Kluci byli z toho dění na ledě uplně v prdeli,a nebylo to ze hry Olomouce.Kdyz uz se bojis soupere dotknout,nebo se na nej jen podivat,aby jsi nesel ven,a kdyz se kvuli tomu ozves,ze se ti tohle nelibi,a jdes taky,tak je neco spatne.Souper tam pak jezdi jak pán tvorstva,no tvl tohle bylo fakt moc.I to ukazovali v Buly,ale tam to podali tak,ze jsme neudrzeli nervy na uzde,coz jsem malem vylitnul z kuze.Ja nevim no,proste me se tohle hrube nelibi.
Odplata za polokoně???????????,ale za to my nemuzeme,ze jsou oni komedianti.Kdyz jsem je tam vcera 4 dny po karantene videl litat po lede jak splaseny,tak jsem si rikal,ze takovou karantenu,by mel mit kazdej povinně.
Na zápase (na rozdíl od toho na Kladně) jsem nebyl, ale nějak nevím, co ten brekot. Podle záznamu z televize diskutovaná vysoká hůl od Poláka byla. První lajna komplet -1, Olomouc nás přestřílela. Prostě zpátky na zem
Přesně tak. Na Kladně jsem byl osobně a včerejšek viděl na Hokejce. V obou zápasech nám chyběl pohyb (z toho vznikaly naše následné fauly), střelba (vše se zkoušelo dostat šedesáti přihrávkama do prázdné brány a soupeřům tak stačilo zahustit prostor před brankářem a puky sbirat) a hlavně chyběla taková ta zdravá agresivita a chuť se o to porvat (přišli mi všichni takoví otrávení).
Rozhodčí sice včera byli tragicti ale hrát svoji hru díky které se nám dařilo a být v takové náladě jaká byla před 14 dny tak to hráče nemůže rozhodit. Proč tomu tak teď nebylo to nevím a jen doufám že trenéři v pauze tým zas srovnaji. Pořád máme nahráno nad poměry, ale pokračovat dál takhle tak se to co jsme získali může zase rychle ztratit.
Poslední zápasy, a vlastně už i od začátku sezóny, pozoruji na domácích zápasech docela nehezkou věc, nad kterou jsme vždy nechápavě kroutili hlavou například v Litvínově, a to čím dál větší "ubrečenost" publika. Ano, jsou okamžiky, kdy rozhodčí situaci úplně nezvládá a pískot je na místě, ovšem v poslední době pozoruji pískot i při situacích, které jsou v hokeji naprosto normální a povětšinou se jedná o čisté zákroky. O trochu více objektivity by spoustě fanoušků rozhodně neuškodilo a řadě z nich by se možná i hodil nějaký rychlokurz hokejových pravidel.
Tak Rachna s Berym moc šancí tedy nedostali.No ale ten tým šlapal parádně,radost se na to koukat. Aspoň tam ale kluci byli, mozna by bylo lepší, kdyby byli s mansaftem ve Varech,těžko říct.
Ale i tak bude snad lepší než Knotek, kterej měl loni u embéček 10+7 a u nás má za 18 utkání 1 bod za přihrávku a po většinu utkání o něm na ledě nevíš.
Jinak odchody Knotka a Kubky asi za me v poradku.Knotek za me velky zklamani,ocekaval jsem od nej daleko vic.Naprosto neviditelnej,a zbytecnej.To se tam misto nej mohl klidne klouzat nejakej junior,a bylo by to mozna lepsi.Asi v Bolce vedeli,proc ho i po celkem uspesny lonsky sezone stejne pustili.
Kubka,tezko rict co bylo spatne,ja jsem od nej cekal fakt to,ze bude vudce ty obrany cinnosti.Zkusenosti na to ma,spatnej hokejista to urcite neni,ale Vary mu proste asi nesedi,bud po hokejovy strance,nebo po jiny,po ktery,nevim.
Cernoch,opet hostovani jako u Michnace.Dopadne to podobne.
Kubka podruhy ve Varech a podruhy odchazi .... zajimavy. Asi to souvisi s tim Mikyskou. Knotek ani nevim, ze hral. Myslim, ze si ani nevsimnu, ze odesel. Jinak ty sachy, ze Gorcik jde do Vsetina a pak sem prichazi Kubalik nebo Cernoch .... no nevim. Snad vi, co delaji. V kabine nejsme.
@pOne Musím říct, že mně to šlo při stáhnutí obrázku a prohlížení pod "lupou" šlo přečíst všechno A propos, velmi zajímavý rozhovor a díky ti za postnutí obrázku @kjetel
Já si to přečet, je to trochu náročnější, ale šlo to. Takže kjeteli díky A jinak tedy zajímavej rozhovor, velice a taky odpovědi na některý místní dotazy. A taky třeba na moje nadávání, že hrajou v rukavičkách. Nevidim do toho natolik, abych se vůči tomu nějak smysluplně vymezil, ale je fajn vědět, že za tim je nějakej systém a cíl.
Komentáře
Prostě zpátky na zem
Rozhodčí sice včera byli tragicti ale hrát svoji hru díky které se nám dařilo a být v takové náladě jaká byla před 14 dny tak to hráče nemůže rozhodit. Proč tomu tak teď nebylo to nevím a jen doufám že trenéři v pauze tým zas srovnaji. Pořád máme nahráno nad poměry, ale pokračovat dál takhle tak se to co jsme získali může zase rychle ztratit.
O trochu více objektivity by spoustě fanoušků rozhodně neuškodilo a řadě z nich by se možná i hodil nějaký rychlokurz hokejových pravidel.
- holt Kubkovi se u nás nějak nedaří
Příchod Černocha nechápu. Myslím si, že hráčů na hraně třetího a čtvrtýho útoku máte v kádru dost z vlastního odchovu...
Musím říct, že mně to šlo při stáhnutí obrázku a prohlížení pod "lupou" šlo přečíst všechno
A propos, velmi zajímavý rozhovor a díky ti za postnutí obrázku @kjetel
Z tý jejich elekronický čtečky to o moc líp nejde... Ještě se na to zkusím mrknout .
A jinak tedy zajímavej rozhovor, velice a taky odpovědi na některý místní dotazy. A taky třeba na moje nadávání, že hrajou v rukavičkách. Nevidim do toho natolik, abych se vůči tomu nějak smysluplně vymezil, ale je fajn vědět, že za tim je nějakej systém a cíl.