HCE Fórum

1371372374376377604

Komentáře

  • Divim se ze nas zase nechce vysat Brno :) 
  • Brno má kádr na první čtyřku, co by vysávalo, to by nejdřív muselo udělat výprodej :) Tak samozřejmě spekulace jsou třeba, ale pokud je fakt, že noví majitelé prachy mají, tak není důvod tyhle klíčový hráče tady nezaplatit. Na druhou stranu, jak avizovali v rozhovoru, nikoho tu nebudou držet za každou cenu, což je taky v pořádku. Ale je fakt že tyhle pilíře bychom si měli pohlídat. 
  • asi by bylo divny, kdyby hraci co jim konci smlouva nekoukali i jinde (respektive jejich manazeri). no a myslim, ze jsou dve skupiny hracu. koblasa/kohout jsou velim dobri extraligovi hraci a kazdej s trochu jinou kvalitou, ale extraligu muzou hrat v pohode. u nich to je o penezich, atmosfere v tymu, pozici v tymu, moznosti neco vyhrat. pak je tady bery, kde bych si myslel, ze u nje je to porad jit hrat nekam ven. ja ho porad trochu vidim na tu finskou ligu. vubec by mi nedvalo (u nej) smysl jit hrat do SP/PCE, mit mensi ice-time a zahrabat se v extralize. Flek/Kase jsou zarnymi priklady. tady valcovali extraligu, byli v repre a prestupem se jejich progres zastavil. ted to proste nevidim ani u jednoho na to vysnene svycarsko, v tymu jsou duleziti, ale pred sebou maji par hracu na svem postu...

    jinak k pani sefove - zkusenosti z byznysu muzou nastavit ekonomicky ten klubu trochu jinak, ale sportovne tomu nerozumi a tak doufam, ze si nastavi nejakej system, aby bylo jasny kdo zodpovida za co... zhodnotime po case jak se etabluje a vedle sportovniho hodnoceni, jde u ni o ekonomicke zalezitosti, takze ocekavam vice partneru, merch atd. uvidime  
  • Berymu leží na stole nabídka, která uspokojuje jeho finanční zájmy, takže teď už je to vyloženě na něm, jestli nedá přednost někomu jinému. Za mě zaprdět se v jiným klubu v ELH by pro něj bylo marnění času, i když si to zopakujeme postopadesáté, prachy nesmrdí nikde
  • Ano, nabídka z Pce.
  • Dědek ať jde do zadku, stačí že si koupil mediální prostor :D ještě tak Beryho
  • Jsem rád, že si to tady tak hezky rozjelo. Jinak souhlasím se zmíněným, ať už se to týká kohokoliv z té trojice. Stejně tak si myslím, že u nás Bery může mít to místo, které jinde úplně dostat nemusí a je otázka, jestli by dokázal ještě vylepšit svojí produktivitu, tak může zmizet ven klidně odtud - samozřejmě je to trochu idealistická představa. Ale u Perníkářů dostane max 3 lajnu, protože ten kádr tam bude nabitej i příští rok. K tomu můžeme přičíst návrat Kauta minimálně...

    Není moc případů, že odsud někdo z chlapců odešel a naplno se prosadil. Byl tu zmíněnej Kašička (údajně námluvy s Kometou), Flíček, ale řekl bych klidně i Rachnu nebo Gigiho. O něčem to svědčí, že jim to jinde tolik nesedne. Každopádně by mělo být cílem celého vedení, aby ta kostra týmu zůstala naprosto stejná. Pochybuju, že budeme doplňovat tým do šířky, na to tolik peněz nebude a navíc už bychom měli začít trochu produkovat vlastní mladíky (než ta MHL generace zmizí úplně)...
  • bylo by asi divny kdyby Bery (a kdokoli z tech jmenovanych) nemeli nabidku od naseho klubu a pripadne od dalsich. bud tady chteji zustat a je to otazka penez (tady bychom meli mit limit) nebo uz chteji zmenu, protoze si mysli, ze hrat porad ve stejnem klubu jim nic moc neda. 
    pokud pujde Bery do PCE, tak mi to bude lito, ale kdo tady nechce hrat, tak ho nemuzes drzet...

    ke geneacni obmene - myslim, ze zacatek je koffer/jiskra, pristi sezonu bych rad videla pravidelne aspon sika + nekoho z junioru. 
    sice tady porad rikame, ze kostra musis zustat, ale je prabda, ze ten tym je vicemen pohromade od sestupu a nasledneho postupu. myslim, ze potrebujeme golmana (nevim zda Lukes jeste zabere) + jeste jednu top lajnu. Gigi s Rachnou to ted nejsou (a nevim zda napr. Rachna jeste bude). No a polde toho co udela Pluto, by to chtelo beka do presilovky. Mozna by trochu nove krve do hierarchie neskodilo a mozna lepsi to ridit nez je cekat/reagovat jak se Bery/Kohy/Kobli rozhodnou... (i za cenu ze tu nebudou) 
  • Kohout mimo sestavu, mám pocit, že se něco peče a drůbež v troubě to nebude
  • upraveno 24. leden 2023
    Kohy byl můj oblíbenec , ale letos je pravda ,že má zápasy kdy fakt není vůbec vidět! Pak je tu to z tou smlouvou může to mít v hlavě...je tu ze zmiňovaných 3 taky nejdýl! Ono to taky někdy chce změnu a nikde není psáno, že se nemůže vrátit..třeba Koblimu to prospělo par let Chomutově...divím se teda ,že je mimo sestavu jestli to není nemoc tak je blbost aby on nehrál a Kruzik jo!!!
    Ale jestli by po sezone odešel a je ve hře výměna tak ok!
    Kobliho bych určitě doplatil s konkurencí aby zůstal!
    A k Berymu nabídnout co nejvíc + klidně klauzule do zahraničí (to bych mu přál!)
    Dědkovi bych přál platovej strop ať de do hajzlu s tím jeho Pernikos Galacticos
    Post edited by maverick on
  • @12Stig12

    Bolka se chystá oznámit náhradu za Kantnera, údajně to chtějí mít dořešené ještě dnes...
  • Vcera jsem cetl clanek,kde byla rec o Pcích,a tam primo majitel Pardubic rekl ze chteji jeste o jednoho utocnika pred play off posilit.
    Takze asi je to opravdu pravda,a navic ted jak dal Bery ten hatrick,tak potes koste tedy.
  • Zatím stále oslabujeme a posily v nedohlednu :)
  • Ze by jakoze Kantner sem? No nevim
  • Mozna uz stepuje pred busem,z Bolky do Hradce to zase tak daleko neni
  • kanis - Kantner už je hráč KalPy ve Finsku
  • No tak vidíš,to je dobře.
  • A samozřejmě, že Chalupa opět gól
  • jak jinak, je to tradice. dost jsem se divil, že nám nedal gól už za Litvajz
  • Vymlety pako Marcel a slepi rozhodčí! Byl faul minimálně za 2 sakra!! Tamhle dostane Dlapic za kurva pinda nebo co řekl dokonce ...tady máme odrovnanyho hráče podle me hrubost možná loket ...prostě proti mantaku a ani prd !
    Jinak škoda bohužel zase naše přesilovka ve který dostaneme gola ...
    Bez gólů je to jasny bohužel přitom byl Hradec v tyhle sestavě co maj hratelnej...
    Hold zvednout hlavy a v pátek udolat doma Třinec!
  • Kladno a Bolka mají výhru, Brno za ní jde a my padneme, takže víkendový náskok je promarněn :(
  • Klasika :) 
  • @LukasCZ Moc jsem se toho o ní z článku vlastně ani nedozvěděl, ale takhle to vypadá určitě poutavě. Jenže to ještě nic neznamená. Uvidíme časem. Hlavní je, aby se jí a týmu dařilo.
  • Navýšených 30 milionů korun do rozpočtu klubu má podle něho vést k větší podpoře mládeže a A týmu. "Tyto peníze budou použity i do realizačního týmu včetně videokoučů. Věříme, že A mužstvo má na to se dostat do horních pater, proto ho chceme posílit. Je to fér i vůči sponzorům, kteří za této situace nemohou vědět, zda tady příští rok extraliga bude," vysvětlil Tobolka.

    Zdůraznil, že prioritou k získání 30 milionů korun jsou privátní zdroje, a ne ty regionální a daňoví poplatníci. Přesto jsou vlastníci smířeni už dopředu s tím, že hospodaření klubu skončí v menším deficitu. "Jsme na to připraveni. Nové titulární partnery ale potřebujeme," konstatoval.
  • To jakože navýšíme rozpočet o 30M? Hmm to je ambiciozní, jsem zvědav z jakých kapes to půjde :)
  • Vláďa Růžička je zase k dispozici 😁
  • @VANEKnaZDI mladší, nebo starší? :D
  • Tak mi kamarád co je celkem dost spojenej se sokolovským hokejem říkal ze se tam povídá ze příští rok chtějí Vary úzce spolupracovat s Baníkem. Mají přijít 4 hodně slušní hraci a brankar z ciziny a to by taky melo byt celkem dost známe jméno….ale jestli jsou to 4 hraci a gólman nebo 4 hraci a mezi nimi golman to neví. Proto chtej a musí letos udržet extraligu ze od příštího roku se bude cilit minimálně na první 6
    Bery od energie prej dostal hodně slušnou nabídku i s možnosti ciziny kdyby náhodou

    Pokud by to byla pravda tak by bylo aspoň se na co těšit, snad na tom něco bude a ne jen jedna baba povídala protože u tohodle človíčka 4 věci z pěti co mi řekl tak se vždy zakládaly na pravdě i když ve finále pak byli trochu jinak B)
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters