HCE Fórum

1527528530532533632

Komentáře

  • @Martin25 to je fakt, tady se tolik z oken nepadá 😄
  • Jsem zvedavej, co se dozvime v rozhovoru od Senkypla. Jestli tam bude veta, ze Eismann vezme tym do konce sezony a podle toho se uvidi jak dal, tak tvle me uz fakt povezou
  • A to jsem si myslel ,že máme po odchodu Míry vyhráno a vono to vypadá na ještě větší pád do s..ček .
    Bodeť nedivil bych se kdyby to Bruk proto položil to ať si pan Tobolka řídí sám tohle!
    Šenkypl mu z důvodu úspěšného byznysu důvěřuje, ale hokejově je totálně negramotnej...pardon no kdyby byl soudnej a držel se prácé se sponzory, ale cpe se do věcí na který nemá!
    S Fantomasem po..rou i to málo dobré co tu je!
    Kdyby aspoň řekli , že zatím Fantomas a hledeji nebo už jednají s trenérem který to převezme, ale že řeknou rovnou do konce sezóny z toho je mi špatně ještě teď X hodin po....
    Koncepce od nevidím do nevidím!

    Sepsal bych společnej dopis Šenkyplovi jako mu napsal Rumburak 😀
  • Jestli má být v březnu setkání s fanoušky tak si myslím, že to nedopadne úplně vesele. Doufám jenom, že nebudou lidi hloupý a zase jim nesežerou ty jejich kecy.
  • @maverick
    Šenkypl narozdíl od Tobolky nemá veřejnej mail, takže mu můžeš zaslat zprávu maximálně na Messenger a tam není úplně jistý, jestli si to přečte…docela aktivní je na twitteru, ale tam mu nepošleš zprávu, pokud nemáš zaplacenou tu premium verzi
  • @rumburak priznam se, ze ja jsem byl jednim z tech, co jim to sezrali i s navijakem .. fakt jsem veril, ze se to bude hybat k lepsimu. Kdyz se pak na konci prestupovyho ukazalo, ze to bylo vsechno jen "aby se nereklo" ... a ted ten hovnopad pokracuje do extremu
  • Upřímně, nevím co může vyřešit nějaké setkání s vedením. Bez totálně jednoduchých odpovědí, které můžou v klidu pověsit na web. Pak je možné debatovat. Jinak to bude o Washington Capitals, Salzburku , potřeba vysokých hráčů, důležitosti diváků a jak jsme všichni jeden tým. 

    Jsem zvědav na to vyjádření Šenkypla. Pak uvidíme, ale proč vždy dojedem megalomany. Nejdřív MVGM a teď Tobolka (já vím jak se dělá byznys). 
  • To ta dvoufazovka musela určitě zabrat 😂😂😂
  • @kanis kluci budou tak happy, ze muzou makat, ze s Boleslavi bude horet led :D 
  • No to stoprocentně bude hořet led,jde o to pod kterýma kaňkana.
    Neeee, prostě to už teď nějak dopadne.
    Jsou dvě možnosti,buď do toho kluci hodí kvůli této situaci vidle úplně,nebo udělají předkolo,a ještě nějakej zápas budou hrát.
    Teď už je to jen na nich,jak se k tomu postaví.
    Můžeme klidně vypsat sázky.

  • Už sem moc nepřispívám, ale počtu si, To se fakt tady někteří zbláznili? Melete tady co by asi udělal Varada a pak někomu vadí že hráčům , někdo šlápne na kuří oko? Do prdele jsou to profíci , tak at se podle toho chovají. Myslim , že po některých fajnovně odklouzaných zápasech by je Varada sežral i botama a o volnu by si mohly nechat jen zdát. Trenér nemá být s hráčema žádný kámoš, ale pravda je taková že se ten chlív měl vymést se všemi.
  • upraveno 6. únor
    Snad přijde někdo, kdo ten tým zvedne, nebude ho skládat v červenci a bude lepší sezóny, než tahle...
    Post edited by three7 on
  • Viking: No hele bavit se o Varadovi v souvislosti s Varama je utopie, ale já chápu, jak to myslíš👍🏻Jinak, ze jsou 2 dny volna o začátku repre pauzy, to je v každým extraligovým klubu. Že trenér nemá být s hráčema kamos to souhlasím, ale o to tady myslím nejde, určitě by neměl být nepřítel. To, ze když ztratíš kabinu si mrtvej trenér, to vždycky platilo, platí a bude platit.
    Osobně si myslím, ze se na to hraci nevyserou, hrajou mj.i za sebe, o svoje kontrakty a v souvislosti s předkolem a třeba případným postupem přes nej, minimálně o prachy, protože za čtvrtfinále mají vypsány prémie. Spis je otázka jak to cely bude fungovat no…
  • Varada je sice utopie,ale jsme presne ten klub co potrebuje ve smyslu kompetenci a rozhodovani a podobne.
  • Nechte Varadu Varadou, ten chce logicky do klubu se kterym bude hrat o titul kazdou sezonu a to my nejsme. 

    Kluci to samozrejme neodklouzou a jak tady nekdo psal, ze nektery utkani nebylo dost bojovny, tak asi nemuzu plne souhlasit. Nevidel jsem vsechno, ale dle meho bojovnost/nasazeni jsem videl vzdy. Treba to bylo k nekoukani, protoze si nebyli schopni nahrat, Bartejs/Havlin delali obrovske individualni chyby, byla zbytecna vylouceni, nebyli schopni trefit branu, ale nikdy bych jim nepodsunul, ze jim ten vysledek byl jedno. 

    vypada to, ze Eismann na to jde variantou "tvrdak". Samozrejme je to jedna z technik, ale zda to semkne muzstvo a zlepsi psychiku si musi vyhodnotit on...
  • 1140bxl

    Jak muzes vedet,ze Varada je zrovna takovej,ze vyhledava jen tyhle prioroty. Ty jsi se ho na to ptal,nebo jsi s nim osobne jednal? Ono je strasne jednoduchy tohle rict,ale tim nic clovek nedokaze.

    Muze to byt uplne stejnej clovek,jako my vsichni tady okolo,akorat ma zevnejsek tvrdaka,coz ho radi do techhle pozic,Nedostupny? pro ( mensi kluby)?
    Ja myslim,ze ne.

    Treba kdyby ho oslovili,tak zrovna rekne,ze do toho jde,ze je to pro nej vyzva,a ne to,ze prijde do Pardubic,a tam na nej zacnou hazet spinu,i kdyz se klubu dari nejlip v jejich historii co se alespon bodu týče.

    Mozna uz ho od Nas nekdo oslovil,i kdyz tedy nevim,kdo by to mohl byt,pac toho cloveka vubec neni nikde videt,ani slyset.
    Ja bych to tak uplne s tim Varadou nezatracoval.

  • Myslel jsem, že to nikdy neřeknu, ale jen blbec nikdy nemění názor, že?
    Chybí povinná vojna! By se pak vědělo, jak se vypořádat s "malinkatým ďáblem" a co je vlastně důležitý!

    @Kulda - dík, pobavils :-)
  • @kanis Rekl to mozna ve 100 rozhovorech, ze je pro nej prioritou, aby vyhraval, hral o titul a hraci meli jenom vítěznou mentalitu.

    Jeho trenersky kvality nezpochybnuju a asi mi nevadi ani jeho pristup k celymu klubu, nejsem Dedek. Kazdopadne my potrebujeme budovat. Prochrapali jsme tady 2 sezony a ted urcite neprijde TOP trener, kterej dostane 10-15 hracu. A k současnýmu tymu, i kdyby prislo 5 borcu, tak bych si tipnul, ze takovy velikáni jako Varaďa a jini, sem nedorazi…
  • Tvl vůbec, na to zapomeňte. Já teda pokud mám být upřímný, tak mám velký strach, aby se po sezoně nevrátil ten prasopes, co teďka působí v Chomutově. To by byl ne jeden krok zpátky, ale míle.....  :/
  • @Flaksa34 no tak to by byla teprve sebevražda tvl. Ale co jsem měl z doslechu onehdy, když se měnilo vedení, tak snad i měl mluvit s Tobolkou a ten se mu vysmál do ksichtu a poslal s díky do míst kam slunce nesvítí. Ale..nedělám si iluze, že by pan P už nežhavil telefon..
  • Pana P by 3/4 fanousku vitalo s otevrenou naruci, co si budem.. a on by preci s letosnim tymem udelal MINIMALNE semifinale :D 
  • Co semifinále…dle nich určitě titul :D
  • ale samotne jmeno trenera to nevyresi. myslim, ze v te organizaci potrebujes nejake neustale vyvazovani, diskusi a obhajovani postupu. Porad nepochopim proc si Tobolka (kterej neni odbornik na hokej) neudelal nejakej poradni sbor z lidi kteri nemaji svoje zajmy v klubu. kdybych byl v jeho pozici, tak se snazim dostat rozumy/postrehy od lidi jako napr. Marek Sykora (ke klubu ma vztah, trenovat zajem nema a zadne harce netlaci). tech lidi co ma nejaky vztah k ke klubu a motaji se kolem hokeje je spousta. nekdo vi vic o profi hokeji a nekdo o mladezi. Samozrejme musis mluvit i s lidma v klubu, ale ty ti ne nutne vzdy daji objektivni stanovisko. 
    Senkypl jede docela ve start-upech/novych technologich. Doufam, ze jsme jedni z nejlepsich v datove analytice v extralize atd. 

    Takze pokud mas data (a jejich interpretaci), mas sirokou paletu kriticky nazoru a nastavis rozhodovaci procesy, muze zacit doplnovat lidi na posty (napr. SM, trener, GM). Jinak vezmes trenera (nebo nechas Eismanna) a nakonec i dobremu trenerovi zariznes posilu, protoze te Ryzuk s Pisou presvedci, ze je treba lepsi pockat na Rymona. 

    Ale treba Senkypl konecne vysvetli jak ten klub funguje, ceho chce dosahnout (a kdy) a kdo ma jakou zodpovednost. jake jsou KONKRETNI kroky, ktere se uz ucinili. I kdyz tipuju, ze Kubelka se ho zepta jak duleziti jsou fanousci...   
  • odborníků jak v politbyru ... už jen čekám, kdo zařve: "Míro, vrať se!"
  • 1140bxl: Vidíš tvl..... Kubelka, všichni si myslí, že on jako dělá PR..... přitom je to vedoucí A týmu :-) Jeho prací je vyřizovat busy, hotely atp. :-) Ale jinak souhlas no....... Já si teda spíš říkám kurwa proč si prostě nezaplatí lidi na to, zaplatíš GM, vybereš si ji, tak prostě se nebechám vochcat tady lidma, že jako no hele je moc náročná, to mi tady nebudeme, když to bude takhle. Ok, tak nebuďtě a jděte do prdele, okamžitě. To dřív takhle ovládal Vaněk a teďka to svým způsobem dělají jiní, kteří v ty organizaci "posílili", minimálně jejich vliv. Celkově úplně promrdali dva roky, totál ale. Grof jim tenkrát v září říkal, že Skuhravýho budou muset stejně vyhodit, vyhodili ho až když to bylo úplně za hranou a ještě ani na to neměli koule a najali si na to tu babu. Už tenkrát to bylo tak, že na názor Bruka se sralo, protože ten měl se Skuhravým stejný problémy. Takže nedali na ně, VS34 zůstal, pak dali na lidi zeshora a zbavili se tý manažerky, která asi hokeji moc nerozuměla, ale ve finále její prací bylo shánět prachy a dělat PR, plus nastavit jasnou organizaci toho klubu. Po dvou sezonách jsou v situaci, kdy klub nemá generálního manažera, nemá sportovního manažera, hráče vybírá někdo, kdo jako asi moc neví a hlavně vybíráš hráče pro jakýho trenéra, protože ani toho trenéra na příští rok nemáš!!! Šenkypl teďka může vykládat, co chce. Každýmu kdo nemá hlavu jen na to, aby mu nechcalo do krku, je jasný, že to zase bude trvat. Něco systémovýho teda určitě, a jenom to může funogvat a pomoct, všechno ostatní je jen pokus omyl nic víc. 

    Screepy: Jasný, tak to bylo. Prasopes nablil kýble sraček na všechny, udělal ze sebe hvězdu, že jako snad Tobolka měl říct, že nesmí přes práh haly tenhle člověk. Jenže situace se teďka změnila, a jak správně píše Kinkis mraky lidí by teďka příchod Pešoutvena brala jako dobrý krok. A oni podle mě moc dobře ví, že lidi toho mají dost už a že jako Brukovo odchod situaci vůbec nezklidnil.
  • @Flaksa34 presne jak pises, fakt mi prijde, ze od toho divno konce GM to cely jede pomalu ale jiste z kopce, ted jsme se vratili na uplnej zacatek. Muze zacit druhy kolo "Tuhle sezonu to nebude ono, trener nemel svoje hrace, dejte nam cas a pristi to bude lepsi" ...
  • Moc optimismu mi to do zil teda nevlilo.. 😀 a o koucovi ani zminka
  • Moje otazka zni - kde je info o trenerovi? To je jako s Eismannem pocita dal? 
  • A z toho co rekl, je na pristi rok podepsan JEDEN hrac... na zbytku "se pracuje" .. GM neresi, s Tobolkou je spokojenost.. trener ani carka.. posledni dny jsou hodne narocny pro kohokoliv kdo fandi Energii. Jediny pro me pozitivni - prijde mi, ze mu to neni jedno a chce s tim klubem neco udelat...
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters