není Play Off.
  • Tohle nebyl zákrok na 5+DKO...ale stejně nám to už může být jedno

  • Úplně stejný zákrok na Černocha v neděli bez vyloučení...

    Ale dneska je to už úplně jedno, křeč od začátku.
  • To nemá cenu komentovat tohleto.
    Njn,tak hold konečná.
    Nejsme schopný vůbec dát gól.
    Za dva zápasy tam, 1 gól je prostě nic.
  • upraveno 14. březen 2023
    Bude to sice kritický a vážně mě to hrozně mrzí, ale to jde těžko po takhle prohraný sérii v předkole. Takže na jednu stranu se omlouvám, je to ještě v emocích a asi se na to budu dívat lehce jinak za nějakej ten den, ale desaterem to řeknu takhle:

    1. Naprosto zasloužená dnešní prohra.
    2. Třetí zápas prostě rozhodující, což už jsem psal před zápasem a my jsme si ho nechali lehkovážně vzít. Tak jako už několikrát v sezóně.
    3. Venkovní zápasy bez známky toho, že by šlo o předkolo play-off. Ať si kluci říkaj cokoliv, že se o to přijeli porvat, tak prostě ne. Bylo to prakticky jako závěr základní části, jen v trochu větším tempu. Ten tým za mě nebyl dobře připravenej na předkolo a teď se nebavím o kondici.
    4. Snažíme se herně hrát něco, na co nemáme a pak to vypadá, že vůbec nevím, co máme pořádně hrát. Nevidím celou sezónu vůbec reakci na vývoj zápasu = prohrávám, nejde mi to, zjednoduším to nebo cokoliv.
    5. Havlín jako bek na přesilovku? Fakt vtipný jako, ten měl po první PP jít dolů, ale takovýho beka nemáme celou sezónu, jen mě tam Havlín fakt pobavil.
    6. Gríger a celý jeho útok během celé sezóny a taky v play-off slabota. Tímhle tempem příští rok maximálně třetí lajna, druhá Čeče s Berym a někým a do první sehnat křídla Víťovi Jiskrovi...
    7. Souhlasím s tím, co tu bylo psáno. Hráči jako Kofroň nebo Koffer určitě mají nějakou budoucnost a vyhrajou se, možná v lajně se dvěma dobrýma hráčema, ale 4. lajnu musíme mít příští rok úplně jinak složenou a v tomhle se mi líbil Pešout - rychlost, nasazení, agresivita, získat fauly, dostat pod tlak, nedostat gól a pak jako bonus nějakej gól dát.
    8. Pospíšil řekl ve studiu po 2. třetině: "To odhodlání tam je, ale Karlovy Vary netahají jako tým. Dva hráči napadají, makaj a tři se na to koukaj" -> výstižné!
    9. Potřebujeme gólmana, zatraceně dobrýho prvního gólmana a pak bych dotáhl zpátky Bedýnku a nakopnul mu zase kariéru.

    10. BORCI DĚKUJU za dva fakt dobrý domácí zápasy, užil jsem si je, i když ty emoce v neděli byly spíš negativní. Sezóna dopadla daleko líp než jsem čekal, i když s hořkým koncem. Takže HOŠI DĚKUJEME!  B)

    Co bych jen rád dodal - pokud sem někdo z vedení nebo klubu chodí. Jestli naše vedení, především pánové Tobolka a Šenkypl, budou pokračovat v týhle holomajzně, nebudou komunikovat s fanoušky, budou ven dávat prázdné fráze, kde chybí konkrétní realizace a hlavně opravdu činy, tak do permice vážně příští rok neinvestuju. Nečekám zázraky, ale takhle se po převzetí sportovní klub prostě nedělá -  teď mluvím vážně o té komunikaci. Furt všude čtu a slyším něco o produkci zápasů, ale nikdo z nich si neumí ani projít KV Arénu a zjistit, kde jsou během zápasu ty mezery pro lepší zážítek fanouškům (a produkte zápasů, hudba, moderátor TO VÁŽNĚ NENÍ!). Ale je vidět, že procesně neumí uvažovat, mezery a potenciály se nehledej, vše se outsourcuje a pak se diví, že fanoušek nadává.

    Těch 5000 Kč+ dám raději někam jinam. To neznamená, že mě HCE nezajímá, zůstává to stále obrovská srdcovka, ale dotovat takovou holomajznu nechci. Profesionálně řízenej klub vypadá jinak a komunikace profesionálního subjektu (včetně odpovědí na emaily, pane Tobolka ) taky B)

    Sorry za tapetu. Hodně štěstí všem odchodům do budoucna a nám všem, že to příští rok nebude do baráže...

    PS: Gratulace Pilspartě. Minimálně zatím to vypadá, že takhle se hraje o play-off a to je po prvním špílu všichni odepisovali!
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Ale v Liberci se tedy dekou věci tvl.
    7 minuta, 0:3 pro Plzeň.
  • Dneska není co řešit skóre hovoří za vše !
    Nadávat nemá za mě smysl!

    Myslím si,že rozhodl bohužel 3 zápas to se mělo vyhrát pod tlakem by byli oni a hrálo by se jinak ,ale stalo se hraje se na góly, takže je to ve finále jednoduchý! Škoda hratelný byli !!!!

    Pokud chceme vejš potřebujem jedničku do slova do brány!

    Obrana bude + Pluto a na 7 bych dal Kočího

    Útok bude průser jsem zvědavej na vedení ( nebo nevím kdo teď za nás jedná) koho přivede musejí 2 náhrady (Kohy ,Kobli ) což už tohle bude velikej oříšek + někoho navíc, protože Gigi s Rachnou nemají celou sezónu nikoho k sobě ...teď je díra v 1 i 3 útoku a 4 je slabej...podle mě to bude chtít 4 útočníky na což jsem hodně zvědavej!

    Sezóna nebyla průser ani zázrak! Opravdu škoda toho 3 mače ...
  • vzhledem k průběhu sezony to průšvih není, ale rozhodně ani super úspěch, protože postup nebyl nereálný, ale to by se kluci nesměli v neděli podělat, že by mohli být zápas od čtvrtfinále a nejet 2x na výlet do Olomouce.

    Jedničku  potřebujeme jako sůl, takže díky Lukáši a sbohem. Habyho si jako dvojku umím představit, ale chce to elitního gólmana.

    V obraně je třeba OO, kteří to budou od modré bombit na bránu. Koho bych už nejradši u nás neviděl je Dlapa. Chápu, že potřebujem i velké hráče, ale on s těmi debilními a úplně zbytečnými fauly, které dělá pořád, tým strašně potápí.

    No a jsme zvědav, kdo přijde do útoku, ale trochu se bojím, že to budou zase "posily", které budou jen doplněním kádru. Tak snad mě vedení přesvědčí o opaku.

    A když jsme u vedení, tak Š+T se musí sakra zamyslet, co chtějí s klubem dělat, protože 1. sezona pod nimi stála za prd, co se týče přístupu.
  • Na to, jak blbě ta sezóna vypadala o Vánocích, to nakonec dopadlo relativně dobře…sobotní zápas byl pro mě nejlepší snad od baráže roku 2018, škoda toho nedělního, tam jsme to prostě měli urvat, to, že to na konci rozhodčí úplně domrdali, to už nehodlám nijak komentovat (a taky můžou být v Olomouci rádi, že jim ten první zápas nekontumovali)…tak doufejme, že se tým adekvátně posílí a snad bude sezóna od začátku poklidná a snad i úspěšná
  • Tahle sezóna není průser, je odrazem toho, že tohle mužstvo skládal ještě Pešout, který tu už ale není. stará pravda říká, že mužstvo se staví odzadu. A tam prostě nic nebylo. Golmani nula, obrana stále nekompletní nebo neštastně poskládaná. Nemůžete mít malý obránce, tady prostě musí nastoupit hrubá síla a ne lightweight typy jako Rohan. Pamatuju jak Pešout nechtěl hrát do těla... Jenže playoff není hokej, to boj o každý metr ledu, o každý puk. Tu druhou stranu musí ten zápas bolet. Takže to chce teď vyhrnout rukávy a trochu zamakat na příchodu nových tváří, CZK jsou a volných hráčů v Evropě taky dost(díky válce a odchodům z KHL a VHL). Jiskru nechat tady, Kočího poslat do SOK. Jinak JPP říkala, že bude nový asistent, má účes jak Fantomas a je ze Sokolova. :)
  • Já jsem tuhle sezonu vnímal jako transformační, takže s výsledkem nejsem nespokojen. 

    Nicméně jsem zatím krajně nespokojen s tou transformací. V tuhle chvíli jsem očekával jasně sestavený kancelářský tým, který začne pracovat na nastavených vizích. A ten prostě neexistuje. Jakékoliv proklamace dua hlavních majitelů tak vyzní poněkud prázdně. 

    Já zatím světlo na konci tunelu nevidím.
  • Kjetel: Kratke, výstižné, jasne… Vrcholova a strategicka cast klubu zatim nefunguje a nepracuje spravne, proto ta operativní ani nemuze fungovat.
  • Sezónu v emocích hodnotit nebudu, ale nesehnat za celou sezónu schopného GM, který by si sestavil tým (skaut, psycholog, sportovní ředitel) a měl už v tuhle dobu pořešené posily, je obrovský neúspěch nového vedení. Jsme na tom momentálně hůř než jakýkoli amatérský tým. Jak si chtějí hrát na profesionály když nedokážou za celou sezónu obsadit post GM
  • Kjetel - já to světlo vidím, ale aby to nebyl vlak jedoucí proti nám :D 
  • Mě upřímně vysloveně sere ten konec GM... poprvé jsem viděl, že se věci hejbou, že se začíná něco dít a hned zářez.. to mě štve snad ze všeho nejvíc
  • @kjetel souhlas

    K našemu výkonu v P-O - ostatní týmy v P-O přidali. My ne...ten výkon se  nelisil od sezóny. Nepridali jsme těch extra 10% nad normu... 

