No nechávali šanci, v těch našich přesilovkách ve třetí třetině nějaký zajímavý střely od nás byly a kdyby se chtělo, tak nějaká v síti Plzně skončí. To že Beránek ve druhý třetině trefí z mezikruží jen horní břevno je jiná věc.
Ad ty přestupy... Hlásím, že jsem po více jak 30ti letech změnil bydliště i úředně, takže od příští sezony nastupuju... Nevím, asi za Kolín nebo Nymburk
kafka-tak nevím,zda skřítek měří 192 cm a váží 101 kg ale vím, že Chomutov když jel do Plzně,tak si jel pro jistý tři body.To Vary říct nemůžou a taky vím, jak se u Vás o Varech mluví v kabině a na vedení.Jistý informace mám,ale nemůžu to psát.
Na to nepotrebuju imformace a vim to taky Taky nechapu to rozcarovani. Kdo si myslel, ze nam plzen neco necha je hnup. A doufam, ze hokej nikdy nebude o tom kdo komu co nechal, ale jen o sportovnim vykonu.
kafka-tak nevím,zda skřítek měří 192 cm a váží 101 kg ale vím, že Chomutov když jel do Plzně,tak si jel pro jistý tři body.To Vary říct nemůžou a taky vím, jak se u Vás o Varech mluví v kabině a na vedení.Jistý informace mám,ale nemůžu to psát.
Mno, tak v tutom případě já jen doufám, že si si těma třema bodama, pro který si Chomutov jel do Plzně, nebyl tak jistý, že si na to nevsadil všechny úspory. Protože "jistý tři body" si Chomutov z Plzně neodvezl tutý sezoně ani jednou a Ty by si tak byl bez peněz.
Možná, že se budeš divit, ale i já mám informace z kabiny i z vedení. Na rozdíl od Tebe od nich klidně mluvit budu. Vedení ( včetně nejvyššího náčelníka ) si přeje Vaši záchranu.
A už jen jeden dodatek. Pirátům sme v tutý sezoně "nechali" 2 body, Vám 3. Tři je víc než dva, čísla nelžou. Tak se, prosím, hoď do klidu, ty jistá informace...
Tohlecto jsou fakt bezmozci, kafka mozna bude vedet konkretne kdo to hazel, v kazdym pripade s takovyma by si to meli kotelnici vyridit po svym a dat jim bez pardonu nazdar..(predpokladam ze to byli nejaci skalni)..
Snažím se na naši hře nalézt nějaké pozitivum ale ať koukám jak koukám tak nic, vůbec nic. Jen zmar a nemohoucnost. No a ta naše střelecká impotence. To by stačilo tak sotva na Horní Řisuty, teda pokud by oni nastoupili ožralí.
Komentáře
V pátek nehráli obránci J. Kindl, P. Čerešňák, D. Kvasnička a C. Allen. Šestého beka musel hrát útočník M. Preisinger.
V útoku chyběli P. Straka, O. Kratěna a V. Němec.
Naopak v sestavě byli tři junioři M. Kantner, J.Pour a M. Kolda.
Opravdu máš pocit, že sme hráli v nejsilnější sestavě? Já rozhodně ne!
Aha, takže jakmile se zachráníte, skřítek oldias zmizí. Chápu tuto dobře?
Tak mám jedinému soupeři, který mě porazil gratulovat, nebo mám přemýšlet nad tipama?
OK, to nezní jako blbý nápad... Vyzkouším funkcionalitu a udělám.
Nicméně prezidentský pohár už je jasný
Možná, že se budeš divit, ale i já mám informace z kabiny i z vedení. Na rozdíl od Tebe od nich klidně mluvit budu. Vedení ( včetně nejvyššího náčelníka ) si přeje Vaši záchranu.
A už jen jeden dodatek. Pirátům sme v tutý sezoně "nechali" 2 body, Vám 3. Tři je víc než dva, čísla nelžou. Tak se, prosím, hoď do klidu, ty jistá informace...
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/hokej-extraliga-plzen-trest-za-fanousky.A190312_113625_hokej_cig
Maximálně vymyslet něco jako střepinkový soud .