HCE Fórum

1752753755757758766

Komentáře

• @kanis hokej je hroznej hlavne od Olomouce :) a tezko se s ni hraje hezkej hokej
  • koukám se teď na záběry z dneška na hokejce a ti komentátoři, to je bída. Ještě, že u domácích zápasů jsem většinou v ochozech a nemusím tak při 5ti minutové přesilovce poslouchat, že hráč s holí na levo, co stojí zády ke kameře a je vidět jeho číslo 8 je Černoch a hráč na druhé straně s hokejkou napravo je zase Beránek...  :#
  • Takové statistické okénko: 

1. na Formu 10 zápasů
    Máme stejně proher jako Sparta, Bolka a o 1 více než Litvínov. - CO jsem si přál se plní, pravidelné bodování je základ. 
    Momentálně máme už 10 výher - ještě 4 a vyrovnáme minulý rok a ještě 9 a je to nejvíce výher v jedné sezoně. 

Bery 18 golů -  Nejvíce golů dal Petr Kumstát 27 v 2011 /2022
    Taky má zaděláno na celkové body, ale to je 52 Tomík a 57 Pech. 
    Nevím kolik zápasů jsme otočili, když jsme prohrávali, ale určitě to bude jedna statistika na kterou se zaměřím až mě omrzí Path of Exile 2 :D 

• Koukal jsem na FB ze se zrusil i vyjezd do Pardubic, je to zvlastni ze ten zajem takhle opada i presto, ze hrajeme nejlepsi hokej za posledni roky. Davam to za vinu Vanocum, vydajum kolem Vanoc atd, ale i tak je to smutny :/ 
  • Tak dneska nepralo ani moc pocasi,ale urcite na vine bude,ze je pred vyplatou a lidi spis ted investujou do Vanoc. Ale je fakt,ze propad o skoro 1000lidi neni malo.
    A vyjezd zrovna do Pardubek podle me neni zrovna lakavej
  • Všude byl pokles fanoušků. Je to dáno tím, že je před Vánoci. Myslím si, že po Vánocích se to zase dá no normy a budeme mít přes 4500 konstantně. Nedělal bych z toho nějakou moc velkou vědu. Navíc včera atraktivita nebyla vysoká a Olomouc hraje vždy hovno tady, si vzpomeňte na minulý rok však to byly nejhorší zápasy. 
  • Tady se hlavně musí změnit přístup fanoušků...má se chodit na svůj tým a ne na hosty
  • Nemáte někdo info jak to vypadá s Jaksem? Včera dostal před koncem 3.třetiny sekeru do ruky až z toho pustil hokejku, odešel do kabiny s doktorem a už se nevrátil. Teď by nám v obraně a na přesilovky dost chyběl. :/
  • Jeste se vrátím k Berymu libi se mi ta jeho odpověď.
    “ Uvidíme, jak to všechno dopadne a jestli se domluvíme, nebo nedomluvíme.”
    Takze jeho priorita opravdu neni nejaka cizina nebo to proste zkusit jeste nekde jinde treba vidinou jistého titulu či boje o nejvyšší příčky

Tak ted uz to je fakt jen na majiteli a vedeni
  • Upřímně? Rozdíly ve financích v těch nabídkách bude, ale nemyslím si, že to bude hrát zásadní roli. Bere si touhle smlouvou něco vydělá, asi ho to nezajistí do konce života, ale dá mu to dost. Otázka je, co chce dělat třeba i pak. Protože třeba díky jinými angažmá si může otevřít dveře taky po kariéře. Těch faktorů je hrozně moc...

Šenkypl zrovna jemu tu nabídku předložil dost zajímavou. Ale chápu, že má třeba chuť ještě něco vyhrát a v tu chvíli musí vidět, že Frodlík, Tarmo, Ilo i třeba Gigi jsou podepsaní. Případně musí vědět, kdo už je v řešení na další rok. Teď budu možná trochu "nepatriot", ale já tomu klukovi prostě Švédsko nebo Švajc hrozně přeju. Ať si tam dá 2-3 roky a vrátí se sem. To jsou příběhy, který HCE musí začít psát a ne ty typu Kuby Fleka (nic špatného proti němu)...
  • Zítra věřím aspoň v bod
  • Tak jak to dnes tipujete
  • Já bych to rád dnes na body viděl, nicméně to asi dnes bude s nulovým bodovým ziskem.  S tím jsem už teď smirenej 😂
  • Rozhodne začátek zápasu, jestli do něj nastoupíme jako v posledních zápasech bude v 10. minutě po zápase
  • Dneska bez Jakse
  • a muj spoluzak misto neho xdd
  • 1.55 Pro Pardubice na Tipu zavání průserem jako vždy  B)
  • Od Ilomakiho zase nahrávka jak kráva
  • Ilomaki gamechanger v druhé přesilovkové formaci!
  • Ale teda solidní kolotoč od Pardubek
  • strasne mi jejich hokej pripomina kandskou juniorku repre ...ta rychlost souboje kolotoc v pasmu...
  • Není to tak, že bysme úplně nestíhali a byli mimo. Ale ta přesnost a rychlost kombinace je úplně jiná, bohužel sakra velkej rozdíl a taky zaslouzenej prubeh…
  • Dneska to bylo(je) jen o tom jestli prekvapime.Rozdil tam je,ale bojujeme,snazime se.
  • Kladna po 15ti minutach vede 0:4 v Bolce..mazec 😀
  • upraveno 8. prosinec
    @LukasCZ S jejich kadrem, formou a aktuálním kurzem bych tu Bolku jako vítěze ještě prubnul 😃😃

BTW - Naprostou většinu posledních treba 5-8 zápasu točí trenéři levý křídla behem zapasu. To samo o sobě ukazuje, jak by nám tam nějaká posila pomohlo. Kdyz k tomu vezmeme Vojtu OUT a Salstenovo formu, je to proste naprostá nutnost…
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Pokud Salstena nevytrejdujou tuto prestavku,tak si myslim ze tu sezonu uz dohraje u nas.
  • I kdyby nebyl vytradován, tak to chce s ním ukončit kontrakt
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters