@VANEKnaZDI jj, cetl jsem a nejlepsi je zduvodneni - odesel trener a 1 hrac (btw stejna situace v Olomouci). snad to kluky trochu nakopne a prejedou hned Kometu :-)
@pOne hlavne je na tom zajimavej ten trend. v podstate nam nasledujici dva roky vypadnou ty dve slabe sezony na zacatku. problem bude udrzet standard lonske sezony, bo Kulich je jen jeden, ale zatim se vsichni mladezi zaklinaji, tak treba na to bude penez dost...
Že to je béčko Pardubic jsem tak nějak pochopil:)) ale nevěděl jsem že to koupili od Vrchlabí. A kdo to platí, takový double ansámbl? To caluje celý Dědek?
To: Screepy
Jsi nějak zaspal dobu 🤣
Vrchlabí kvůli tomu skončilo v Chance lize,a vlastně to jakože přeložili do tej Chrudimi.Bo do Chrudimě,jak oni tam říkají.
Dědek říkal,že to tam mají hráči blíž,tak víceméně,kvůli tomu.
Spíš by mě zajímalo co se stalo na trase KVA > SOK, že posíláme tolik hráčů do Litoměřic a do Sokolova vlastně nikoho.
Po včerejším zápase vyskočilo na eliteprospect, že Weinhold jde taky do Litoměřic hostovat z Varů 🤷♂️
Nevím co se mezi nimi stalo,ale každopádně je to myslím si škoda,že to s tím Sokolovem padlo.
Měli to kluci kousek.
No každopádně Sokolov se domluvil se Spartou,takže tam teď posílá Sparta.
Pořád to samé už pár let. Naše koncovka je tragická a když se to pak začne sypat tak už to padá. A hlavně dneska jim pořád odskakovali puky od hokejek. Takový divný zápas.
Kofron tam netrefi prazdnou kasu a misto 3-2 je to z protiutoku 4-1. Uplne jsem to nesledoval, ale nektery ty nase vylouceni (treba Plutnar)...to kometakovi upadlo telo a sudi to pisk jako faul.
Komentáře
To je svetlej dres jak stehno. Divim se, ze je neco takovyho mozny.
https://hokej.cz/plzen-je-znovu-nejlepsi-akademii-vicelety-ranking-dal-vede-kometa/5067786
Strejdo, ty mě vůbec neposloucháš 😁
Tohle jsem zde psal včera :
Rozpočet PCE i díky B Týmu okolo 200 mega 🤦♂️😁
Takže ano, financuje to Dědek
Jsi nějak zaspal dobu 🤣
Vrchlabí kvůli tomu skončilo v Chance lize,a vlastně to jakože přeložili do tej Chrudimi.Bo do Chrudimě,jak oni tam říkají.
Dědek říkal,že to tam mají hráči blíž,tak víceméně,kvůli tomu.
Po včerejším zápase vyskočilo na eliteprospect, že Weinhold jde taky do Litoměřic hostovat z Varů 🤷♂️
@Screepy nedokázal bys něco zjistit?
Měli to kluci kousek.
No každopádně Sokolov se domluvil se Spartou,takže tam teď posílá Sparta.
Ten Duda je furt pablb. I když má asi trochu pravdu. Jen nevím proč zrovna on soudí ostatní za své chování
Pri hře 5na5 celkem vyrovnaný.
Škoda no, začátek, zrovna v Brně.
Jede se dál