pOne: chce to silný sklo no roztáhl jsem si to na svý pracovní 22ce monitoru a bylo to tak tak..
Jinak za mě moc pěknej článek. A ano progres oproti loňsku je v té hře velký, máme výpadky ,to dá rozum, ale to je v pořádku, musíš občas spadnout na prdel, aby sis uvědomil, že je třeba zase makat a kor u našeho mladýho týmu. Sám jsem zvědav jak letošní sezona skončí, pořád jsem opatrný vůči některým prognózám a i kdyby to nebylo to lákavé 7, 8 místo, ale klidně i 9,10 tak já budu spokojenej. Můžeme si stokrát říkat, škoda nějakých zápasů který nám utekly protože..jenže to se stane každýmu. A ta cesta kterou se tenhle tým vydal je mi sympatická, možná se tam fakt konečně někdo chytil za hlavu a hlavně se přiškrtily penězovody, což je hlavní, protože dokud se sypalo, tak MVGM rozhazoval na všechny strany jak hejl..a výsledky žádný. Teď mám vizi, neutrácíme horentní sumy a pořád držíme osu týmu, za mě dobrý a přeju si aby letos konečně to PO vyšlo, ten tým by si to zasloužil.
Článek je dobrej, akorát jednou tam ze sebe Pešout udělal totálního blbce.
Pokud tím " pár korunama zaplaceným mladým klukem" myslí Houdka, tak je úplně mimo mísu. Houdek není žádný mordýř. V minulý sezoně v ELJ za 53 zápasů má 8 branek + 24 nahrávek, což je na beka dost dobrý.
No a hlavně ta rvačka v Prase nebyla kvůli Mertlovi, ani Gulašovi. A druhá rvačka byla po tom, co ho vyzval na férovku Musil z Třince.
Kdyby měl Pešout k dispozici takovýho odchovance ( Houdek v 19 letech hrál letos už ve 12 zápasech ELH a v 5 utkáních LM ), mnul by si ruce. Místo toho mele blbosti na adresu kluka, o kterým vlastně nic neví...
Hele, taky jsme měli Ustrnula, kterej nebyl kdovíjakej hokejista, ale když šlo do tuhýho ,tak skočil na led a někoho srovnal, takže..tak. Myslim, že tohle měl Pešout nechat být, je to zbytečný, ať si každý má v týmu koho chce, jestli má chránit jiný hráče, tak ať je pro mě za mě chrání, jestli je užitečný i něčím jiným než tím, že někoho seřeže, tak proč ne.
Tak nasranej jako dneska jsem letos ještě nebyl. Nejdříve necháme toho fousatyho blba zadarmo vyrovnat a pak udělá Vondráček takovej kiks s vyhozením puku,jako když říká dejte si kluci plzeňský gola, mi ty body vlastně nepotřebujeme. 😬 Další věc je kolikrát jsme jeli dneska 2 na 1 a prd.😠😠😤
Jak říkám, velká škoda.Vic se k tomu vyjadřovat raději nebudu, nechci bejt sprostej.Jen jsme jim to zase darovali, stejně,jako u Nás hloupejma chybama,a ne jen Plzni,.Těch kdo byli od Nás takhle kretensky bohorovně obdarovani,bylo více.
Plzeň se holt nezadařila, ale to vem čert, pro mě pozitivum, že se z takovýho špatně prohranýho zápasu nepoděláme a jdeme zase do Brna s čistou hlavou a dáme jim sedmičku tvl..to je ta síla týmu.
Jo,určitě je to pozitivní oproti .minulým sezonam,ze když prohrajou,tak se z tech nezdaru neposerou,a jedou dál,se vztycenou hlavou.To je hodně pozitivní změna.Ted odpocinout,dolecit menší šrámy, a do Třince ject pro nějakej bodik,proč by ne.No a pak se docela těším do ropakova.
Já teda nevím, pročpa byste měli bejt po derby nasraný. Hráli ste fakt výborně. Troufám si říct, že to byl Váš nejlepší výkon v derby od Vašeho návratu do ELH. Možná můžete bejt nasraný na to, že ste dřevácí a zahazujete jednu šanci za druhou - ale takový zápasy prostě občas přijdou. A to Vondráčkovo vyhození bylo hodně smolný...
My máme spoustu zraněných a v posledních zápasech bereme body většinou jen díky tomu, že Milan má životní formu.
Já po derby nasranej nejsem ani náhodu, jasně, je z toho mrzení, vo tom žádná, nějaký bodík to chtělo, ale jak se to v Plzni trochu otočilo proti nám, tak v Brně jsme dali jak psal Skopec góla i ze střídačky, takový zápasy jsou a když tu čtu, že nás za náš výkon kafkojc chválí, tak z toho mám dobrej pocit. A faktor Gulaš je faktor Gulaš, ten dneska dá gól i poslepu..
Hele, taky jsme měli Ustrnula, kterej nebyl kdovíjakej hokejista, ale když šlo do tuhýho ,tak skočil na led a někoho srovnal, takže..tak. Myslim, že tohle měl Pešout nechat být, je to zbytečný, ať si každý má v týmu koho chce, jestli má chránit jiný hráče, tak ať je pro mě za mě chrání, jestli je užitečný i něčím jiným než tím, že někoho seřeže, tak proč ne.
My taky měli Ryana. O to nejde, to je v pořádku.
Mě nadzvedlo, že se zrovna Pešout trefuje do mladýho kluka! Za jedno Pešout by na téma mladí hokejisté měl držet hubu do konce svojí kariéry, pač je v naší historii jediným trenérem pod kterým mladá reprezentace ( 18 ) spadla do B skupiny MS.
A za druhý od návratu Martina Straky máme v každý sezoně mezi bekama minimálně jednoho mladýho pilsodchovance. A nesen to svoje ovoce, namátkou mě napadají Jeřábek, Moravčík, Sklenička, Štich, Hrbas, Kvasnička, Kaňák, Němeček...
V tutý sezoně dostává šanci Houdek a určitě ji nedostává z důvodů, o kterých mluví Pešout.
Prostě mě Pešout nasral a musel sem se k tomu ještě vrátit.
No upřímně řečeno, já nasranej byl,a to dost.Kdyby to bylo poprvé, ok,stane se.Ale nám se to stává celkem často, a stojí to zbytečně body, nervy všech okolo,i vně klubu.Rozdejchal jsem to až v sobotu někdy večer.Co je platný,že jsme hráli výborně,snad jen to,že si to kluci vzali sebou do Brna, a to je dobře.S odstupem času si rikam,že je to hold sport, a proč se z toho zbytečně nervovat, stejně to nezmenim.Je dobře, že nám to celkem jde,a upřímně,kdo čekal, že dneska budeme 6?Já ne..No a Gulas? nemá cenu nic říkat,každej budu sám.
@kanis ber to tak, ten tým si ještě porád vybírá svoje slabý chvilky a musíš taky vždycky uvažovat sílu soupeře a Plzeň je v Gulášovou formací v přesilovkách defacto to nejlepší co v ELH je, pokud těmhle klukům tu šanci dáš ( a je jedno co sestane, holt fauluješ, vyhodíš puk ven, tvl stane se to každýmu) tak musíš počítat s tím, že je velká pravděpodobnost, že ten gol dostaneš. Hele s timhle musíme počítat, ten týp pořád dospívá a pokud tohle udržíme ještě rok, dva, není nereálný, že můžeme o ty medaile fakt hrát protože si myslim, že už teď jsme pro řadu soupeřů velmi (ne)příjemným překvapením To mě mnohem víc serou třeba tři ztracený body doma proti marný Olomouci..proti těmhle týmům potřebujeme tuhle až nezvykle velkou venkovní pohodu potvrzovat a ne se s nima srát ale jinak já neříkám špantýho slova..letos mám hůl pověšenou na zdi a nic nenaznačuje tomu, že bych ji měl lámat, což se..v tuhle dobu už tradičně dělo
@kafka: It would suit you much better, if you were not trying to defend the moron M. Houdek. The objetive of every opponent team should be: Withdraw that idiot permanently from service - if necessary with a protracted serious injury - so that he cannot injure any more valuable players.
Komentáře
Jinak za mě moc pěknej článek. A ano progres oproti loňsku je v té hře velký, máme výpadky ,to dá rozum, ale to je v pořádku, musíš občas spadnout na prdel, aby sis uvědomil, že je třeba zase makat a kor u našeho mladýho týmu. Sám jsem zvědav jak letošní sezona skončí, pořád jsem opatrný vůči některým prognózám a i kdyby to nebylo to lákavé 7, 8 místo, ale klidně i 9,10 tak já budu spokojenej. Můžeme si stokrát říkat, škoda nějakých zápasů který nám utekly protože..jenže to se stane každýmu. A ta cesta kterou se tenhle tým vydal je mi sympatická, možná se tam fakt konečně někdo chytil za hlavu a hlavně se přiškrtily penězovody, což je hlavní, protože dokud se sypalo, tak MVGM rozhazoval na všechny strany jak hejl..a výsledky žádný. Teď mám vizi, neutrácíme horentní sumy a pořád držíme osu týmu, za mě dobrý a přeju si aby letos konečně to PO vyšlo, ten tým by si to zasloužil.
Pokud tím " pár korunama zaplaceným mladým klukem" myslí Houdka, tak je úplně mimo mísu.
Houdek není žádný mordýř. V minulý sezoně v ELJ za 53 zápasů má 8 branek + 24 nahrávek, což je na beka dost dobrý.
No a hlavně ta rvačka v Prase nebyla kvůli Mertlovi, ani Gulašovi. A druhá rvačka byla po tom, co ho vyzval na férovku Musil z Třince.
Kdyby měl Pešout k dispozici takovýho odchovance ( Houdek v 19 letech hrál letos už ve 12 zápasech ELH a v 5 utkáních LM ), mnul by si ruce. Místo toho mele blbosti na adresu kluka, o kterým vlastně nic neví...
Kde je chyba? 😁
The quality.
Imagine...
Možná můžete bejt nasraný na to, že ste dřevácí a zahazujete jednu šanci za druhou - ale takový zápasy prostě občas přijdou. A to Vondráčkovo vyhození bylo hodně smolný...
My máme spoustu zraněných a v posledních zápasech bereme body většinou jen díky tomu, že Milan má životní formu.
Mě nadzvedlo, že se zrovna Pešout trefuje do mladýho kluka! Za jedno Pešout by na téma mladí hokejisté měl držet hubu do konce svojí kariéry, pač je v naší historii jediným trenérem pod kterým mladá reprezentace ( 18 ) spadla do B skupiny MS.
A za druhý od návratu Martina Straky máme v každý sezoně mezi bekama minimálně jednoho mladýho pilsodchovance. A nesen to svoje ovoce, namátkou mě napadají Jeřábek, Moravčík, Sklenička, Štich, Hrbas, Kvasnička, Kaňák, Němeček...
V tutý sezoně dostává šanci Houdek a určitě ji nedostává z důvodů, o kterých mluví Pešout.
Prostě mě Pešout nasral a musel sem se k tomu ještě vrátit.
The objetive of every opponent team should be: Withdraw that idiot permanently from service - if necessary with a protracted serious injury - so that he cannot injure any more valuable players.