HCE Fórum

1368369371373374766

Komentáře

• Zase takovy reci,jakoze rozhodla 3 tretina.
    Rozhoduje to,ze nemame rozdilovyho hrace, neni kdo proste no,tak co kdo muze chtit.
    To,ze da Bery ale uz se nikdo neprida,je hlavne skoda,pac vcera hned po buly po 1 golu tam jeli dva na jednoho,pokud by dali,bylo by to uz 0:2,a bylo by to jiny.A tyhle drobnosti ty zapasy vyhravaj,a bohuzel, i prohravaj.
  • Ja budu stastnej,kdyz to bude bez baraze,a to je dost smutny.
    Nekdy si rikam,ze by bylo mozna do ty baraze jiz,at se nekomu kurva uz rozsviti v hlavach.
  • Včera zápas kterejch už tu letos bylo nejmíň 10 ...vyrovnaný ale soupeř si pomůže přesilovkou aspoň 1 ale my ne ! Když nedáme ani jednu ze 30 nebo jak dlouho už jsme nedali tak nás kazdej o gola umlati..
    Když je bída na trhu zkusil bych ještě něco z ty první ligy aspoň vyzkoušet- Kvéra není hráč na 3-4 lajnu tam je zabitej ale když mu dají čas na přesilovce možná by to částečně aspoň na nakej zápas šlo třeba by to zrovna rozhejbal playmaker to je...
    Lepší než tohle !
    Se jim docela pomáhá teď...měli Kofrone, Kruzika, Rohyho ,Mikysku jezdí tam i Víta koukám...vyřízeny stridave starty má...
    Asi jen Vencu by to muselo napadnout zkusit!Jeden dva zápasy a vidělo by se....
  • Maverick
    Kvéru tady nechtějí
  • maverick: K tomu 2 věci:
    1. Blíží se konec ledna, kdy už se pojede "za svý". Pendlerství mezi ELH a 1. ligou bude hodně  omezený. I s ohledem na případnou baráž třeba....
    2. U nás (a to "u nás" ber jako u 34ky), co vim, panuje určitý "ohrnování nosu" nad hráčema z Chance ligy.
  • nemyslim, ze by Kvera pomohl. bohuzel, ten kluk nema na extraligu (prvni dve lajny) parametry. a na centru problem nevidim. abych nebyl spatne pochopenej, myslim, ze by se melo zacit premyslat o tom jak delat body nez hrat vyrovnany zapasy, ale rekl bych ze pri hre 5 na 5 jsme v nedeli nejak extra horsi nebyli. I kdyz LIB nevyuzil dve 5 na 3 presilovky, tak u nas to je bohuzel jen jedna PP lajna co snese nejake meritko...vubec nerozumim tomu, proc to nenechaji zkusit Jiskru s Redlichem a Kohym. Dva beky a vzorec ala kdysi Zlin, tzn. strelba beku a pokus o doraz...

jinak si zacinam zvykat na toho Fina v utoku, sice neni o parnik lepsi nez ostatni, ale videt je...  
  • @pOne no tak druhy bod s ohledem na nas rozpocet je pomerne usmevny :) 
  • @1140bxl mně osobně se Juusola hodně líbí, snad mu to tam časem začne padat
  • Jasně to je ono ...jen můj názor a pak ten kdo to má na starosti a jeho (34) ...ale takovej Kruzik je prvoligovej hráč to kazdej soudnej musí vidět a Kofron zatím taky! ano brusli ale góly na který se hraje 0 ! Ano vím jsou to křídla ,ale kdyby tu Kvera byl tak na křídlo může Hlado a hned je centr volnej ! A v našich presilovkach jsou špatný všichni od Rachy s Gigim i po Ceceho a beky počínaje bohužel. Vůbec bych se nebál tam dát někoho jiného jako právě Kveru či Jiskru přesně....horší to fakt bejt nemůže!!!

Jasně nemá parametry i já si to myslím, ale v té přesilovce to tolik o tom zase není . Je to o tom jakej se těm prckum dá prostor- Flek ,Pech, Flinn- Liberec dostali prostor a občas to s těma prckama vyjde! Kdyz tu byl driv tak hrál 4 lajnu bez presilovek...
    Za poslední 2-3 roky se zase vyhrál...
    Jasně je dost možný, že hovno a neprosadil by se ,ale proč to nezkusit když je to odchovanec a je par km odsud !

Ale jasně jestli je tam nějakej problém z minulosti nebo se Sokolovem to nevím !
    Nevidím do hloubky , můžu si tu blejt nesmysly ,ale ve finále možná nevím podstatné 😀

Jen takovej můj názor když vím, že střídavé starty mu vyridili a je to nej hráč 1 ligy a nikoho lepšího asi neseženou ač podle majitelů prasule jsou tak prostě nikdo není volnej !
    Sem tam ten tah z 1 ligy na oživení vyjde ! Takovej Cachotsky táhne s Pechem a Gulasem Budejky-když bodujou tak kvůli nim !A jeho si nemůžou vynachválit...když jsem četl, že ho berou říkal jsem si zoufalci a von se jim vyplatí víc než jiní
  • Tvl tohle neni uz normalni,oni budou furt neco.
  • Pardubice se po příchodu Dědkova kapitálu stávají snad nejvíc nesympatickým týmem ligy. Já bych jim tak moc přál, aby vyletěly v playoff co nejdřív, ideálně ve čtvrtfinále s námi  =)  
  • upraveno 18. leden 2023
    Hlavně každej druhej článek na sportu je o Dědkovi a Pardubicích, tvl ten si tam snad koupil nějaký předkupní právo..
    Post edited by Screepy on
  • k dedkovi - njn, ma velke ego, do PCE nalil hromadu penez a samozrejme mu jde o prachy z marketingu extraligy. prestoze si myslim, ze prezentace extraligy (a prachy z ni ziskane) jsou daleko za moznostmi, tak tyhle extra kusy nesnasim. kazdopadne doufam, ze nekdo zacne pracovat na nejakem podobnem rozsahu vysilani extraligy jako je ceska fotbalova liga na O2. 

jo a chapu spravne, ze ten novy GM ma zpozdeni? nevim kdo pise nasem majitelu ty odpovedi v rozhovorech. ale rict, ze novej GM bude v radu dnu a nechat to zase tyden hluche. doufam, ze oni vedi kdy nastoupi, tak aspon odpovidejte trochu verohodne. ted uz je to v radu tydnu... 
    mimochodem, pripadam si ze vzdy naletim na hezka slovicka v odpovedich, ale skutek ze strany majitelu zadny. jestli je toto atmosfera v klubu (bla bla a vsechno bezi samospadem), tak to potes koste a tesim se na bitvy se Sumperkem.

no a pokud to tady nekdo cte vzhledem k produkci zapasu. toto fakt neni nejvetsi problem (a to muzu mit pripominky k ticketingu, obcerstveni atd.). kdyby ten tym hral doma dobre, daval vic nez jeden gol, vyhraval, tak lidi prijdou (i kdyz produkce nebude uzasna). nebo aspon videli nadeji na zmenu. takhle chodi jen zarputili zoufalci jako my a vsechno je takovy strasny udreny a umakany...     
  • Tobolkovo neustálé řeči o produkci zápasů atd mě taky hrozně baví. Je to jeden z aspektů, kde se klub může zlepšit, ale není to aspekt, na kterém je třeba teď pracovat. Ty priority jsou někde úplně jinde. Za sebe se novým majitelům rád omluvím, ale nevěřím jim zatím ani nos mezi očima a všechny jejich prohlášení jsou za mě jen a jen vzdušné zámky. A když už pánové mluví o produkci zápasu (hlavně zábavní a marketingová věc), tak by se měli zamyslet nad tou komunikací směrem ven. Protože ta je opravdu zatraceně žalostná...

Chápu, že aktuálně můžou mluvit o změnách, které půjdou vidět až za delší dobu a nemůžeme je vidět hned atd atd. Ale tohle se v žádném businessu, ani ve sportu nedělá. Musíte dělat koncepční kroky a mít v hlavě nějakou vizi, ale zároveň s tím musíte ten aktuální produkt držet "při životě" a snažit se ho neustále posouvat, než Vám doběhnou věci, které jste změnili a čekáte, kdy se dostaví jejich výsledky. Takže zatím je stále jen mazání medu kolem huby, prázdné fráze a nic víc.
  • @1140bxl nebo už je GM na značkách a jaksi se o tom zapomněli zmínit :)
  • Vždyť jsem o tom.psal už minule,že se dělají zbytečný kroky, změny, produkce,atd,ale to hlavní,se nedělá dobře.
    A když jakože ruku na srdce,tak ani ty změny,nejdou bůhvíjak dobré.
    Ten ujecenej hlasatel tvl,to je výhra v loterii 🤦🤦😔
  • Chudák Dybal
  • Type your comment@VANEKnaZDI

To teda, tomu říkám debut  :/
  • No nechat ho tam takhle vykrvácet..to má fakt logiku, jestli ten kluk není splachovací, tak se to na něm může pěkně podepsat. Fakt géniové...
  • Mi to přijde jak kdyby mu to udělal trenér z nějakého trucu. Jak kdyby to dostal přikázaný, že musí chytat
  • Co se stalo
  • dostal 12 gólů od Zubrů. taky nechápu, proč ho nestáhli aspoň po 2 třetině
  • Ojoj,no to jsou voli tedy,že ho tam nevyndali.
    Tohle je na srazeni sebedomi úplně ideální.
    Blbci,takovej mladej kluk 🤦
  • Co jsem slysel tak ten Michajlov je zranenej tak ho nechteli pouštět do zapasu i kdyz pripravenej byl kdyby bylo uplne nejhur a Horák musel jet chytat do chomutova aby mel odchytanej dostatecny pocet zapasu aby mohl za ne nastoupit v playoff tak v tom Dybal takhle zustal no

• Oni nebudou mit nikdy dost. Celkem mi to pripada,ze ty hrace k sobe uz ted dostavaj jen z toho duvodu,aby nesli ke konkurenci,a ani tam poradne sanci nedostanou.

Co vim,tak Vondrc hraje uz min a min.

• Za chvili ho poslou do Becka,a bude mit vymalovano. Ono tedy nerikam,ze nas by se meli nejak obavat,my jsem uplne nekde jinde,i tak ten jeho prestup mi ale moc nedava smysl.snad jen asi z duvodu kačáků,jinak nevim.
  • A to je přesně jeden z důvodů, proč by měly být v extralize zavedený platový stropy
  • Platovej strop by byl rozhodně rozumnej!!! A má logiku !Proto je i v NHL a jinde aby byly to podmínky aspoň cca stejně! Ale to by si už dneska asi musela odsouhlasit APK ne ??? Ale je jasný, že PCE,Spa,Tri a Brno pochybuju, že zvednou ruku nebo dají částku 150 -200 míčů kde se hejobou oni! Což nema cenu ...musela by se vzepřít zbejvaci 8 týmu a prosadit si to !
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters