HCE Fórum

1630631633635636649

Komentáře

  • Flaksa
    Taky jsem četl, že by to měl dělat člověk z Varů. Rozdíl je ale možná ten, že minulý rok kdy Vary oznamovaly posily, tak to mělo nějaký nápad. Hlavně všichni příchozí byli představeni stylem jakým byl.
    Sokolov si oznámí nějaký nový 4 hráče a pak se tam pár kluků převlíkne za rytíře, udělají si foto a že budou takhle vystupovat. Za mě trapas.
  • Ty roční smlouvy jsou divný prostě...
  • Pone: GM mají sice novýho, ale Soukup tam pořád nějakým způsobem funguje. Zimák je v prdeli, jenže to je ono právě...... tady v tom regionu je to neřešitelný. A souhlas s tím, že vloni hráli minimálně půlku soutěže hokej slušnej, jenže pak šli úplně do kopru....
    1140bxl: 14 týmů je až moc no, na český hráče určitě. Ta tabulka by spíš pomohla těm mladým, že by mohli volně přestupovat, někde Ti dají větší šanci než v jiným klubu a nikdy nevíš. Stačí se podívat na Fleka, ten v 18ti v podstatě skončil a když po roce zase začal hrát, tak by si asi nevsadil nikdo na to, že bude mistr světa ....
    Jinak obrana za mě asi nakonec cajk. Útok podle mě ale pořád málo, ještě by to chtělo jednoho útočníka, co umí dát gól...
  • musim rict, ze ja bych si Soukupa jak GM ve Varech dovedl predstavit. Myslim, ze profi cast je na Kalousovi, akademie na Ryzukovi a ted potrebujes nekoho kdo da celou organizaci dohromady. Vcetne toho presahu do Sokolova a vlastne i Chebu. Mladejch co se musi obouchat mame dost...

    musim rict, ze ten tym radne prestaveli. s obranou jsem spokojenej. sice privedli dva cizince, ale Jaks (a koneckoncu i Mamcins) extraligu hral, takze takovej risk to zase neni. v utoku je to dle meho vabank. Fin a Nor muzou zazarit, ale tak pohoret. Extraligu jeste nehrali. Chybi mi tam (minimalne) jeste jedno kridlo a pokud mozno nejake co ma zkusenosti  extraligou. to bych chtel asi moc. rozumim, ze nemuzou (i kdyby byly prachy) zasekat vsechny lajny importama a nenechat Sapiho s Kupcem cuchnout, ale prestoze jsme ted schopni v utoku i trochu silovejsiho boje, tak jsme podle me zatim na stejne urovni (mozna trochu niz) jak loni. a to jsme celou dobu rikali, ze nam chybi utocnik. 

    delka kontraktu - nevis koho podepisujes. lepsi jednorocni kontrakt nez 10 letej co se bude vypovidat. spis bych se ted snazil prodlouzit s Berym nez podepisovat Jakse/Mamcinse na 3 roky.   
  • upraveno 17. červen
    Ono co si budem - Jaks sem nejde dohrat karieru, jestli zahraje dobre, pujde ven :) coz jde videt i z ty klauzule do toho Ruska.

    U ostatnich me trochu mrzi, ze si tam nedaj aspon tu opci na dalsi rok. Pokud by se ten hrac chytl, uplatni se opce, jinak konec. Zas na druhou stranu smlouva bez opce automaticky neznamena, ze za rok odejde a uz ho neuvidime. 

    S utokem vice nez souhlasim. Loni to byl obcas fakt porod sledovat, jaky sance jsme nedokazali promenit. Vzpomenu si napr na zapas s Kladnem, kde Kladno hralo fakt ultra bidu a stejne odjelo z Varu se 3 bodama, protoze my jsme nedokazali 10x trefit prazdnou branu. S odchodem Rachunka navic odesel dalsi hrac, co ji aspon obcas trefil. Takze za me utok rozhodne jeste jedno solidni jmeno potrebuje, otazka je, co na to rozpocet.
    Post edited by kinkis on
  • Pokud máte chuť, mrkněte na fórum Motoru. Někdo tam vložil rozhovor s Kondelíkem kde popisuje jednání s Motorem a PCE
  • nevíte jestli bude ten tralmaks nebo Pearson?
  • Hele čistý pragmatismus od Kondelika, můžeme ho za to hejtit, ale jestli mu dejme tomu nabídly Budejky 500 a Dědek 700 a pak to zvedl na 800 (to je egal) tak se není o čem bavit. Tady jde nějaký patriotismus stranou, svůj slib dodržel, že se nejdřív bude bavit s Budejkama, pokud to tak bylo, tak je to od něj fér, no a protože Dědek má prostě bezedný měšec tak prisypal. Že tím ten trh úplně kurví a ty hráče jednoznačně přeplaci je vec druhá a nikdo normální se s ním do těchto závodů pouštět nebude protože má svých pět pohromadě (pak se můžeme bavit o nějakých platových stropech, za mě by to smysl dávalo).
  • V Bombach k tyci rozebiral tyhle temata Koreis s Nakladalem a Smolenakem....
  • @TomK34 Tralmaks by mel zustat na Kladne.Zdroj-Kladenske forum.
  • TOP Hokej
     Stříbrný medailista z juniorského MS už v 18 letech získal stálou pozici v sestavě extraligového týmu, a to v Mladé Boleslavi. 
     Přesto ale mladičký obránce odešel do  kanadské juniorky - QMJHL, kde působil dvě sezony v klubu Halifax Mooseheads. 
     Nyní se 20letý bek vrací do  Česka, avšak ne k Bruslařům. Nově bude hrát za Karlovy Vary. 
  • Beránek 

    Každopádně teď zatím dál zůstáváte ve Varech. Nezamíchá titul mistra světa přestupovými kartami?
    Je pravda, že jsem ve věku, kdy bych se mohl zase posunout někam dál. A samozřejmě nabídky se objevily, jezdili i skauti z NHL... Já mám ale zatím platný kontrakt ve Varech, takže uvidíme, jak se to celé vyvine.

    Třeba si budete moct brzy zastřílet někde v kanadských lesích... (směje se)
    Třeba ano, kdo ví...
  • Takže řeší odchod ale neví, jestli ho Vary pustí. Podobná situace jako s Flekem po tom jednom MS. Toho Vary nepustili a šel až po sezóně. Tak uvidíme co Bery, jestli odejde, měl by se Kalous otáčet po posilách do útoku
  • @Kulasec - Moravec byl oznámen už v 27. dubna. Dnes s ním na webu hokej.cz vydali rozhovor a pak se probudil admin FB stránky Top Hokej

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=941260598004990&set=pb.100063631765527.-2207520000&type=3
  • Upřímně kdo by chtěl hrát v Sockolově? Co si budeme, není to zrovna sexy destinace. 
    TO PR bylo celkem lame, protože všichni čekají posily a ona nějaká hloupá identita. Jako nápad to nebylo špatný, ale prostě načasování bylo otřesné. 

    Jinak Sokolov je plnohodnotná farma Varů, když se podíváme na naší soupisku tak na ní je zhruba 29 hráčů zdroj eliteprospects. Takže ta spolupráce se Sokolovem tam bude a nelze očekávat, že budou hrát špičku, ale tak střed. Minulá sezona vypadala hodně dobře, ale závěr byl tak tragický jako u nás. 

    Nicméně nevím co očekávají Sokolovští, ale prostě Ty posily tam mít nebudou, je logické, že tam budou hrát borci z Varů, co se nevejdou do sestavy a budou takhle pendlovat. 

    Beránek
    Jako nejlepší scénář by byl, kdyby zůstal tuhle sezonu a stíhneš podepsat někoho, na další season, pokud ještě budeš hrát líp tak ten zájem se zvětší. 

    Osobně se mi to mužstvo líbí, je více variabilnější, více možnost apod, ale furt tam jsou bodovové, váhové a výškové nedostatky. 

    Upřímně bych viděl ještě jednoho obránce, ale už nyní je to dost našlapané. 
     
    Kdybych to měl nějak složit: 

    Jaks - POSILA
    Mamcics - Dlapa
    Plutnar - Mikyska
    Šalda
    Moravec - Sokolov
    Rulík - Sokolov
  • @Uklízečka_kabiny_HCE budu trochu nesouhlasit. k vyctu obrancu pripocti Turecka + pripadne juniory. Nevim, zda by se prachy do dalsiho obrance vyplatili. Kdyz uz privedes malde nadejne, tak je musis taky nechat trochu hrat. A uplne moc nevim zda nechat hrat spolecne Mamcinse s Dlapou. Osobne jsem (podle jmen, vah, slozeni) s obranou spokojenej. 

    Sestavte si ale utoky - ja si proste nemuzu pomoct, ale na prvni 3 lajny mam 7-8 utocniku. Minimalne mi jeden chybi. Pokud tedy nepredpokladame, ze ten bodovej bude Kofron, Redlich nebo Koffer. Asi se s tim da hrat, ale v pripade toho, ze se Nor nebo Fin neujme, tak hrajeme s Kladnem.

    Bery - pokud by mel jit do Kanady, to se dozvime za par tydnu, normalne bych ho pozadal o prodlouzeni smlouvy a pustil ho hned ted. At to jde kluk zkusit... Lepsi nez pristi sezonu PCE nebo SPA...

    Ten rozhovor s Moravcem je zajimavej. Vyplyva, ze to co ted buduji je "transition team". Bylo by fajn kdyby nam to nas SM rekl v nejakem rozhovoru. Chapu, ze vezmes podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi co je na trhu/zaplatis/presvedcis (minimalne Jaks sel k nam a ne do LIT), ale asi to dela s nejakym delsim planem. Treba ma hrace v merku, ale az pro pristi sezony nebo predpoklada dalis progres u hracu jako Jiskra nebo Mikyska. Skdo, ze o tom komunikuje vic prichozi hrace nez nas klub.

    kondelik - ze jde nekam kde mu daji 2x tolik, tomu rozumim. ze podepise 1 sezonu dopredu nekam jinam nez bude hrat, tomu uz nerozumim. chapu kdyz to udela v lednu, ale pred celou sezonou? kdyz bude mit zraneni, bude s tim hrat? nemyslim play-off (tam to kazdej zere a chce hrat). ale v listopadu/prosinci, kdy se bude rozhodovat o nasazeni do p-o. nebo to radeji vyleci, aby byl v kvetnu v PCE. bude myslet na CEB nebo na sebe (PCE penize)?       
  • Začíná se mluvit o tom, že do Pardubic by měl jít Tatar
  • Uklizecka- uplne si nemyslim,ze Moravec bude bek na Sokolov. Podle me dost prekvapi.
  • Na Moravce se dost těším, toho rozhodne nechat v základu
  • Hrál ELH už za Bolku, za mě určitě minimálně na začátku sezóny do prvních 7 obránců.

    Mamcins urcite ne s Dlapou, to jsou dva typove podobny obranci, k nim nekdo ofenzivni, takze Jaks a Pluto
  • Psal jsem na základě toho, že by přišel top obránce, což se asi nestane. Jako kdyby někdo přišel nevím jak bych to poskládal. Na Moravce se taky těším a jsem zvědavý, jak to bude ládovat a kde se usadí. 

    Mamcins + Dlapa - toto duo mě napadlo, když jsem viděl u nás Třinec a jejich duo Nedomlel a Polášek (nevím jak to hrali v playoff + další zapasy). Ale hráli takhle u nás a Vary měli sakra velký problém se vůbec dostat ke golmanovi. 


  • Článek k Moravcovi. 

    Majitel ohlásil razantní přestavbu. Cítíte, že startuje?
    Máme tým poskládaný z mladých kluků, takže si myslím, že budeme nepříjemní, budeme kousat a budeme hladoví po výsledcích. Taky jsem slyšel, že to chce nějak do dvou tří let přeskládat a pak se držet na vrchních příčkách.

    Na základě toho vypadá, že v další sezoně bude taky zemětřešení, Pak dávají smysl ty Roční smlouvy, pokus o to jestli by se hodil do toho planu. 
    Roční smlouvy cizincím jsou základem, ale většinou je tam prostě +1. Může se stát, že někteří budou mít dobnrou sezonu a podepíšou počas sezony. Nicméně obrázek ukazuje kdo je podepsaný na 25/26.

    A budou tam dobré jména, jako třeba Zámorský a další. Kalous bude mít celkem dost práce, aby začal vyjednávat kadr další season, protože když zaspíš na českém trhu, tak prostě import is da way. 
     
  • Kanga zatim ještě nikde nepodepsal, doufám že někdo z vedení o něm aspoň přemýšlí. Byla by to ideální volba na to křídlo.
  • @Dave

    Já mám takové tušení, že podepíše v 2. Finské, kde hraje jeho bratr.
  • bych rekl, ze tech hracu co oficialne jeste nikde nepodepsalo je docela dost. rekl bych, ze i ten trh v Cechach trochu stoji, protoze PCE budou krmit soupisku, urcite i TRI neco udeala atd. (tim nerikam, ze Kanga je na jejich radaru) No a dokonce se muze cekat i na trh s volnymi hraci v NHL, protoze to muze nektere mistry sveta zavat pres ocean. tak snad ma Kalous jeste nejaky seznam z kterho vybira a nejake penize v rozpoctu...   
  • S tím Kangou. Já aosbně bych byl rád, kdyby tady ještě byl. Nicméně nemyslím si,že by to bylo ještě vůbec nějak reálné. Tam se cesty už rozešli,a řekl bych,že Kanga z toho všeho tady byl už i celkem mrzutej.


  • Sice ho rád vůbec nemám, nicméně tohle by bylo potřeba,aby to vše dostalo nový náboj. Tyhle baráže baví už pár let jen Kladno. Tohle je prostě o ničem.
    Dle mého poslední dva v ELH dolu,a nahoru první dva z Chance ligy. Bez pardonu.


Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters