No hoši, hrubky jak někde v kadaňský juniorce, a to kdyby Budějce při svym laufu v první třetině přidaly ještě něco, mohlo být spláchnuto. Nováčkovská daň společně s tou dementní čínskou chřipkou dělají svoje a u nás se to projevuje taky. Snad už se ELH nepřeruší a pojedem dál v tomhle systému, pak by se některý nedostatky měly vypilovat, protože čim jiným než zápasy to eliminovat.
@VANEKnaZDI ntvl jojo, tohle jim problémy rozhodně vyřeší, nechápu, fakt nechápu logiku týmů, který si berou takovýhle problematický hráče a ještě ze zahraničí, kde je jasný, že ten tu brousit led za 60 měsíčně nebude...to je normální demence, člověk by si řekl, že u polokonů se něco změnilo s novým majitelem a vono se změnilo leda..
Tomu se říká hokejová tradice - držel lajnu : "Hokejové Pardubice nyní řeší závažný problém. Třicetiletý
útočník Dynama Robert Kousal byl podle serveru idnes.cz zastaven při
jízdě autem policií a kontrola na omamné látky prokázala pozitivní
orientační test na kokain."
Náhodou je sympatické, že ve městě perníku se nedrží tohoto tradičního českého produktu a jsou ochotni investovat do kvalitního dovozu! Sice to není moc patriotické, ale třeba to nevadí, co já vim, nejsem dynamák
Jojo četl jsem,zajímavý. Hrusoun se už na to vystolicoval úplně.
A jinak, je vidět, že si to konečně sedá ten mansaft.
Jen tak dál.A kdyby nezačala NHL vůbec,tak bych se tedy nezlobil.
Jak říkal Pesout " modlim se,aby NHL nezačala "
No on ten odchod hokejistů do NHL se projeví na více týmech než jen na nás, ale pořád mi přijde že náš tým se s tím dokáže nakonec vypořádat lépe než jiní. Ale oslabení to rozhodně bude.
Když jsem viděl náš včerejší perfektní výkon, tak je velká škoda, že se nemohlo na jaře pokračovat dál v předkole. Protože si myslím, Hradec bychom u nás doma dvakrát přejeli a Vládík Růžičků by už u nich v týhle sezóně na střídačce nestál.
A co tam předváděl Hronek, to byla taky trapárna. Protože kdyby si vybral k pěstnímu souboji třeba takovýho Vondráčka místo Kadlece, tak by dostal od něj hezky na budku a šel by do sprchy jak spráskanej pes a né že tam furt poskakoval jak čertík z krabičky.A to měl dostat ještě navíc trest za ten krosček, co na toho Kadlece po odehrání puku udělal
Komentáře
Jestli tohle neni ten duvod proc jsou furt PCE dole
Uvidime, jak se nam ta mozaika cela nakonec posklada.....
https://www.csfd.cz/film/56207-narcos/472611-serie-3/komentare/
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/387012/kousal-pozitivni-test-na-drogy-boss-pardubic-necha-otestovat-i-dalsi-hrace.html
A jinak, je vidět, že si to konečně sedá ten mansaft.
Jen tak dál.A kdyby nezačala NHL vůbec,tak bych se tedy nezlobil.
Jak říkal Pesout " modlim se,aby NHL nezačala "