Já bych ten optimismus krotil, nikde v článku není o Vaňkovi žádná zmínka, tudíž není černý na bílým napsáno, že v klubu skončil úplně. Třeba se mu vytvoří jiné místo, s jiným názvem. Lidi na městě volají po změně ve vedení klubu, prachy z města potřebujou, může to kamuflážní řešení problému. Jinak teda pokud by skončil, tak není tajemstvím myslím, že už má připravené teplé místečko s teplým penízkem v teplárně, srát na to, že tomu nerozumí. Takže vy blbínci co se tady radujete, si dejte bacha, aby Vám nezdražil teplo :-)
@xman98 Bohužel tady není potřeba čemukoli rozumět, jen mít známé na správných místech. Bohužel už jsem na odborných místech potkal tolik "manažerů" že bych z toho občas blil. Ale jak říkáš. Taky se neraduju dokud nebudu vědět kam a jesti vůbec byl Vaněk odejit.
@kafka_jr Já toho GM u Vás klidně vezmu! Akorát nevím, jestli vyhovuju, pač mi přijde že 130kilových Vaňka nahradil 140kilovej Holoubek. A já momentálně nemám ani 82... I když by mohlo být mojí výhodou, že Holoubek pochází z naší dědiny a moje mladší a hezčí sestra s ním seděla na ZŠ v jedný lavici
kafka: Na to, ze mas 150 cm, kdyz si stoupnes na spicky, tak 82 kg taky neni uplne malo, hele. (Tu vahu si drzis takhle kvuli tomu, ze Martin Straka v PIT hraval s 82kou?)
Odpověď generálního manažera Miroslava Vaňka ze dne 29. února 2016: 7) Fórum nečtu.
Klauzuli umožňující odchod v případě sestupu mají jeden nebo dva. Dobre, vsichni si mysleli, ze je to Honzik a Dvorak. Dalsi pak byl Tomecek, vykupni klauzuli ma Rachunek... A pak to byl jeste Stloukal http://hokejkv.cz/clanek.asp?id=9316
Na schuzi exGMVM tvrdil neco o spolupraci se SUAS pro pristi sezonu a v ramci spoluprace (podminkou) je jedna lajna HCE na kazdym zapasu Baniku.
Jsem zvedav, co se jeste v nasledujicich dnech dozvime.
co jsem tu psal pred 3 tydny co mas udelat mas ted udelat jinej v regionu kvalifikovanej neni ...urcite naky suplovani ze zacatku za podpory obouch , ale kdyz ukazes ze umis a budes sekat latinu tak to bude win/win situace .....kjeteli vem tu halu , vzdyt tam ze svyho nic davat nemusis a mas to do duchodu, na co cekate , bavi vas to , sledujete to 20 let a chcete pomoct .... @xman98
Zajímalo by mě jestli to není s nebožtíkem Mírou jen kouřová clona ,jak nalákat sponzory. Třeba schoval Karel Míru někam do šupliku a až bude ta pravá chvilka povstane v plné síle.
Komentáře
Došla slova
Bohužel tady není potřeba čemukoli rozumět, jen mít známé na správných místech. Bohužel už jsem na odborných místech potkal tolik "manažerů" že bych z toho občas blil. Ale jak říkáš. Taky se neraduju dokud nebudu vědět kam a jesti vůbec byl Vaněk odejit.
Já toho GM u Vás klidně vezmu! Akorát nevím, jestli vyhovuju, pač mi přijde že 130kilových Vaňka nahradil 140kilovej Holoubek. A já momentálně nemám ani 82... I když by mohlo být mojí výhodou, že Holoubek pochází z naší dědiny a moje mladší a hezčí sestra s ním seděla na ZŠ v jedný lavici
@Hufnagl
A kde jako? V Shanghai?
Seš si jistej, že si blbě neslyšel a to lano, který včera pošťák Mírovi doručil, nebylo laso s oprátkou?
Odpověď generálního manažera Miroslava Vaňka ze dne 29. února 2016:
7) Fórum nečtu.
Klauzuli umožňující odchod v případě sestupu mají jeden nebo dva.
Dobre, vsichni si mysleli, ze je to Honzik a Dvorak. Dalsi pak byl Tomecek, vykupni klauzuli ma Rachunek... A pak to byl jeste Stloukal http://hokejkv.cz/clanek.asp?id=9316
Na schuzi exGMVM tvrdil neco o spolupraci se SUAS pro pristi sezonu a v ramci spoluprace (podminkou) je jedna lajna HCE na kazdym zapasu Baniku.
Jsem zvedav, co se jeste v nasledujicich dnech dozvime.
Tak se snaž! A až budeš pilsfandou, můžeš pak jít Na spilku na pivo ( podával se prazdroj a pro řidiče nealko ) s pilsnáčelníkama i pilshokejistama
http://www.hcskoda.cz/clanek.asp?id=Indiani-si-vazi-vernych-fanousku-pozvali-je-na-pivo-11110