HCE Fórum

1753754756758759766

Komentáře

• K čemu ta powerplay? Jako za stavu 1:2 bych to chápal, ale takhle si akorát kurvíme skore
  • Zahráli normální výkon. Pardubice byli lepší je to taková realita. 
    Ta poslední powerplay byla podle mě na základě, že se jim dobře dařilo v přesilovkách, proč to nezkusit. 

Já si myslím, že u nás počas repre pauzy bude nějaké změna v týmu. 
  • Nehráli blbě, proti výkonu nic nemám...Pardubky jsou jinde, navíc doma neprohrávaj, nicméně prohra 1:3 by se furt snášela líp...ale co, po reprepauze jsme získali 14 bodů z 24 možných, za mě dobrý
  • Mít po polovině soutěže 41 bodů, ztrátu 6 bodů na přímý postup do čtvrtfinále - co bychom za to před sezónou dali. Tak snad druhá půlka bude stejně bodově příjemná.
  • Pokud bychom chtěli proti Pardubkám bodovat muselo by to bejt bez chyb a ty tam dneska v obraně 2x a jednou i Frodo byli...Snaha byla ...klukům to nemám vůbec za zlé...Pardubice maj co maj a ta individuální kvalita je tam od 1 do 4 pětky všude když jim to sedne je těžký s nima hrát..
    Já jsem spokojenej tam kde jsme ! Odpočinout potrénovat a jen tak dál!

Salsten je věčný téma...na to by musel odpověď Kalous- za nikoho ho nevytrejdujete a když je Ilo často bohužel out je to pak těžký ( drží si centra no)...Sapi s Olomouci snaha ano ,ale je to furt málo! Ta liga je hrozně fyzická ! Se někdo zraní Čihař na 20 Salstena vyhodit a co pak ...celá lajna ze Sokolova? Neblbněte...nejdřív musí být náhrada a věřím, že to není snadný ji sehnat jak se někdo slušnej objeví hned to berou všichni okolo Kometa, Pce...
    Ale samozřejmě taky bych si přál pod stromeček jedno gólové křídlo a jeden nějakej buldozer 2m - 100kg v útoku .
  • Xaxxz - nemyslím, že doufali ve srovnání, ale myslím, že si to chtěli zkusit, aby měli zkušenost i ze zápasu a ne jen tréninku
  • No tak, je to Perníkov... Bod by byl super, ale třeba příště
  • Nevim, jak vypada Salstenova smlouva a treba dava i smysl. Ale s temahle stats je nejtrejdovatelnej. To by musel mit historii z nejaky jinou evropsky ligy a jeste úspěšnou historii…
  • To, že se Salsten nepovedl se stane hlavně v momentu, kdy se přivedli poměrně dost hráčů. 
    Já si upřímně myslím, že počas této pauzy se u nás v týmu mohlo něco udát. Uvidíme. 
  • upraveno 8. prosinec
    Zas na druhou stranu, Salsten se nepovedl zatím jako jediná posila…což je při takovým množství nově příchozích poměrně solidní výkon našeho sportovního managementu
    Post edited by Xaxxz on
  • Mattoni Arena to celkem rozjela.  B)

• Nebudem v tý době zrovna hrát finále? B)
  • @Xaxxz já bych to tak úplně na růžovo nemaloval. Šalda taky žádná díra do světa. Šik ani minutu, Sapi/Kupco/Moravec jsou nadějní borci, ale zatím je to na něco mezi SO a KV. Ale od nich se to až tak nečekalo, Salsten je import který musí být týmu přínosný hned. 

Takže přestupy před sezonou OK, ale ten tým toho potřebuje ještě dost. Chybí nám křídla, tak uvidíme co bude k Ježíšku či na Tři krále. 

Já jsem psal Ježíškovi o toho Regendu co ho spojovali s Brnem. Power forward do naší hry jak vysitej. Ale trochu unreal
  • V Pardubicích jsem nic nečekal, takže hoši díky za první půlku a směle pokračovat 👍☝️ stejně Dědkovice ten titul nevyhrajou :)
  • Ten Olesen v Budejkach je co za národnost, Nor, Dán?
    Ten to tam sype jedna báseň
  • Polovina za námi, šesté místo, to je moc fajn. Hra je většinou koukatelná a velká část mužstva hraje fakt dobře. Jestli ale budeme chtít být do osmého místa i na konci, bude se muset ještě do toho sáhnout.

Obraná hra se mi docela líbí, ale je tam málo důrazu. Každý zápas několikrát máme soupeře před kasou, cloní, a nikoho to nezajímá. Když koukám třeba na Litvínov, jak to tam čistí, to jsou masáže jako kráva a to je i důvod, proč ten Zajíček má o tolik lepší čísla než Frodl. Dostáváme moc laciných gólů z předbrankového prostoru, dorážek a nahozených puků. Poslední zápasy se to už o něco zlepšilo, ale stále je to málo, hlavně pak do play-off.

V útoku je určitě největší zklamání Salsten, ten je bohužel úplně mimo, to je fakt lepší nechat hrát juniora. Procházka bohužel nenavázal na výkony z loňska, občas nějaká akce tam je, ale celkově je to málo na druhý útok a řekl bych, že i na třetí. Více očekávám i od Jiskry, vím, že hraje na křídle, není to jeho parketa, ale myslím si, že má na víc. Až bude Cihař v repre, dal bych mu prostor v prvním útoku.

Jestli se tady fakt chce udělat nějaký výsledek, což by znamenalo hrát vyrovnanou sérii ve čtvrtfinále, potřebujeme nutně jednoho silného defenzivního beka. Nemyslím si, že Dlapa se dostane po takové době do formy, kterou bychom potřebovali. A samozřejmě je nutná ještě kvalita do útoku (min. 2 křidla). Nemůžeme spoléhat na to, že Bery bude sázet dál jeden gól za druhým. Když se někdo zraní, co pak? To budeme hrát s Kruzikem, Kofronem a Šapouskem? Doufám, že vedení má něco připraveného do repre pauzy, nemůžeme si nechat opět utéct leden/únor, začit předkolo venku a vypadnout. Je to sice worst case, ale to si prostě nemůžeme dovolit.

• Dujsik z Plzně do Komety
  • Co tím Kometa sleduje, nechápu
  • Griger donominován do repre
  • salsten taky...jen lotysove nic
  • Jsou tři možnosti: Posila, Bery na tři roky nebo nějaká blbost, jako vánoční dresy :D
  • Vánočný dresy, ale je fajn, že tohle dělají. 
  • Je tam sice asi 8 a bude v tom vyfocenej Bery, ale vic nez dresy necekam
  • Tak to nemají tak napínat, mají to ukázat hned :D
  • @Uklízečka_kabiny_HCE no z toho rozhovoru s Berym nejsem moc optimista ze tu zustane :D 
  • Mimochodem tu fotku dresu dali jen a pouze na X, takze to nebude nic velkyho s velkou pravdepodobnosti

• Jeste jsem to nevidel, ale tady asi budou nejaky drby

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters