HCE Fórum

1396397399401402765

Komentáře

• Ještě chvíli tohle a z KV Areny pojedu v sanitce :D :D to jsou nervy!
  • Jsem tady,a je fakt,že jsou to baletky ty Olo.
    Jestli vyhrajeme,bude to super.Lidi dost,a ženeme kluky za vítězstvím.
    Snad to dopadne dobře.
  • já nevím, proč všechny přenosy z kv komentujou lidi zřetelně zaujatí proti domácím ... :o
  • Nečetla si tady tu diskusi první lajna? 😄🤔
  • Hosi dekujem! A ty olomoucky polopice v hledisti zitra zavrit do klece a nepustit
  • Neuměj se chovat poloslepice.Zítra navázat a nechat chytat Habiho 👍
  • Klobouček dolů hoši!!! Po takovém vývoji z 1-3.. paráda!!!
    Zejtra znova takhle do nich! Play Off hokej jak má bejt ! Nasazení, emoce ,góly ...ale Prazak se mi stejně nelibil to je rozhodčí na dvě věci...bych mu to veto dal!
  • veto pro Pražáka. Četl jsem, že už jsme nějakou zebru vetovali a další veto nemáme. je však otázka, koho by jsme my - fanoušci - ze sudích nevetovali :D 
  • Nechci obhajovat rozhodčí,sám jim jsem,i když na nižší úrovni.
    V těchhle chvílích to je těžké.
    Je to strašně rychlé,chyby se můžou vloudit,i když by se to stávat nemělo.
    Dnešní výkon sudích,bych už neřešil,ten faul na 5 minut a do konce být neměl, dvě,ok.
    Super zápas,zítra je snad dáme také.
    Už ví,že s námi to mít lehké nebudou.
    Jejich fans?
    Psycho,začít tam mlátit ženskou,to je ubohost.
  • naše 1. řada v dnešním zápase
  • Za me velka skoda ze toho Koblasu nepodepsali, hezky mu to tak zaclo padat
  • Pánové, dnes nečekaně výborný výkon, jen tak dál! Máme na to, ne že ne.
  • To není nečekaný výkon.To je realita.Pokud je donutis k chybám,oni vytecou,i s tím svým blokováním střel.
    To je klíč k úspěchu.
  • upraveno 11. březen 2023
    Kinkis: určitě to škoda je !! Stejně jako Kohyho !!! Bude těžký sehnat náhrady za oba + ještě posily jak bylo v plánu!!( Tam mám velký obavy v tom kdo to teď má na starosti a jedná + hledá ) Bohužel tohle se bude dít pořád patří to k tomu...ať to byl Pech ,Kumi ,Flicek,Vondrc...o to dobré když je zájem tak je těžký je udržet...buďme rádi, že jsme udrželi jiné mohlo to si myslím dopadnout ještě hůř!!
    Zrovna tihle 2 si myslím,že se třeba ještě někdy můžou i vrátit ...líbí se mi na nich ,ale jak teď makaji oba ikdyz vědí, že tu nebudou to všechna čest !!
    Post edited by maverick on
  • Bych řekl, nebýt nejistoty v brance, tak jsme dneska byli jasně lepší a OLO asi bez nároku. Každopádně vzhledem k formě brankářů, to dneska bylo šťastné vítězství. 7 gólů vždycky nedáme. První lajna dneska exkluzivní,  po vyloučení Gigiho, mi přišlo, že trenér zbytečně roztrhl Redlicha a Jiskru.

Tak zítra na ně stejně jako prvních 19 minut...
  • Tak já nevím, mě teda nepřišlo že by ty góly byly úplně Lukesovo 🤔tim se ho nějak nezastávam, ale tentokrát bych mu to úplně na vrub nepřičítal.
  • Vyhráno, mělo to náboj, mělo to všechno, spousta fakt hodně dobrých výkonů a u toho bych zůstal... Prvních 10 minut jsme sice hráli, ale pořád až moc hodnej tým, musí tam být větší důraz. Kažodpádně zítra zase od 0:0 a bude to ještě větší bitva než dneska, máme se od čeho odrazit. Myslím si, že Gigi i Bery budou mít dohru od Ujčíka, ale ty moravácký ubožáci, co se jdou "bít" jen s někým, kdo je nevidí, to je fakt hnus velebnosti. Návrat Pulpána i Bartejse - hodně důležitý, i když to herně nebude ještě ani trochu ono..

Jinak druhý gól za Lukešem a první gól taky nebyl aktivní, aby vůbec ten puk a hráče hledal. To je prostě fakt. Zítra tipuju souboj Habal vs Konrád, Vidíme se v KV Aréně, možná rozhodující duel série..
  • Lukeš mi fakt přijde, že ho to ani nebaví a čeká, až tohle angažmá skončí. Třeba se pletu, ale prostě ta soustředěnost, všechno .. chybí.. Haby rozhodně není nejlepší gólman na světě, ale za mě velice solidní dvojka a doufám, že zítra dostane svojí šanci od 1. minuty
  • Mně přijde, že jsou kluci s Habalem tak nějak jistější…
    Zítra se musí doma vyhrát. Dva zápasy v Olomouci neuděláme.
  • Tak Griger dostal stopku na dnešní zápas
  • To nechápu za co tvl 🤦🤦🤦
  • upraveno 12. březen 2023
    Dalo se očekávat - já bych osobně zrovna u Gigiho zůstal u 5+DKU, ale co se dá dělat. Myslím si, že potřebujou trochu uklidnit (nebo spíš věří tomu, že tímhle tomu pomůžou), co se zatím v těch 2 zápasech sem tam děje. Po tom, co jsem viděl video, tak to na tu 5ku bylo..

Já jen doufám, že půjde Hladonik na centra druhý a neroztrhne tu lajnu Redlich - Jiskra - Kohout. Každopádně jak jsem psal už včera, dneska za mě možná rozhodující duel série, musíme ho umlátit..
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Hlavně aby taky nějak poresili tu zvěř z Olomouce,co se tam včera rvali.
  • upraveno 12. březen 2023
    Ale přijde mi, že hrajeme víc fyzicky a agresivněji do těla my…to jsem u nás dlouho nezažil a docela se mi to líbí…nicméně trest pro Grígera fakt nesmysl a na dnešní zapas bych ty zoufalce z Olomouce fakt nepouštěl
    Post edited by Xaxxz on
  • O tom nikde ani zmínka
  • Tak to bude asi tím, že tohle neřeší disciplinárka směrem k hráčům a nemusí to být nutně vyřešeno před dnešním zápasem. Druhá věc je ta, že ten konflikt vůbec nemusel eskalovat, kdyby to tam zvládla ochranka, kterou si jistě platíme my. Takže v první řadě doufám, že tohle si vyřešíme i interně a uvítal bych dneska preventivně účast PČR...
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters