Sám sis odpověděl. Dluhy tam sou po Veverkách obrovský. Nevím přesně, do jakýho data musí kluby v pralese doložit bezdlužnost vůči hokejovým subjektům, aby jim byla udělena licence, ale moc času jim nezbývá. Většinou to bývá v průběhu července. Navíc klub dluží několik desítek milionů i městu Chomutov - má nesplacené dvě půjčky.
Nejreálnější variantou stále je, že se jejich áčko přihlásí do kraje a na nejvyšší úrovni zůstanou jen mládežnický kluby. I když i z nich jim hráči utíkají...
Útočník Martin Frk bude pokračovat v kariéře v organizaci L. A. Kings. S Kings podepsal roční dvoucestnou smlouvu.
Ač jsem fanouškem Detroitu a jsem rad za každého Čecha u křídel tak věřím ze v LA dostane víc prostoru, je pravda ze jsem myslel ze spis půjde do Evropy ale tohle by mohl být pro nej dobrý tah
Jojo, říkal jsem si (u toho rozhovoru s Pešoutem), že mi to všechno dává smysl. Pomalu je na čase se omluvit za ty moje pindy při Pešoutově příchodu. Tak snad to bude fungovat.
Zarazila mě jedna věc a to, že počítá s přátelákem se Slovanem Bratislava. Slovan nemá krom dluhů nic. Nemá hráče ani trenéry, nemá kde hrát, protože městu dluží za pronájem ledu a dokonce ještě nemá ani licenci na Slovenskou extraligu, kde by rád hrál. Tu mu dají jen v případě, že všechny svoje obrovský dluhy do konce července zaplatí...
No tak jsem tam s opatrnosti dodal,pokud to nejdou žvásty.Ja jsem pri zemi,a klidnej.Pokaždé jsou nějaký plany,každý je má samozřejmě.Potom to chvili funguje,a nakonec tady všichni mame obavy,a jedeme k poslednímu zápasu o byti,ci nebytí.Pokud by vse bylo tak jak se plánuje,bylo by vse fajn.
Komentáře
I would even be glad, if all our defenders would hold their positions well in our defence.
Možná.
Není vůbec jistý, zda Chomutov bude druhou nejvyšší soutěž hrát! Momentálně to vypadá, že se jejich áčko přihlásí do kraje...
Máš ověřený info, nebo soudíš podle toho co píšou na fóru?
https://chomutovsky.denik.cz/zpravy_region/soukup-piraty-neprevezme-dluhy-klubu-byly-nad-jeho-ocekavani-20190606.html
Sám sis odpověděl. Dluhy tam sou po Veverkách obrovský. Nevím přesně, do jakýho data musí kluby v pralese doložit bezdlužnost vůči hokejovým subjektům, aby jim byla udělena licence, ale moc času jim nezbývá. Většinou to bývá v průběhu července. Navíc klub dluží několik desítek milionů i městu Chomutov - má nesplacené dvě půjčky.
Nejreálnější variantou stále je, že se jejich áčko přihlásí do kraje a na nejvyšší úrovni zůstanou jen mládežnický kluby. I když i z nich jim hráči utíkají...
I am looking forward for the season.
Ač jsem fanouškem Detroitu a jsem rad za každého Čecha u křídel tak věřím ze v LA dostane víc prostoru, je pravda ze jsem myslel ze spis půjde do Evropy ale tohle by mohl být pro nej dobrý tah
Kdyby tenkrat Briza dodrzel slovo, tak Kumi to vazne mohl zabalit ve Varech.
Zarazila mě jedna věc a to, že počítá s přátelákem se Slovanem Bratislava. Slovan nemá krom dluhů nic. Nemá hráče ani trenéry, nemá kde hrát, protože městu dluží za pronájem ledu a dokonce ještě nemá ani licenci na Slovenskou extraligu, kde by rád hrál. Tu mu dají jen v případě, že všechny svoje obrovský dluhy do konce července zaplatí...