HCE Fórum

1755756758760761766

Komentáře

• Tohle proste nepochopim. Co je za argument, ze tam bude nova hala? Vary hrajou v plecharne? A kamarad Flek mi prijde jeste vic vtipny, ve Varech kamarady nema jo? Ja uz fakt chci aby se tohle rozseklo.
  • Tohohle šaška vůbec neřeš...půlka jeho informací je nepravdivých a navíc to je velkej obdivovatel veškerých Dědkovo kroků 
  • upraveno 10. prosinec
    Jo, bude tam novej stadion :D tvl..to je argument jak noha. Mlčeti zlato..
    Post edited by Screepy on
  • Jj bude tam novej stadion na kterej se byl podívat i v barvách kotlety Zbořil a pak se vydal do Dědkovic 😂😂
  • Nemám žádný mega inside info, takže vážně jen spekuluju a dávám pár věcí dohromady. U Beryho to v rámci ČR je o 3 (max 4, ale ten jeden nedal nic na stůl ještě) klubech, aspoň co jsem tak nějak poskládal dohromady. Ano, lákadel je tam víc. Bery taky čeká, jak ty týmy budou vypadat na příští rok, co z těch příslibů (ať už kdekoliv) je pravda, jestli tam bude aktuální trenér atd. Trošku mi přijde, že z toho jednoho Flekovo výroku se udělalo velký terno. Ano, Flíček rozhodně "tahá za nitky", ale na druhou stranu si nepamatuju, že by s Berym k sobě tady měli tak blízko. Asi nebude nikdo z nás happy, ale myslím si, že třeba do února v tomhle případě jasno nebude...
  • HCE_Majkl: jestli Beryho nezlomi do unora (coz s velkou pravdepodobnosti nezlomi), budu si muset zablokovat pristup na vsechny socky, nebo mi z toho prepne :D 
  • Screepy
    🙂🙂🙂
  • > @kinkis
    Proč to tak vehementně sleduješ,jestli ho můžu zeptat. Ovlivnis to nějak Ty osobně? Nemáš dejme tomu svých starostí dost, jako každý z nás smrtelníků? Nech to koňovi, ten má větší hlavu.
  • Protoze uz me s prominutim sere, ze nam pokazdy takovejhle hrac utece :) v mych ocich uz tohle zaclo s Kumstatem a Pechem(tam to byla velka komedie od Vanka), pak Zatovic po MS, Flek po MS a ted to vypada zase na Beryho. Hokej ve Varech sleduju vic nez 16 let a rad bych se dockal toho, ze budeme aspon jednou v pozici, kdy tahle situace dopadne dobre pro nas klub. Protoze zatim to bylo za tech 16 let krome vicemistru a mistru jen zklamani. 

Tohle napriklad zavidim Litvinovu s Kasem. Ten musel mit taky nabidky jako krava a zustal tam, v osklivym meste se starym stadakem, ale je tam spokojeny a ja tohle hrozne cennim. 

A zrovna na to Brno ja mam opravdu averzi. Oni si o sobe mysli, ze jsou mistri sveta a maj tym na titul :) a ja tohle nemam rad. 
  • A ano, resim hokej mozna vic, nez bych mel :D ale doma mi to pritelkyne zatim respektuje, tak asi dobry :D 
  • Jasný chápu Tě. Já to tady sleduju ještě od doby.kdy byla druhá liga, a někdy to opravdu bylo na pěst,krom těch dvou sezon.

Nechci vůbec na nikoho ukazovat ,a ano ho jmenovat nebudu, víceméně každý teď budeme vědět o onoho jde

S tím člověkem ve velení klubu prostě nešlo nic udělat klidně,a kloudně.

Jeden to financoval, druhý potápěl postupně, rok od roku to šlo více a více do kopru.

V tom případě jsi ani nic jiného čekat nemohl,a vlastně ani já,ani nikdo jiný.

Teď se s prodejem klubu situace výrazně změnila, i když loni jsme k tomu asi všichni takovej názor neměli co se toho týče.

Nakonec se ukazujeme dekle tomu až teď,že ta strategie se kterou jsme se každej úplně neztotožnil je správná, a jsme na dobré cestě.

Proto se teď dá čekat, že se ten led konečně prolomí, a konečně se po Beryho podpisu vozereme jako to prasce 💪💪💪
  • upraveno 10. prosinec
    Nikdo nemáme věšteckou kouli, ani lano , kterým bychom tu Beryho přivázali, je to celý jeho svobodný rozhodnutí a i když by nás to mrzelo, tak prostě i případnej odchod do Brna bychom museli skousnout :) no co už no..můžeme s tím stokrát nesouhlasit a to je všechno co můžeme. No konkrétně v případě Litvínova se moc dobře ukazuje, jak pro něj ty dvě Kašičky jsou důležitý, bez nich by byli poloviční a jak moc důležitý je prostě takový hráče v týmu udržet. A jak píše @kinkis , už tu uteklo tolik hráčů neschopným managementem, že to je do nebevolající :) a ano, krom dvou sezon tu ten hokej víceméně stál za vyližprdel :D je na čase tohle kormidlo obrátit. Btw když jen člověk pomylsí, že oba Kašové mohli být tady ..no nic :))  
    Post edited by Screepy on
  • Jenže Ondra Kaše to má myslim trochu jinak, jednak hrál v nejlepší lize světa, je zabezpečený plus teda po tom všem, čím si prošel je myslím vděčný, ze hokej může vubec hrát. Navic v LTV hraje s bráchou …..
  • Všichni tuší jak to zde bylo historicky. Jednou se to musí prolomit. Vedení ma cíle, stabilizovat klub na nějaké úrovni. Beranek je prvním krokem. Pokud se to nepovede a půjde NL určitě se vrátí sem.

Brno jak všichni víme nedává smysl. Nadupanej kard a nová hala. Rozhodně ne. Ten kadr bude těžce mid. Kamarád Flek a celá ta situace byla mediálně vyhrocena. Myslím si ze Čéče je sním větší kamarád než Flek. Aby to náhodou nedopadlo tak, že bychom vykoupili Flekaz protože Brno rozhodně nebude mít potenciální kadr na dobrý umístění playoff. Navíc bych se nedivil, kdyby Regendu jim někdo vyfoukl.
  • Třeba my, Regenda by se nám moc hodil =)
  • Vojta v ofiko nominace na MS Junioru
  • Ještě jedna zajímavost. Zábranský se musí taky soustředit na Zbrojovku, která může spadnout. Což mu taky nedá klidné spaní.

13 borců v Kometě mají přes 31 let. 😂 Tohle za 1-2 sezóny nepřestavis. A 17 hráčů ma smlouvy do 24/25 na EP.

Jinak co je zajímavý je ten fakt, že se moc nemluví o spojení Beranek a Třinec, což me celkem překvapuje.
  • To než tam budou mít tu novou halu tak bude Brno domov důchodců :))
  • No pokud jim to bude v nové hale hrát stejně jako nám, tak se mají na co těšit  :).
  • Doufám, že to bude speciální v tom smyslu, že tam oznámí aspoň tři podpisy, jak je teď moderní :D
  • Já si myslím,že speciální to bude v tom,že budou hrát v těch vánočních dresech 😅
  • Kéž by oznámily aspoň dvě posily a navrch podpis Beránka a Reunanena 😏
  • To je už hodně velký sci-fi :D
  • co si myslite o lubosi horkém? ted koukam na tapparu lahti a ten borec je uplne jinde...i bodove...letos mu konci smlouva ... zajímavý zbozi
  • Luboš Horký letos válí, ale má na to podíl Kanga. Nicméně Horký je dobrý křídlo mě se taky líbí, ale spíš bych to viděl, že by se vrátil do Komety, kdyby se vratil do TELH ale jinam to by bylo hodně zajímavý. 
  • Možná by šel do Pardubic, taky tam chvíli hrál
  • Mě fascinuje ta posedlost Brnem jako elitním týmem. Kouknete na výsledky v posledních 4 letech. Ten tým je už několik sezon úplně mimo a tendence vývoje není taky příliš dobrá. Podle mě to nemá strukturu a vůbec nevím proč by tam někdo (kdo si může vybírat) chodil. Pokud ma tým strukturu a kvalitu v rozumné míře, můžeš udělat výsledek. Viz LIT. Kasičky nemáme, ale s Berym a Čečem, Frodem + novou obranou, je ten tým dobře zalozenej. Uvidíme jak to nastaví do další sezony.

K Bombám - upřímně? Už to začíná trochu nudit a bez Tesaře je to jak pokec starejch hokejistů u piva. A začínají se opakovat. 
  • @Vargas88 naprosto presna trefa
  • Pokud mě paměť neklame nejsou to historicky první vánoční dresy? 
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters