Maverick: Bartejs nevím, Pluty čeká jestli ho uschopní doktor, operoval ho ten doktor, co Kvitovou a nepustí nikoho dokud si není stopro jistej. Každopádně už trénuje.
Jinak za me lepší Olomouc než Kometa. Kometu jsem viděl v pátek v Pardubicích a většinu zápasu je přehrávali, jdou nahoru. Nejlepší by byla Plzeň, ale momentálně je to nejmíň pravděpodobný
Mimochodem, je fakt radost koukat na to, jak hraje Kočí...dobrý rozehrávky, sebevědomej, do soubojů chodí...vůbec bych se ho nebál dát pro příští sezónu do základu
kinkis - já bych se zeptal na matroš co bere v pátek bude zajímavé sledovat jestli Motor zdrhne či my a Plzeň budem rozhodovat v zápasech s Kladnem a ČB
Flaksa34: díky za info ! Nějaká šance tam teda je ...aspoň on nebo Bartejs by se šiknul a vystužil by to na play off! Líbí se mi Kočí...,ale Mikyska nevím nevím...někdy zahraje dobře jindy je zase úplně marnej a jezdí si kolem něj každej jak chce...
z myho pohledu je Mikyska i Koci OK. Po zraneni to jde trochu hure Joonovi a mam takovy pocit, ze letos uz je to definitivne poslaedni sezona pro Rohana. Bojuje a ma zkusenosti, ale kdyz je on na hristi tak to brutalne smrdi...
no a v utoku porad nerozumim Kofferove pozici na centru. mi prijde, ze to neni vubec jeho post a hraje jeste slabeji nez predtim...
Jan Tomajko (trenér Olomouce): „Měli jsme problémy se
sestavou už minulý zápas, dnes nám vypadl ještě další útočník, takže
jsme sem přijeli opravdu bránit, hrát dobře z defenzívy a dělat co
nejméně chyb. Myslím, že v tom jsme podali výborný výkon. Využili jsme
přesilovku a pak jsme se snažili nedostat gól, což se nám dařilo. Druhý
bod je takový bonus navíc. Musím ale hráče opravdu pochválit, protože do
defenzívy to byl výborný týmový výkon, chyb bylo minimum.“
Snad jen drb jako byl,že Bery a Pluto podepsali jinde !!! Pokud pravda tak průser a traparna...se rozjela nějaká jednání sponzoři kádr na příští rok a teď že by mělo bejt v tomhle období bezvladi ? Jelikož někoho jiného neseženou jen tak...už teď to trvalo...ještě by prosili Vanka ať se vrátí....no snad fakt ne to by byl fakt velikej voser pokud konci
Komentáře
Hlavně to bude chtít i kus sportovního štěstí,ať už to bude kdokoliv.
Jinak za me lepší Olomouc než Kometa. Kometu jsem viděl v pátek v Pardubicích a většinu zápasu je přehrávali, jdou nahoru. Nejlepší by byla Plzeň, ale momentálně je to nejmíň pravděpodobný
no a v utoku porad nerozumim Kofferove pozici na centru. mi prijde, ze to neni vubec jeho post a hraje jeste slabeji nez predtim...
No zajímavý teda 🤔