Aha,tak to není dobrá zpráva,že by se mělo hrát tam 🙄
No každopádně dnes vyhráli i druhý zápas 1:3.
Takže by to chtělo jim udělat trochu komfortu v Aréně,a přijít zafandit.To ale jasně že není na Nás,ale zasloužili by si to kluci 👍👍👍
S ním Bery a Čeče, jen si říkám, jestli to tak trochu není kvůli tomu, že se hraje ve Varech každopádně já v sobotu jdu, bylo by super vidět chytat Froda a bude hezký vidět hrát po dlouhý době Flíčka v pořádnym dresu
Opět trapárna tvl. Nic kloudnýho. Tohle je vizitka klubu, navíc vedou po dvou zápasech v Třinci,největsím favoritovi na titul U20, 0:2 jedou domu to rozhodnout, a oni to daj do tréninkovky? HahaHa,to at se na tu chvíli repre klidně uskromní ona.
Třinec U20 hraje doma na " A " stadionu semi, Kometa hraje doma
Třinec hraje v malé Werk aréně, tzn. taky treninkovka…navíc, aréna klubu nepatří, takže logicky dává smysl, že to vlastník pronajal repre za nějaký peníze.
Omluva je pokud budou dělat led pro reprezentaci (reklamy) , protože nikdo nemohl vědět že naši Jun i Dor postoupí a držet 2 ledy sakra stojí...Reprezentace začíná ve Varech až později takže otázka no mě napadá jen to že dělají led...pokud ne a je tam volno tak to smutný je ...
Reklamy v aréně se mohly myslím dělat, kdykoli jindy, jen by někdo, kdo ten klub řídí musel používat tu kedlubnu, co má na krku. Já tohle nechápu 🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻vždyť by přišli lidi. Je to jen vizitka celého klubu.
Komentáře
No každopádně dnes vyhráli i druhý zápas 1:3.
Takže by to chtělo jim udělat trochu komfortu v Aréně,a přijít zafandit.To ale jasně že není na Nás,ale zasloužili by si to kluci 👍👍👍
Taky nechápu,proč by neměli dát dvácu do Areny, prostě vše naopak, než má být 😂😂😂
Mam odpoved na moji otazku s Eismannem
Je to celý zbytečný,neco vůbec říkat.