Kdyby nám někdo před sezonou řekl že se budeme držet v klidném středu tabulky, tak za to budeme rádi. Že nám teče do bot bych fakt neřekl. Koncovka je žalostná, ale předváděná hra se rozhodně zlepšuje. Navíc v nesestupové sezoně, kdy nechodí diváci a kdy se to táhne s penězma jen tak tak, mi přijde fakt zbytečné posilovat tým starýma pánama z ruska, jako to dělají Pardubice. To ať to radši doopravdy uhrají s mladýma klukama.
tak jim tu sitku v brance napnul Filip. myslim, ze co dnes hrali tak OK. presilovky porad bez strelby (nebo dokonce moznosti strelby), ale jinak ty tri motorove mysi v prvni lajne jsou dobre... ono to pujde, jen nespolehat na strelbu od brankare
Jo tak Filip vcera dobrej zapis do historie,a velka gratulace.Je to vybornej golman,urcite zkusenej,a pro Nas momentalne nepostradatelnej.
Ale Ty Woe,ale obcas ty chyby za branou kdyz rozehrava,to me uplne dostava timhle. To se o me pokousi vzdycky infarkt
No a vysledek vcera urcite povzbuditelnej,akorat se mi malinkato zda,ze kluci z Bolky,uplne tak naplno nehrali,A nebo proste jen nemeli den,coz je dobre.
Tim nechci snizovat vykon nasich borcu,to vubec ne.
Co hrálo roli, že jste se rozhodl vrátit? „Upřímně... Od začátku sezony mi ve Varech bylo naznačené, že tahle sezona slouží víceméně jako příprava na ročník budoucí. Nechci říct, že by tam nechtěli vyhrávat, to určitě ne, ale je to i logické. Že chtějí mít mužstvo postavené na budoucí sezonu, která bude důležitější, když se bude padat. Vláďu znám, ambice má vždycky vysoké. To mě zlákalo.“
Tak s tím bude asi úzce souviset i to, že se snažili vypustit Novase do Třince, hostovačka do konce sezony a ušetříš nějaký zlaťáky. Já teda doufám, že příští sezonu nám žádný padání hrozit nebude, tým by se měl stavět kvůli plej off.
Ja vam nevim, sezona jako priprava pro pristi rocnik? Pokud mysli, ze ten (skoro)novy tym by mel mit vrchol pristi sezonu tak mozna. je trochu skoda, ze v Cechach nevim kdo za kolik hraje a prestoze Granak (zejmena loni) vylozene nepropadl, tak bych byl na pomer cena/vykon celkem zvedav. Jinak je fajn, ze dostanou v obrane prilezitost i hraci jako klejna. weinhold je v podstate zabudovanej a klejna by mel pristi rok nasledovat. no a turecek hrat chance ligu s vysokym ice-time a pak prvni tym...
Kowalczyk mi prisel v priparve obstojnej. Nemyslim, ze Mikyska vypadal extremne lepe. Ja bych ale hral nase hrace. Me se treba Klejna celkem libil v tech utkanich co nastoupil. Prijde mi, ze dobre brusli a chce is udrzet tricko. Nevim zda je to vytizenim nebo cim, ale celkem vsichni obranci jsou trochu v utlumu. Zabransky kazde treti stridani hrubice a od Senkerika dopredu skoro zadne signaly. Rohan taky spousta chyb. V podstate jen Pulpan hraje celou dobu to svoje... Jak to slo predtim uplne samo tak ted ne a ne to zase naskocit... Nevite co je s Rachunkem? Doufam, ze to zraneni znamena, ze honi fyzicku a dava se telesne do kupy. Na play-off musi jezdit jak loni...
u kadlece jde zrejme o smlouvu na pristi sezonu. proste se nedohodli, tak ho nechteji platit dal. jinak to na baniku melo podobny prubeh s nasim. trochu jim dochazi dech, ale tam potrebuji hlavne zustat v te soutezi nekolik sezon a zase mit dost mladejch odchovancu. kazdopadne jim fandim a to nejen kvuli vzpominkam na utkani v devadesatkach, kdy se na zpravodaj dala vyhrat ziva zvirata. jeste dneska vidim jak tomu seleti v prepravce byla zima
ten prumernej vek nasi obrany jde skoro do plzneskejch rozmeru... jestli na to koukam spravne tak je tam Pulpan (35) a Plutnar (26), zbytku je tesne nad 20. tak snad se kluci nerozklepou
No jestli sem prisel Kosticyn predvadet tohle, tak to by bylo mozna lepsi, aby zustal doma v Belorusku. Puk 2 minuty v kelu od hokejky a takova sleha do palice.... 5 zapasu flastr minimalne za tohle.
Komentáře
Ale Ty Woe,ale obcas ty chyby za branou kdyz rozehrava,to me uplne dostava timhle. To se o me pokousi vzdycky infarkt
No a vysledek vcera urcite povzbuditelnej,akorat se mi malinkato zda,ze kluci z Bolky,uplne tak naplno nehrali,A nebo proste jen nemeli den,coz je dobre.
Tim nechci snizovat vykon nasich borcu,to vubec ne.
Nechci se opakovat ale.............
To kdyby nám nenapsali,tak by jsme určitě nevěděli
A Flek zraněnej, to bude citelná ztráta..
Co hrálo roli, že jste se rozhodl vrátit?
„Upřímně... Od začátku sezony mi ve Varech bylo naznačené, že tahle sezona slouží víceméně jako příprava na ročník budoucí. Nechci říct, že by tam nechtěli vyhrávat, to určitě ne, ale je to i logické. Že chtějí mít mužstvo postavené na budoucí sezonu, která bude důležitější, když se bude padat. Vláďu znám, ambice má vždycky vysoké. To mě zlákalo.“
Klobouk dolu!
Nevite co je s Rachunkem? Doufam, ze to zraneni znamena, ze honi fyzicku a dava se telesne do kupy. Na play-off musi jezdit jak loni...
No jestli sem prisel Kosticyn predvadet tohle, tak to by bylo mozna lepsi, aby zustal doma v Belorusku. Puk 2 minuty v kelu od hokejky a takova sleha do palice.... 5 zapasu flastr minimalne za tohle.