Teď by to chtělo sejmout Bolku,potvrdit ty body z dneška,to bude důležitý.Za mě osobně ve mě zatím vládne spokojenost, až na ty dle mého úplně zbytečný ztráty s tím Brnem, a Litvínovem. A trochu i s Plzni,i s nima se to dalo zahrát určité líp.
Vojta Polák rozhodně zajímavá posila, uvidíme, jestli se chytí. Já mám upřímně radost že se sem vrátil po zkušené na světě odchovanec, to je pro mě asi ta nejlepší zpráva. Teď uvidíme zda mu to půjde i hokejově
Na Vojtu se tesim...verim ze se chytne, myslim si ze se mu nedarilo hlavne kvuli tomu ze se od nej dost cekalo a byl pod tlakem. Skoda je mozna Michnače...byl celkem dravej
To rikam porad,ze je Michnace skoda.Nevim duvod,proc ho postavil jen dvakrat,ale neco v tom muselo bejt,jelikoz to jinak neni mozny,to musej vedet oni,proc.
Me Vojta v nasem dresu nikdy nepresvedcil. Navic tydle kontrakty na mesic pul jsou nahovno. Kdyz se hrac blejskne, sahne po nem nekdo jinej (kdo ma vic zlataku v kapse). A kdyz se neblejskne, tak je zbytecny aby tady byl..... Uvidime, no.
Stejně jako jsem nesdílel nadšení z Michnáče nesdílím nadšení ani z Vojty. Oba dva mi svym pojetím hry přišli jako kluci kteří vnímají hokej spíš jako individuální sport pro svoji obživu a chyběla mi u nich taková ta týmovost. Jestli jsem se pletl u Michnáče už asi nezjistím, ale budu rád pokud se věkem u Vojty něco změnilo u můj názor mi vyvratí. Zkušeností má na rozdávání a kdyby se rozhodl je těm mladším předat tak jak to dělá Venca, tak pro všechny jen dobře.
Vossy: Tyhle hrace poznas taky (obcas) podle toho, ze hrajou kazdou sezonu v jinym tymu a nekdy tech tymu za sezonu vymeni i nekolik..... Nic, co by mi bylo sympaticky.
Mě zase zaráží, proč tady musíme pořád vychovávat Brnu mladý hráče, když máme svoje. V Sokolově hnije Rulík a teď pošleme do Vsetína Gorčíka. Pointu proč jsme sem tahali Michnáče a už ho zase nechceme,bych docela rád věděl. No s Vojtou uvidíme,horší než Knotek asi nebude...
Komentáře
https://eiha.co.uk/nihl-south-west-2-wilkinson/