    K sezóně  - neskutečná nevyrovnanost výkonů. Myslím, že je to hodně o hlavě a možná trochu podvědomě tam měli ty naše "super" brankáře. Totální provar z pohledu managementu je šíře našeho kádru v průběhu celé sezóny i před  nedoplneni před koncem přestupů (aspoň rozsireni kádru nějakými stridavymi starty).
    Jo a jsem docela zklamanej z návštěvy na P-O. 2 zápasy super show a my tu halu nevyprodame. Možná by nemuseli hrát odpoledne. Sice super pro ty dědy co tam chodí, ale pro ostatní to je v podstatě zabitej den. Ale asi na to mají průzkum. 

    Další sezóna - Šenkypl na to prdí, Tobolka jen machruje a hokeji nerozumí, připraveno na novou sezónu není nic respektive  pokračujeme jak dosud. Takže nečekám vůbec nic a můžu být jen překvapen. V srpnu na přípravě následnou.
  • Do brány je podepsanej Frodl.
  • Frodl by se nám víc než hodil
  • Já jen doufám, že se potvrdí, že Lukeš končí a že novej gólman bude stabilní, naše obrana to potřebuje víc než kdo jinej aby vzadu byl někdo, kdo to za ně bude hasit :D 
  • A to je další věc - já si snad nepamatuju sezónu, kdy bychom měli tolik zraněných hráčů, jako letos
  • Mně chyběl nejakej magor kterej by tu střídačku dokázal zbláznit.Nevíte o někom?😀
  • @pan_tau asi všichni jsme čekali 34, ale stalo se co se stalo no,,
  • Včerejší zápas byl trochu lepší než ten minulej výlet do Olomouce, přesto to nestačilo. Olomouc postoupila naprosto zaslouženě. S přehledem zvládla oba své domácí zápasy. My jsme mohli konkurovat tím, že bysme zvládli to samé. A v pátém zápase děj se vůle boží....  Ale nestalo se.

    Ty výkyvy v sezóně a ostatně i výkyvy v rámci jednoho zápasu byly dost velký.

    Na jednu stranu bylo fajn, že jsme se dokázali vracet do prohraných zápasů (pamatuju časy, zejména po přestěhování do KV Areny, kdy jsme v zápase dostali jeden gól a mohli jsme jít domu, protože pojem otočit zápas byl pro nás neznámej pojem - to bylo hodně nezábavný).

    Na druhou by ale nějaká trochu vyrovnanost, nějaká linie, po který se jede, neškodila. Viz tato série. 1. lajna v jednom zápase totální bodová exploze. A pak 3 zápasy nic. Na druhý straně Orsava v každym zápase pravidelně gól až dva.....

    Je mi jasný, že PCE, SPA, VIT pracujou s jinym rozpočtem a kádrem, ale (pro)hrát by se s nima mohlo alespoň důstojně. 

    Veliký zklamání je pro mě Rachna a Gigi. Rachna měl teda hodně přihrávek, měl pozitivní blikance, občas se snažil. Za mě ale i tak bída. A Gigi....ten je normálně zralej na to, aby byl poslanej o dům dál. Nemyslím to nijak zle vůči němu, ale v mých očích těžkej provar na hráče, kterej byl uvažovanej na pozici prvního centra. Snad se hodí trochu do pohody, dostanou k sobě s Rachnou nějakýho rychlonožku a příští sezóna bude v podání této lajny úplně jiná!

    HCE_Majkl: Je mi blízkej tvůj pohled na věc s permicí. Nevím, jestli si to vedení uvědomuje. Když tady kraloval 34, tak jsem kolikrát neměl vůbec chuť jet na hokej (a utratit prachy za lístky - podpořit klub) - při vědomí toho, co se uvnitř klubu děje.

    Když se tu objevila nová GM, začalo to nabírat novej směr, tak jsem jel vždycky, když to jen trochu šlo. Je to pro klub jen kapka v moři, chápu, ale ten vztah mezi klubem a divákem/zákazníkem je třeba budovat. U nás je to jak na houpačce, po jakési naději, že to nabere správný směr, jsme spadli zase zpátky do vakua, kdy pochybuju o tom, jestli se tady ten hokej dělá pro hokej jako takovej nebo pro 100 jiných důvodů.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters