HCE Fórum

1749750752754755766

Komentáře

• Zdravím chlapi, ve skole mam za ukol udelat verejny pruzkum, vybral jsem hokejové téma...prosil bych vas abyste to vyplnili ...je to anonymni a nezabere to dyl nez 5min ...dekuju kazdymu kdo to vyplni a nejlip i sdili...sorry nepatri sem to ale potrebuju co nejvic lidi...
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2XnZqq89EGX46Ts5GVOWPmvZ8A1txLLh8Rwelidy2FSYm8A/viewform?usp=header
  • Sokolov bez Sapiho? Takže v pátek v sestavě?
  • Z facebooku.. :D ze bych v patek uplne cekal body se rict neda :D
    Me jt o obrzek text
  • Tak letos jsme u nich hráli blbě jenom první třetinu, zbytek zápasu jsme je solidně mleli...přirovnal bych to k zápasu v Brně
  • upraveno 4. prosinec
    Ty zkurveně nudný zápasy s Olomoucí se musí jednou prolomit. A TO BUDE TENTO PÁTEK! 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Tak jsme se v Bombach od Ondry dozvedely vlastne jen,ze Finsko neni ve hre 😀
  • Tak to je furt lepsi nez kdyz by bylo :D ja zkousnu asi tak nejak vsechno krome Brna
  • Vždyť to Brno nic nehraje…nevěřím, že by šel zrovna tam. Spíš ta Sparta nebo Pardubice…ja bych jakž takž překousl, kdyby šel do Sparty, ale jinej extraligovej tým bych nevydejchal
  • Furt věřím, že mu nabídneme tolik, aby nám tady aspoň na 3 roky zůstal
  • upraveno 5. prosinec
    Kdyz se koukam na nominaci narodaku do Pardubic, mohli rovnou nechat hrat Pardubice :D 
    Post edited by kinkis on
  • Asi přežiju jakejkoliv tým, kromě Kotlety. To je tým o .........
  • Viděl někdo ty bomby? Flek se asi moc dobře netváři ze KV jsou před Kometou 😂😂
  • Pro zajímavost: loni jsme od první do druhý reprepauzy odehráli 8 zápasů a získali 6 bodů (1 výhra, 1 výhra v prodloužení, 1 prohra v prodloužení, 5 proher) 

Letos zatím 6 zápasů, 10 bodů (3 výhry, 2 prohry v prodloužení, 1 prohra)

Že by se nám po těch pauzách začalo konečně dařit?
  • Od 1.1. se mění název zastávek u Arény. Nově se bude zastávka MHD jmenovat Mattoni Aréna 🤫
  • Kauza Realistic Arena pt.2?
  • Xaxxz
    Tenkrát to snad nemělo podporu města, protože tehdejší ředitel KV A údajně uzavřel s Realisticem nevýhodou smlouvu

• Taky jsem něco podobného slyšel, že to bylo nějak přihraný nějakýmu známému
  • Jestli si pamatuju dobre, psalo se tu, ze se pristi sezonu vrati do Ceska?
  • Me jt o obrzek 1 osoba hokejista pi he a text

Stalo se co jsem říkal. Voženílkem rozjel Kováře a ten si získal další smlouvu. 
  • Ten zápas s Olomoucí se dá očekávat zase jako, kohoutí zápas.
    Nechte už Beryho Berym. Jestli Sparta, PCE, Brno, Třinec, nebo někdo jiný. Je to fuk, nikdo tady s tím nic neděláme, a těch příspěvků tady padlo už tolik,že se pořád víceméně opakují, na toto téma.
    Nevím nad čím pořád tak tápete, snad je to přeci jasný.
  • https://www.sport.cz/clanek/hokej-deli-je-par-dnu-od-bankrotu-norsky-celek-se-dvema-cechy-je-na-hrane-existence-5041474

Tady je možná odpověď na Eirikovi výkony. Tak se to moc dobře nevede, byť je to jejich repre hráč, ty kvality by sice mít měl, nicméně asi na tu naši ligu to prostě není.
  • TomK34: Máš to vyplněný👍🏻
    Ten Kovi to je celkem překvapko, byl v Budejkach ústně domluveny, asi mu nasypali prachy ještě, který teda bude asi potřebovat 🤦‍♂️😂 Budejky do půlky prosince udělají celkem zajimavej posun v kádru, jsem zvedavej co na to fans tam 😂😂😂😂
  • A u nas se nejaky posun neplanuje? :D 
  • > @Flaksa34 napsal(a):
    > TomK34: Máš to vyplněný👍🏻
    > Ten Kovi to je celkem překvapko, byl v Budejkach ústně domluveny, asi mu nasypali prachy ještě, který teda bude asi potřebovat 🤦‍♂️😂 Budejky do půlky prosince udělají celkem zajimavej posun v kádru, jsem zvedavej co na to fans tam 😂😂😂😂

diky moc 🙏
  • Takhle se to dela kdyz se potřebuješ zbavit plného skladu šál s pletkou a další podobny 😂😂😂
  • Jsem se teď chvilku nudil a ze zvědavosti pustil debatu Horák, Duda ,Irgl - Hadamczik....chudák Zbyňa toho skoro nepustili ke slovu ( za mě škoda ) ...Lojzu nechápu jak mohli zvolit za předsedu ten si mele furt svoje názory dokola Jágr, Šlégr ( úspěšní hokejisté -ano !! Netřeba víc rozebírat...- ale ve vedení klubů oba stručně marní - nedivím se ,že je nezvolili do výboru) a další jeho názory celkově fakt nechápu co tam dělá s jeho názorama...Dudlík zmag..nej Amerikou ten ač některé názory nemá špatný až moc furt mele omejlá tu Ameriku...
    Moc dělají ze všeho vědu podle mě- ano byla slabší léta, Ano nedělá se tu vše dobře, jsou věci které by se měli změnit ( tabulky atd...) ale z některých věcí dělají z komora velblouda a vymýšlejí chujoviny...mládež i dospělí ukázali, že to furt umime hold jsou slabší pak zase silnější roky...no a tak to je... z Amerikou a U16 nebo Duklou to jsou těžký voloviny...jako v Americe to tu nikdy nebude ! Ani jako ve Švédsku...jsme Češi a ve finále nás k úspěchu vždy dovedla hlavně týmovost a ne hvězdy! A že máme nejmíň hráčů v NHL...no a za pár let to bude zase třeba jinak...hold slabších pár ročníku...extraliga jde zase naopak nahoru...- vic mladejch v lize - ano ,ale když na to budou mít!
    No to byla debata z toho má člověk hlavu jak balón a má pocit jak je tu všechno na ho.no ...

Sory za tapetu a odbočku od nás...
    Zlaté tady naše problémy, že chceme 2 křídla k dokonalosti kádru 😀
    Zítra na slepice - doufám ve 3 body !
  • K tomu Beránkovi z mé strany už poslední věc, které tu nezněla. 

Kdyby měl Beránek zde podepsáno novou smlouvu - jak by se vyřešilo jeho oznámení? 

Určité možnosti:

1. Oznámení ihned?
    2. Oznámení další domácí zápas?
    3. Oznámení kolem Vánoc jako dárek pro fans?
    4. Oznámení v Lednu 3.1 při domácím utkání?
    5. Oznámení více hráčů v Lednu minimálně 3. a taky toho 3. ledna. 

Osobně bych bral tu poslední variantu, protože to v hokejovém prostředí udělám velký boom a hlavně to bude zničeho nic a taky jako velká bomba v novém roce. 

Co si vy o tom myslíte? 

Historické předměty to jsem zvědavý co tam mají... že bych si něco koupil. Furt si musím koupit ten dres trochu jsem čekal, až se někdo prodlouží. Reunanen je favorit jedna, uvidíme u koho skončím, jen ten cash nesmím narvat do karet xD. 

• VANEKnaZDI napsal(a):
    Od 1.1. se mění název zastávek u Arény. Nově se bude zastávka MHD jmenovat Mattoni Aréna 🤫
    Tak to jsem zvědav...
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters