Hoši stalo se, jedem dál, zápasy plynou, je důležitý si z toho vzít to podstatný a s čistou hlavou vyjet ve středu na brněnský led. Snad už bude zdravý Bery. Jinak já jsem teda přepnul někdy v průběhu druhé třetiny na Pardubice a musím říct že mít B repre tým a prezentovat se tímhle, tak jdu chodit kanalama:)
Zlatej bod ! Liberec byl lepší makal celej zápas ...taky trochu pokorný musíme bejt nebudeme vyhrávat s každým...
3 naše individuální chyby ( Víta námaz, Moravec a Tarmo) ale to je hokej stane se...
Liberec nemá vůbec špatnej kádr vůbec bych tu nemluvil o tom ,že jsme prohráli s nějakýma looserama...
Jestli ,ale něco tak dnes bylo vidět, že Prochy je platnější než Sapi ( snaží se to jo ,ale to je fakt malo)
Až se Bery uzdraví do Sokolova musí on ne Prochy !!!
Kofroň teď ve 3 maká toho bych nechal...
Do Brna pro bodika...
Maverick: Souhlas, jen se snažit to proste na extraligu nestačí…. Navíc teda ten druhy útok šel se Sapim strašně dolu, Prochy je platnejsi, zkušenější, produktivnější …. Chápu jako, ze tady Sapi podepsal na 3 roky, ale musí získat zkušenosti ….
Nějakej borec říkal v busu, že ILOMAKI nic moc. Tak jsem mu řekl, že dneska nahrával na 2 goly a měl nejvíce šancí z týmu. A držel hubu Ilomaki momentálně je nejlepší hráčem u nás. Dokonce získal 2 fauly. Ta jeho síla na puku je opravdu dominantní.
Na ty chyby se podívám, ale jsem si byl 100% jistý, že Jaks byl ten kdo rozehrával a nahrál Flynnovi.
Ještě v busu jsem slyšel, že Kovář prý už má podepsáno v CB next year, což mi příjde trochu zvláštní na základě toho, co tam vaří s Voženílkem.
@maverick nebylo to mysleno tak, ze jsou to looseri, ale momentalne jsou bez formy a placaj se dole, tak je trochu skoda toho nevyuzit kazdopadne s navratem Simka a Filippiho maji 2 vyhry, takze ono je dost mozny, ze ted pujdou nahoru
Snáší se to líp s vědomím, že jsme bodovali v 7. zápase v řadě. Liberec je dole náhodou, hráli dobrej hokej s vysokým napadáním, to nám vůbec nechutnalo. Bod je zlatej, v prodloužení jsme mohli mít dva, ale taky ani jeden...jedeme dál, jsme v tom klidným středu s dostatečným náskokem
Jinak souhlasím s tim, že Tarmo je teď trochu v útlumu. Pořád řeší situace herně nadstandardně, ale přehrává a u toho třetího gólu to byla mega minela…
Sapoušek - šancí bylo dost, ten kluk chce a maká, ale prostě to nestačí. Buď at ho daj do první lajny k Čečemu a Berymu, na což doplatí Čihař nebo první lajna v Sokolově
Kofroň - za mě udělal trochu posun a v kádru má rozhodně spíš místo než Procházka, ale my pořád potřebujeme pravaso k Ilomäkimu, naprosto urgentně
@kinkis Bylo to, že KOVÁŘ má prý podepsáno v CB, což mi přijde zvláštní, protože Kovář s Voženílkem válí, takže spíš osobně očekávám, že Kovář prodlouží ve Swissu.
Tarmo je v utlumu, ale zase Jaks ho vystřídal. Je super, že máme obránce, když se jednomu nedaří druhý to tam pálí. Přesilovková formace vedené Ilomaki, Griger, Jaks válí. Kofroň je tam dobře doplňuje. Salsten tam taky nehraje špatně, dnešní utkání v 1 byl dobrý, ale pak se vratil a stáhli ho.
Naštěstí všichni kolem nás prohráli, takže se jede dál a osobně vnímám důležitý utkání s Brnem. 7 zápasů neprohráli v hrací době. Rozhodně to je vykřičník, že je třeba hrát na plno.
Poslední gol byl takový smolný, chyba obrany i frodlíka. Jsou to lidé dneska se nedařilo, je třeba zapnout na další zápas a jít si pro WIN!
Zlatej bod. Souhlas s Paterou, který řekl, že i první třetinu jsme byli jen produktivnější a ne lepší. Tarmo je teď jak na začátku sezóny. Potřebuje zase dostat fazonu. Ale proto je důležitější mít Jakse a ten teď dělá body.
Dneska dobře Kofroň a Sapimu by možná pár zápasů v SO prospělo. Snaha, nasazení a bruslení fajn, ale prostě mu to nelepí.
Jinak Salsten dneska gdě? Ten kluk je nulovej respektive koncovej hráč, protože u něj vše končí. Takže souhlas, potřebujeme rozehrát Arttu a tak je třeba jedno pravaso…
Arttu je pro me hrac do 1.-2. lajny, ale tam proste nevim, jak jinak to poskladat, aby to davalo smysl. Ale za me je ho na 3. lajnu skoda. Dulezite rict, ze to neni ode me uplne objetivni, protoze ja toho hrace mam fakt rad
Jinak kdo se bude nudit. Podívejte se na fauly, které získal Ilomaki. Měli by to být ty ve 3.třetině.
Momentálním stavu taky nevím jak to poskládat. Ilomaki na to, že je ve 3 lajna má velice solidní ice time. Též bych k němu viděl nějaké křídlo. Klidně bych zkusil i Kružíka.
Jinak TJMelacon a Ivan přes 25minut, což je crazy.
Uklízečka: Kovář bude příští sezonu určitě v Č.B. Vrací se domu. A ten první gól byl fakt Víťovo, na fcb dostal od jednoho maníka sodu, ze by neměl hrát už ani na rybníku 🤷♂️
Stránský už nastoupí ve středu proti nám. Měl by jim ale chybět v sestavě Flíček, a možná i Pospíšil.
No uvidíme, každopádně to tam i tak nebude vůbec jednoduchý.
Snad už naskočí Bery.
Já hlavně nechápu, co všichni dělaj…se prohraje jeden zápas s týmem, co tady zahrál snad nejlepší hokej letos a všichni dělají, jako by to byl konec světa. By si frajeři mohli uvědomit, že bez bodu jsme naposledy odcházeli přes měsícem
Hlavně Plutnar letos patří k nejlepším obráncům a je to náš nejlepší hráč v +/-
Xaxxz: Ty lidi jsou úplně debilní...... jasně Plutymu to vloni nešlo, svezl se s celým týmem a bylo to na něm strašně vidět. Ale letos? Jednak má celkem slušný body na beka, a to už nehraje přesilovku, jak si správně napsal má nejlepší +- z celýho týmu, hraje 20 minut plus mínus na zápas a dostal ve hře 5 na 5 4!!! góly, kdyby chtěl někdo použít argument, že je to tím, že hraje s Tarmem tak ten dostal 21 gólů. No a Pluty má o parník nejlepší Radegast Index z celého týmu...... Já v tý skupině byl a musel jsem se odhlásit, protože to se nedalo, některý ty lidi jsou tam úplně debilní, absolutně zcestný názory.....
Péťa Plutnar - ten borec je mimo
Včera byla na programu uhádnout hráče. Dva obličeje vloženy do jednoho a jeden borec to nebyl schopný poznat ani po oznámení jaké čísla nosí 😂😂
Zbytečný komentovat tyhle výplody. Asi všichni vidíme, jaké přínos pro tým ten chlap má, jak konstatní letos je, a že můžeme být sakra happy, že ho tady máme...
Pokud je to s Dlapou pravda, tak se nedá nic dělat a potřebujeme prostě beka. Rulík v TOP6 být nemůže a Moravec je bohužel zatím FLOP, kterýmu by asi stejně jako Sapouškovi prospělo hrát a hrát, což můžou zejména v Sokolově. Takže řekněme, že do konce roku by bek a křídlo byli docela fajn...
Trochu ocekavam, ze spis budeme pokracovat s Rulikem. Ten Moravec je za me velka skoda, na zacatku se jevil velmi dobre, pribrzdilo ho zraneni, ted ty vykony bohuzel nejsou na top 6 obrancu. Otazka je, kde a koho brat? Tak nejak nepocitam ani s tim kridlem, musel by se uvolnit nekdo, u koho by to fakt davalo smysl a je tu dalsich X tymu, co by po takovym hraci hned slo. Ale treba jsem jen zbytecne negativni z predchozi sezony, kdy ta necinnost byla neskutecna
Komentáře
Vím , že bylo Jiskra, Griger,Ilomaki. Jsem úplně dutej nedokážu si vzpomenout. 😂
3 naše individuální chyby ( Víta námaz, Moravec a Tarmo) ale to je hokej stane se...
Liberec nemá vůbec špatnej kádr vůbec bych tu nemluvil o tom ,že jsme prohráli s nějakýma looserama...
Jestli ,ale něco tak dnes bylo vidět, že Prochy je platnější než Sapi ( snaží se to jo ,ale to je fakt malo)
Až se Bery uzdraví do Sokolova musí on ne Prochy !!!
Kofroň teď ve 3 maká toho bych nechal...
Do Brna pro bodika...
Na ty chyby se podívám, ale jsem si byl 100% jistý, že Jaks byl ten kdo rozehrával a nahrál Flynnovi.
Ještě v busu jsem slyšel, že Kovář prý už má podepsáno v CB next year, což mi příjde trochu zvláštní na základě toho, co tam vaří s Voženílkem.
Sapoušek - šancí bylo dost, ten kluk chce a maká, ale prostě to nestačí. Buď at ho daj do první lajny k Čečemu a Berymu, na což doplatí Čihař nebo první lajna v Sokolově
Kofroň - za mě udělal trochu posun a v kádru má rozhodně spíš místo než Procházka, ale my pořád potřebujeme pravaso k Ilomäkimu, naprosto urgentně
Tarmo je v utlumu, ale zase Jaks ho vystřídal. Je super, že máme obránce, když se jednomu nedaří druhý to tam pálí. Přesilovková formace vedené Ilomaki, Griger, Jaks válí. Kofroň je tam dobře doplňuje. Salsten tam taky nehraje špatně, dnešní utkání v 1 byl dobrý, ale pak se vratil a stáhli ho.
Naštěstí všichni kolem nás prohráli, takže se jede dál a osobně vnímám důležitý utkání s Brnem. 7 zápasů neprohráli v hrací době. Rozhodně to je vykřičník, že je třeba hrát na plno.
Poslední gol byl takový smolný, chyba obrany i frodlíka. Jsou to lidé dneska se nedařilo, je třeba zapnout na další zápas a jít si pro WIN!
Momentálním stavu taky nevím jak to poskládat. Ilomaki na to, že je ve 3 lajna má velice solidní ice time. Též bych k němu viděl nějaké křídlo. Klidně bych zkusil i Kružíka.
Jinak TJMelacon a Ivan přes 25minut, což je crazy.
No uvidíme, každopádně to tam i tak nebude vůbec jednoduchý.
Snad už naskočí Bery.
Hlavně Plutnar letos patří k nejlepším obráncům a je to náš nejlepší hráč v +/-
EDIT: A koukám, že z posledního zápasu má TOI 5 minut, takže asi vážně nedohrál.
Péťa Plutnar - ten borec je mimo
Včera byla na programu uhádnout hráče. Dva obličeje vloženy do jednoho a jeden borec to nebyl schopný poznat ani po oznámení jaké čísla nosí 😂😂
Pokud je to s Dlapou pravda, tak se nedá nic dělat a potřebujeme prostě beka. Rulík v TOP6 být nemůže a Moravec je bohužel zatím FLOP, kterýmu by asi stejně jako Sapouškovi prospělo hrát a hrát, což můžou zejména v Sokolově. Takže řekněme, že do konce roku by bek a křídlo byli docela fajn...