HCE Fórum

1177178180182183766

Komentáře

• @plasa- nebo se tomu taky říká důvěra v českej tým.  B) =)
  • upraveno 24. květen 2019
    Včera to bylo dvě a půl třetiny Vsetín cup.. =) nebýt Plzeňáků tak nevim :) jen ten Gulaš je jaksi neviditelnej :/ a s tím Vránou jsem to taky moc nepobral..tvl nechat sedět takovýho střelce, to už je level odvahy 10/10
    Post edited by Screepy on
  • Pokud to někoho z Vás zajímá, tady: 

odkaz 

najde nový návštěvní řád, který od 1.6.2019 platí ve všech zimácích, kde se hraje ELH! 

Jsou tam některé úžasné vychytávky. Třeba kterýkoliv pako, který bude dělat pořadatele, po každým návštěvníkovi může požadovat prokázání totožnosti, každý pořadatel zápasů může shromažďovat osobní údaje každého diváka... 
    Smajlk
  • @Screepy

Dle mne je Říha opravdový kouč. Zohornové hráli během základní části tužku, on je přesto dal do sestavy a včera patřili rozhodně k těm lepším hráčům. Posadil během zápasu Chytila, na jeho místo dal Paláta a on vstřelil důležitou branku.

A že posadil Vránu? Střelců má v týmu dost a útočníků tolik, že některý prostě sedět musí...

U nás je ale v módě hledat chyby a píčovat. A tak medmrdky vyrobí "Vrána gate" a už to jede... :s
  • @kafka - a budete tam ve vaší arýně hrát ještě hokej nebo už jen kuličky? Protože po letmém přečtení to novýho řádu mi to k tomu hokeji u vás nějak nejde. =) =) =)
  • Tak ten styl hokeje NHL do Evropy přece jen přenesem : https://www.idnes.cz/hokej/ms-2019/kongres-iihf-ms-uzsi-kluziste.A190524_173321_ms-hokej-2019_rou   By mě zajímalo, kdy budem i tady u nás v ELH dělat ledové plochy povině alá NHL B)

• Vcera nasi prohra,ok stane se,ale me nepripadalo,ze by to muselo bejt az o 4 góly.42 střel na branku soupeře,to uz je slušná porce,a jejich gólmana musel asi slusne bolet kozy,po tech nasich střelách do nej.No nic,dneska s Rusem o bronz to bude jen o tom,jak se oni k tomu postaví.Pokud budou ten bronz chtít,tak ho vyhrajou,a my brambory.Jinak co se týče Finů - Jsou skvělý,uz na turnaji v Brne jsem rikal,ze na MS budou daleko,a nemýlil jsem se.Nechápu jak porad nekde v novinach,na netu,píšou,jaka je to senzace.Zadna senzace to není,je to jen vyústění jejich práce,nic jinýho.Tady je presne důkaz,ze to jde i bez NHL.
  • @Skopec

Tuten řád bude od 1.6.2019 platit na všech zimácích, kde se ELH hraje...
  • No tak uplne nevim co tim v Liberci mysli,ale angazovat Marosze,je celkem dobra vule.
  • Jsem rád, že se nám po vzájemné dohodě podařilo vyjednat ukončení kontraktu. "Kverka" 🤣
  • kanis: Treba ho dokazou ukocirovat...... Ja si spis rikam, proc si nestahnou Plutnara.....
  • Maroše si všichni přehazujou jako horkej brambor. Jako hráč super ale jako člověk vejpitka. Vždycky na začátku šlape ale jakmile se otrká, tak uvolní stavidla a kalí jak nezřízenej. Pamatuju u nás jak ho Miki tahal po třech dnech z tipáče na TGM. A zatím ho nezvládli nikde. :s
  • No právě to jsem měl namysli.Jak psal pOne,bud ho zvladnou,nebo pobali kufry,driv,nez zacne.Mozna tam byla i nejaka takova podminka,jinak si to mínění Liberce nedokazu vysvetlit.A jako hrac sice dobrej,ale uz to neni co byvalo.
  • Novým energetikem se stává velezkuseny obránce Dominik Graňák!

Proč ne...konečně posila do obrany
  • Dominik Granak? Dobry,dobry,uz mlcim.
  • Graňák jo? By mě zajímalo, kolik na něj musel vytáhnout Karel z kapsy :) to není úplně kluk co tu bude hrát za 80 tyček měsíčně..A taky na co ho utáhli :) jinak za mě ok, tohle je rozhodně posila!
  • A nebo,uz ho nikdo jinej nechtel,to je taky moznost. :) :) :)
  • Screepy: Mas podobny myslenkovy pochody jako ja. Kladu si otazku, co Granaka vede k tomu, ze jde zrovna sem. Ze by sem sel na duchod a-la .... ten, jak on se jmenoval ....... budejicak......obrance .... taky karieru za sebou ...... ted si nevzpomenu. Asi starnu uz taky.  :)

....Gregorek.
  • @pOne- Gregořek sem k nám šel, myslím, taky z toho důvodu, že mu v Budějkách Kovář ( ten brankář) obšťastňoval manželku =) To bylo v Budějovicích veřejný tajemství =) A že k tomu přistoupil , tak jak k tomu přistoupil je už jiná věc. :s
    Co se týče Graňáka, potřebujem nějakýho zkušenýho obránce, což on určitě je. A pokud byl k mání za rozumný peníze,kterejch u nás taky není mnoho, tak proč ho nevzít. A co jsem četl názory na různých fórech, tak je to prý poctivej kluk, kterej to na ledě nefláká a supr do kabiny. ;)
    Pešout snad ví co dělá. :)
  • Skopec: ad Greg - Ja vim..... ale taky mohl jit jinam. A druha vec: Sel sem v obdobi "otevrenych kohoutku".

Granak urcite dobry, ale tak nejak nejsem fanouskem KV hokeje prvnim rokem......  =) =) =) Uvidi se na lede. Jako vzdycky....

Dulezity je, ze za slovaky se neplati tabule, tak ty usetreny prachy pak muzes dat tomu hraci, ze jo....
  • Koblasa taky potvrzenej, letos jsme na přestupovym hodně aktivní, uvidíme jestli se to promítne i do umístění v tabulce :)
  • Tak si myslim, ze obranu mame slusne posilenou :)
  • Stritesky do obrany si myslim ze kvalitní akvizice!
  • Tak dle vseho,by to mela být poslední posila.Ja osobně za sebe muzu rict,ze jsem s posilama celkem spokojenej.s ohledem na nas rozpocet,jsou tam ty jmena KVAlitní.Uz se nemuzu dockat az zacne liga.
  • Sem ani nnevedel,ze Stlouky odesel.Nejak mi  to uteklo.
  • @kanis
    Jeste prijde Frk  =)
  • A Rubricius? Zase nic? :/
  • Wow, so many right-shooting defenders!  :)
  • Hawk: now we have to hope that they will also be "all right" shooting defenders :))
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters