HCE Fórum

1632633635637638649

Komentáře

  • Tady kontext:

    Nyní mu u Krakenů končí smlouva a po roce by se měl vrátit zpátky do extraligy. Nikoliv do ostravského klubu, ale do Komety. „U brankářů platí, že jsme před oznámením jedné zvučné posily," uvedl nedávno brněnský boss Libor Zábranský.
  • Type your comment@kinkis

    diky za info
  • Kopacky slusnej propadak, byt posledni s bodem v tyhle skupine
  • > @kinkis napsal(a):
    > Kopacky slusnej propadak, byt posledni s bodem v tyhle skupine

    první chyba byl Hašek na místě trenéra
    pak Souček jako kapitán...měl být krejčí
    nepochopitelné hraní dlouhých balónu aniž by byl na hesit chorý s Chytilem
    rozhodčí škoda mluvit
    barák měl zůstat mimo repre po tom co ho vyhodili
    nechápu proč Jurášek a doudera hráli přes nohu
    toť můj pohled
  • A stejně se najde někdo, kdo bude tvrdit, že fotbal je národní sport
  • @Xaxxz Absolutně to nechápu. Ukázali jsme, že nejsme absolutně konkurenceschopní a potvrdilo se vše špatné o našem fotbalu. Hnus.

    A sorry za off-topic.
  • on ten fotbal, ale narodni sport je. desitky tisic lidi na tribune fandi tymu, ktery ma objektivne jen sance outsidera. ja mam radeji hokej, ale fotbalu se musi nechat, ze dokaze zaujmout vic lidi a muzes se o nem bavit i od Chebu na zapad (a vlastne vsude po svete). Hokej je na zapade z vetsi casti okrajovym sportem. Ja mam ale radeji hokejovou (pratelskou) atmosferu. a k ceske repre? dle meho uplne projeli jen s gruzii, s portugalskem dostli gol po chybe rozhodcich a s tureckem to drzeli v deseti na remizu nez to uplne otevreli. koho nesnasim je pan expert Pesir. O jeho urovni rika jak si porad resi s Barakem nejake svoje ucty z minulosti. Mimochodem Pesi hral tusim v Blsanech a Barak s Fiorentinou ted dvakrat final evropske souteze. Howgh o fotbale! 

  • Já si fotbal pustim tak jednou za čtyři roky, nevydržím u něj, protože mi všechny ty zápasy přijdou tak strašně nudný...ale doopravdy jsem nečekal, že ten tým skončí tak blbě, osobně jsem tipoval minimálně to osmifinále a musím říct, že se mi hra nelíbíla ani v jednom zápase, i s Portugalskem to byl klasickej beton, kdy jsme čekali, co s náma udělají

    Jinak si myslím, že máš větší šanci (a zvlášť letos) se s lidma napříč republikou pobavit spíš o hokeji než o fotbale. Já třeba pořádně ani nezaregistroval, že by někdo z mého okolí ten fotbal sledoval. V sousedství bylo i na skupinové zápasy na MS ve všední dny prostě úplně mrtvo, všichni koukali na hokej...to se prostě o tom fotbalu říct nedá
  • Příspěvek z 24. dubna, až pak se domluvili na pokračování
  • Já osobně jsem na fotbal úplně zanevřel od té doby, co se dejou ( nahoře ) takové věci. Co se týče fotbalu u Nás jako takového, je mi líto, že to takhle vypadá, ale bohužel, je to jen odraz toho světla od stropu.

    Neskutečnej bordel.

    Dříve to bylo jiný kafe, i když tedy hokej je pro mě sport číslo jedna, a vždy bude, tak jsem se docela hodně těšíval i na fotbálky naší repre. Na co se dívat bylo, úspěchy nějaký byli, a koukat se na to dalo.
    Dnes už mě za to nestojí, ani tu telku zapnout. A to jak tam letos dopadli, jsem slyšel jen z doslechu, šlo to úplně mimo mě, bohužel. Mrzí mi to, ale nemůžu jinak, než to zhanit.
  • No asi si byli moc jistí.
  • Udajne se vedelo, ze do 30.6. muze podepsat a tim by cela dohoda padla. Takze asi jen trochu nestastne to oznameni od Zabranskyho, ze brzo ohlasi zvucnou posilu do brankoviste. 

    Za me ji ale uz davno oznamili a to koncem Lukese u nich :D 
  • Cervenka udajne do Pardubic 😀
  • Přeplácet osmatřicetilého hráče…Dědek masterclass
  • Na jednu stranu mas pravdu,ze preplacet hrace v jeho veku je blbost,na druhou Cervenka je stale nadstandartni hrac.
    Cetl jsem spekulace,ze se udajne Dedek zajimal i o Beranka a snad i nase vedeni dalo Berymu nabidku lepsi smlouvy.
  • Já nepochybuju o jeho kvalitách, ale ty vole, to má být nějaká koncepce? Stejně ho ten borec zase po konci sezóny vyrazí
  • A klobouk dolu před Berym, pokud se rozhodl zůstat
  • Kdybych byl v jeho kuzi a Vary by mi daly vylepseny kontrakt a k tomu mi jeste na stole lezela nabidka z Pardubic za podobny penize tak nevim jestli bych prijal PCE.Nevidel bych v tom karierni rust.Jasne urcite vetsi sance na titul tam je
  • nějaký posuny s tím lotysem do KV?
  • Přeplácet Červenku je bullshit xD jako své si odehraje, ale titul v další sezoně to zase nebude. 

    Situace s Beránkem, asi tu zůstane tuhle sezonu, další upřímně nevím. Ale prostě další sezona bude u něho bodově stejná. Prostě Beránek je sice bojovník, ale né bojový leader, takže ta role zde vs Pardubice je prostě jiná. V Pardubcích by mohl hrát svoji repre hru. Beránek je typově hráč jako Voženílek, ale prostě ty body nedává. Kdyby přidal o 20 bodů tak prostě už více zajímavější hráč pro lepší celky i cizinu. 
    Do konceptu Patery Beránek pasuje krásně. Myslím si, že letos uvidíme dost zápasů, kdy Beránek nebude hráč s Černochem. Pak můžeme vidět jeho pravý potenciál. 

    FA v NHL - tam to bylo dost divoké. Nashville evidentně jde all in na další 2 sezony, kolik toho a na jak dlouho to podepsali, když mají cap space 500k USD 

    Brno - nikdy bych nečekal, že i český celek by byl lost po otevření FA, ale Stezska a Frk 
    + to neohrabené ohlášení Zábranského jako def věci je prostě sranda. Frk do NHL nikdo nečekal a ani to nedávalo smysl, protože ta sezona nebyla povedá, byla problematická a proč ho nevzali tehdá?? Who knows. 

    Kdo sleduje NBA tak tam je taky celkem rušno. 
  • Sleduju akorad jakmse hybe trh v NHL a nestacim se divit co se tam deje.
    Frk u me velke prekvapeni ze ho vzalo Calgary.
    Nosek-uprimne se taky divim,ze po sahl dalsi klub
    Jsem hlavne zvedavej co udelaji s tim Necasem
  • Frk si myslím na NHL ani nemysli! Pro něj je prostě AHL tam je spokojenej a hvězda...liga co mu sedí víc jak Evropa...kdyby náhodou nakouknul do Calgary je to bonus,ale podle mě chtěl po agentovi hlavně to AHL...zkusil to ve dvou týmech, ale nic moc...tím, že má američanku to podle mě bude chtít dohrát za louží...
  • Jen at si to v klidu za louzi dohraje, me se jen obecne nelibila ta myslenka videt ho zrovna v brneskym dresu :) 
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters