@kafka Jednání Marinčina v posledních sekundách bylo opravdu naprosto nepochopitelné, obvzlášť vzhledem k tomu, že Slovákům na to, aby měli vše ve svých rukách, stačil jediný bod. A při té powerplay měl na hokejce puk k vyhození také Marinčin.
Uprimne vim ze se mluvilo o Sklenarovi z Chomutova, ale to je bek, takze pak uz me napada fakt jen ten Koblasa, jinyho utocnika o kterym by se mluvilo si nepamatuju
Appel by byl mozna lepsi Ale jde o Koblasu. Mame o nej zajem my,ale i Budejky. Oba tymy nabizeji stejny plat, ale Budejky nabizi jeste dorovnani dluhu z CV plus nejaky dalsi vyhody.
kjetel: Jo, taky mě tahle záchrana potěšila. A navíc - nic proti Francouzům - ten ultimátní mač mezi zrovna GB a FR, to je samo o sobě super A ta klička gólmanovi v prodloužení, to bylo top
Nemci budou pro Nas hodne tezky.Ja se toho obavam.Voni se dokazou v techhle zapasech sprajcnout,a nehne se s nima.No uvidime.Ja osobne bych radeji ty Amiky.
Komentáře
.
Mít stroj času, rád bych se s ním o pár hodin vrátil .
Masakr. Já si nebyl jistej, že tu první chybu před tím udělal taky on, ale koukal sem na to a máš pravdu.
No nic, oni se dneska pořádně ožerou, od zítřka začnou všechny drtit a pokud Němcí porazí Amíky, mají ještě šanci...
https://hokej.cz/obrazem-harry-potter-nebo-david-bowie-kdo-vsechno-fandil-britum/5039707
Uhodnete nekdo? Posledni dobou se tu hodne sklonoval.
Ale jde o Koblasu. Mame o nej zajem my,ale i Budejky. Oba tymy nabizeji stejny plat, ale Budejky nabizi jeste dorovnani dluhu z CV plus nejaky dalsi vyhody.
Sklenář je útočník...
No a Britové si zahrajou šampionát i příští rok. To sou věci 🙂.
Švýcaří chtěli udělat radost mě, já měl natipováno na ně...
Nikoliv, já jsem realista! Podle mne jsou Němci pro nás nejhorším možným soupeřem. Jejich hokej nám nesedí, máme na něj moc ofenzivně složený tým...
https://www.hokej.cz/sokolov-oznamil-zmeny-veteran-hruska-pokracuje-kdo-ale-odchazi/5039877
Výbornej bruslař, umí přitvrdit, fyzicky výborně vybavenej, zkušenej ( v ELH odehrál 330 zápasů ). Myslím si, že pro Vás je určitě dobrou posilou.