Tu Zlatou Helmu by taky měli pojmenovat Zlatá Helma Komety Brno. Tam jakmile je nějaký hráč z Komety takl mu tu helmu uhlasujou za každou cenu. Těm jsou ty akce ostatních úplně jedno.
Screepy: Ja moc nerozumim tomu, ze na nej okamzite nekdo z olomouckejch nenastoupil. Tywoe, takova vrazda a spoluhraci delaji jakoby nic... Trest naprosto ok. 2 zapasy mu odpusti a bude to na peti... PCE fans dejavu se zlepsujici se formou PCE hokeje?
Ty jo, koukam, že my už s kokainistama a běloruským prasetem nehrajeme. Dvanáct kol do konce, to to uteklo. Pak vyřadíme v předkole Olomouc a v play off vypadnem s Třincem. A od příštího roku už budem bez Gulaše hrát ten klidnej střed tabulky jako vy
@Arnold_J_Rimmer jak se to dokaze zmenit, driv byste za hlavniho nacelnika dali ruku do modrobilyho ohne, klidne 52x a ted je koukam skoro na javorovym blacklistu..
no, ty kjavo. dneska doufam, ze dostanou trochu cocku. driv to bylo o nepromenovani sanci a dneska bych rekl, ze to bylo o pristupu. nemuzu si pomoct, ale dneska na to pulka hodila bobek. zabranskyho bych nechal klidne 3-4 zapasy sedet a at hraje nas hrac ze sokolova. ten si toho mista v muzstvu bude vazit.
Víte co hoši, jděte do míst kam slunce nesvítí..já jsem poměrně shovívavý člověk, ale taková tužka co se teď odehrává v našem podání to je i zvracení škoda. Rozpusťte led a zhasnete.. 🤮
> @Skopec napsal(a):
> Tak to já bych shovivavej nebyl a řeknu to napřímo. Takovou sracku co naši borci teď předvádějí jsme tady neviděli od doby kdy jsme spadli z ELH. 😠
Jsou dvě možnosti, buďto opravdu jsme v takovém srabu, že jak se dotkneme puku tak to smrdí vlastním gólem. Nebo fakt vyschla studna a ti kluci s vidinou toho, že je nesestupova sezóna, to mají na salámu. Těžko říct čemu víc věřit..
Komentáře
Čas opět vyhrát. Přijíždí poslední Motor!
Kdo ty nadpisy paneboze pise> Čas opět vyhrát. Přijíždí poslední Motor!
>
> Kdo ty nadpisy paneboze pise
Filip Mikulášek 😊
Minimálně mezi fanouškama a vedením to jsou poslední dobou Velmi křehké vztahy
On si asi jen pan redaktor myslel ze je v klidu prejedem. Jenze my posledni dobou hrajeme s obranou pripominajici emental.
Snad ani Oilers ve svým temným období (cca 2007 - 2014) nehráli tak hrozně!
Mmch. člověk by nehádal, že třeba Třinec měl šňůru 10 zápasů, ze kterých vyhrál jen 2 v prodloužení.
předkolo máte v kapse, doma - venku bez diváků neni důležitý, tak se teď můžete nakapsovat při sázení
No však Motor opět vyhrál. Pravdivý titulek .
> Tak to já bych shovivavej nebyl a řeknu to napřímo. Takovou sracku co naši borci teď předvádějí jsme tady neviděli od doby kdy jsme spadli z ELH. 😠
Amen 😢