HCE Fórum

1629630632634635649

Komentáře

  • upraveno 13. červen
    Nemůžu se zbavit dojmu že Polaska je i tak škoda a že by si ve třetí obraně své odehrál.
    Snad až přijede jako soupeř mu vedení udělá na kostce prezentačku a podekujeme mu za učinkování v týmu
    Post edited by VANEKnaZDI on
  • Se skládáním týmu jsme spokojen, jen mě trochu děsí ty roční smlouvy. Kalous bude mít co dělat abychom nezůstali po sezoně bez hráčů.
  • Jaks super, i kdyz je to fakt na rok (tu klauzuli tam ma, ale nevim, v jakych podmínkách), ale pro me to zatim porad na permici neni - je to urcite lepsi nez posezonni vyhled, ale jeste tomu neco chybi…
  • Kdyby přivedli Mamcise + Reunanen + 1 křidlo tak jsem happy. 
  • To už mi nějak finančně nevychází :D
  • Ja jsem spokojenej.Na to jak to vypadalo po vsech moznych odchodech tak docela dobre posilujem v ramci moznosti.Jaks urcite bude patrit mezi lidry.
    Chci se zeptat,jak je to s poctem cizincu v tymu.Preci jen jich uz par mame a v ramci spekulaci figurujou taky jen cizinci.
    A jeste jedna vtipna raritka.Na ruznych forech nam doporucujou podepsat Zatovice(Kometa asi nema zajem a on jeste nechce koncit)😀 hlavne diky tomu oznameni Tym mistru 😀
  • Lukas
    Zata dneska už podepsal 
    Do zápasu může nastoupit 6 cizinců, Griger se jako cizinec už nepočítá 
  • @HCE_Majkl souhlasím, stále bych to viděl na alespoň jednoho beka a ještě jednoho útočníka, ale ne do boje o 3.-4. lajnu, ale opravdu posilu. Otázka je, jestli na to jsou ještě prostředky.
  • Diky kluci 👍
  • Tak Smejkal do Pardubic
  • Ahoj, nechtel by nekdo 2 listky na sobotní utkání? Dam se slevou..manzel musi bohuzel do prace 😌 sektor 101, rada 10- sedadlo 11,12.
  • Šimek do Liberce, zajímavě celkově ELH posiluje.
  • Jaký máte názor na tohle?
    https://www.hcsokolov.cz/clanek/3299-banicti-rytiri-chteji-zvednout-sokolovsko-z-gauce/

    Týden napínají fanoušky, který čekají na bůh ví co a po týdnu z toho vyleze tohle.
    Pokud my si stěžujeme na nekomunikaci, tak si můžeme ještě pískat. Zatím to vypadá, že Sokolov bude hodně spoléhat na spolupráci s náma.
  • Katastrofa.. kdyby se loni hralo play-off a udelal nejaky uspech a tahouni se udrzeli, tak ok. Ale tam to zkolabovalo jeste hur, nez u nas. Spousta hracu odesla. Taky mi prijde, ze jen cekaji, co dojde z Varu.
  • Jako promo asi dobry.Fanousci teda zklamani,ze neprisla posila coz vetsina ocekavala.
    Nicmene si myslim,ze v tom Sokolove to jde ke dnu.Zase ja byt hracem,tak Sokolov by u me nebyl uplne destinace kterou bych vyhledaval.Maji to tezky.
  • @VANEKnaZDI: I think Sokolov's marketing campaign is not aimed at the classic ice hockey spectator, but at the experience-orientated people. Will there be an evaluation of how effective the campaign was?
  • https://www.hokej.cz/volba-bez-protikandidata-sefem-ceskeho-hokeje-zustava-hadamczik/5082190

    No tohle je Výhra jak bejk tvl- Z toho je potřeba se jít vožrat. Jako kdyby nebyl soudnej, a nestačilo mu, že ho defacto celej národ vypískal při zahájení MS. Sám potom řekl, že to byla jeho nejhorší chvíle v životě. Nechápu to.
    Dement
  • Tvl ten Dědek nepřestane rozesirat...teď zase hlásí že je nesmysl brát cizince a žádné tu nechce ruku v ruce mu de Lojza kterej chce prosadit jako cizince i Slováky...kdyby Dědek totálně nepodělal trch nehorázným přeplacením tak by to možná takhle nedopadalo když skoro všechno co je v extralize Top tak zkoupi...hlavně že 2 roky zpátky měl na soupisce Camaru a ještě další 2 kanadany, do konce i Kazacha a Rusa....teď když zkoupil co se dalo a má smlouvy na x let tak je chytrej idiot....
    Mě prijde tak jak to je teď akorát...6 a Slováci se nepocitaj...
    Kéž by se kluby domluvily a zavedly platovej strop třeba 120 Mega na Áčko a nazdar to by čuměl vocas...to by bylo fér !
  • Nejde u těch cizinců o to, ze po určitém počtu sezon se už nepovažuji za cizince? Myslím, ze je to celkem k diskuzi. Pokud to chtějí zpřísnit, tak snad spolu se snížením počtu týmů v extralize. Jen by mě zajímalo jak je to slučitelné s EU právem ten. ze hrací z EU by neměli být považovány za cizince. 

    K dalšímu nápadu na přímý postup a sestup - já osobně jsem pro uzavření extraligy při snížení počtu týmů. Každopádně vzhledem k tomu co Hadamczik předvádí v soutěžích které řídí (juniori, dorost atd) tak je to jen plácnutí a kdyby to řídil on a ne APK, dojde k rozšíření extraligy a hraje 2x tolik cizinců, protože českých hráčů už je málo teď.
  • Ten Sokolov to má myslím hodně těžký..... Jednak jak tady správně někdo napsal, není to nic moc extra štace pro hráče /ranec cestuješ obzvláště na Moravu, město pro život taky nic moc.../, navíc teda dneska při tvorbě kádru rozhodují hlavně prachy, ve Varech je extraliga, portfolio sponzorů v kraji je celkem bídný, což myslím už poznali i tady nový majitelé. Přitom manažersky to tam řídí David Soukup, zastupoval dřív Nemoc a dělal pro Pentu, manažer je to dobrej /chtěli ho na post GM dokonce sem/, navíc je to srdcař sokolovskej. 
    VaneknaZdi: Někde na fcb jsem četl, že tohle /banictí rytíři/ snad dělal stejně člověk, kterej dělal vloni promo ve Varech, že prej přešel do Sokolova, ale co je na tom pravdy to nevím.
    1140bxl: Podle mě je to jak píšeš, že Slováci myslím po určitým počtu sezon v lize se nepovažují už za cizince, resp. se nepočítají do kvót cizinců, kteří smějí nastoupit do zápasu. Z pohledu práva jsou to samozřejmě dál cizinci, slučitelné s komunitarním právem to určitě je. 
    Každopádně nemyslím si, že k tomuhle dojde, museli by zrušit ty posraný tabulky za hráče, což je jedna z největších brzd u nás v hokeji, protože projdeš mládežnickou repre a už máš tabulku a v 17 18ti letech, když se neprosadíš v domácím klubu, tak ty prachy za Tebe jen tak nikdo nedá, spousta kluků na tohle dojede. Jenže kluby tohle nechtějí, chrání si svoje "investice" do hráčů, což je dost pochybný argument, protože reálně trenéry platíš stejně a nějaký materiální vybavení atp. je až od dorostu, do tý doby ve většině klubů platí všechno rodiče!! Z mého pohledu už ty tabulky měli zrušit dávno, jenže ČR prostě, tady a v hokeji obzvlášť funguje všechno trochu jinak, řídí to kluby /některý víc než jiný/, i to rozšíření mládežnických extralig není z Lojzovo hlavy /nejsem vůbec jeho fanoušek/, je to jen uplatňování sféry vlivu, lobby atp. Tak to bylo je a vždycky bude.....
  • Tak Mamčics oficiálně k nám
  • ještě jednoho útočníka do 2. nebo 3. lajny a je to top
  • A opět na rok. Jestli se nám sezóna povede, tak už vidím jak nám vše co můžou, rozeberou ti co nemají hluboko do peněženky.
  • @Flaksa34 no, me spis slo o to jak mohou (narozdil tusim od fotbalu) povazovat za hrace z EU za cizince. Ve fotbale to padlo tim Bosmanem, ne? Normalne by meli mit Lotysi co se tyce zamestnani stejna prava jako Cesi. Ti ve firme taky nemohou rict, ze smis zamestnavat jenom urcitej pocet Slovaku...
    S tabulkou uplnej souhlas, ale i kdyby padla, tak to proste problem nedostatku ceskych hracu na 14 tymu zustane. A to nemluvim o tom, ze pretahovani o hrace mezi SPA/TRI/PCE totalne pokrivilo ceny. 
    Sokolov - Soukup tam jeste je? kazdopadne je to trochu skoda a budou se muset snazit s divackym zajmem. snad dojde jeste k vesti spolupraci s Energii. Myslim, ze potencial vedle hracu je i v listkach na zapasy a dalsich spolecnych akcich. Je tam nekteri hard core fans musi zkousnout, ze Vary jsou hlavni tym a oni farma... 

    Mamcins - obrana bych rekl hotova a celkem OK. Dva velci a silni obranci (Dlapa/Mamcins), dva kreativni (Jaks/Pluto), pak je tam Salda. Dle myho to je prvnich 5. Ty dalsi dva daji dohromady...

    Tak co, prijde jeste kridlo?
  • Kdyz na ten utok koukam, bylo by to vice nez dobre kdyby jeste prisel utocnik, ale zas kdyby to mel byt nekdo jako Kern, tak to mi prijde zbytecny. Bud opravdu posila, nebo takhle staci a uvidi se v sezone.
  • V tom Baniku je pocet divaku na zapase a usili, jaky klub venuje tomu, aby divaky nalakalo, ve velkym nepomeru. Hokej hrali vetsinu sezony dobrej. Obcas, kdyz jsem videl, jaky akce delaji, kolik usili, casu a energie tomu venujou a pak na solidni zapas prijde klasicky par stovek lidi .... no, horkej usmev. Tezko rict, kde je problem. Myslim, ze rada mainstreamovych lidi muze mit problem s prostredim na sokolovskym zimaku. Ale s tim asi nic moc nenadelaji, ze jo.

    GM uz je na Baniku novej. "Banicti rytiri" je joke, kterymu se ani nesmeju....
  • Polášek vs Mamcis, kdo lepší. Taky bych viděl ještě jedno top wing a kdyby dorazil ještě Reunanen to by bylo něco, ale jaks je asi ta "nahrada"
  • Hele Mamčics by mohl bejt snad lepší než Polášek- ten jde výkonnostně podle mě už jenom dolů...samozřejmě ale otázka, že je to další cizinec,takže co to udělá s kabinou pak ? Ale to už je i na trenérech! Je fakt ,že trh s Českejma hráčema je prostě out...
    Za mě obrana hotová!
    Jak se tu píše pokud křídlo tak top první nebo druhá lajna !
    Ty smlouvy na rok ? - Divný! Aspoň opce tam mohli dát!
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters