Navíc sám říkal, že k Varům už prakticky nemá žádný vztah a pochybuju, že by se ve 39 chtěl zase stěhovat jinam, když o něj Budějky stály. Navíc s novým sponzorem mají Budějky určitě i vyšší cíle než my
Bernad: “Odchod zpátky jsem pak řešil hlavně s trenérem Davidem Brukem, který má kromě profesionálního pohledu i velmi lidský přístup, čehož si na něm spousta lidí musí vážit. V tom byl výborný, vše jsme řešili úplně na rovinu.”
Golmán je základ, prej ale stejně ještě 2 beky chtějí, pokud by to teda dávalo smysl a jednalo by se o posily. Já jsem spíš zvědavej na to, co přivedou do útoku. Extraliga je vybrakovaná už totiž, sem se nepodepsal nikdo :-(
@Flaksa34 a chteli vubec nekoho z extraligy? ja si myslel, ze je to spis o zahranici. at uz Cesi nebo zahranicni hraci (se zkusenosti i bez v extralize).
Frodl - je zase trochu vis nez Lukes, ale u golmanu proste nevis (je to trochu psycho). ale kdyz si vse sedne, mohl by nam dost pomoc... + si myslim, ze je to zprava, ze nezlevnujeme tym
jinak kdyz koukam na ty p-o serie (TRI/SPA super zabava), nam chybi v tymu centimentry jak prase (utok a v podstate i obrana)... uvidime jak to dopadne...
jeste jeden dotaz ke kadru. Jak je to s Bartejsem? myslim, ze tam byla opce, ale konci mu smlouva uz letos nebo pristi rok? nejak mi uniklo pripadne pouziti te opce...
bxl: Těžko říct jestli někoho z extraligy chtěli..... a taky kdo, že jo. Dělal to 34 v sezoně, těžko říct jaký měl představy on. Každopádně jeden z důvodů proč ho ukončili byl údajně i ten, že dostal za úkol udělat oba Kašičky sem, peníze na to dostal. On s nimi ani nejednal prej vůbec a to byla poslední tečka. Po jeho odchodu už v lize nic nebylo, všichni ty lepší hráči podepisují už kolem vánoc atp. Nechci, aby to vypadalo jakože pořád nasazuju na 34, ale já fakt vůbec nevím jakou on měl představu o tom kádru. Za něj tady nechtěli podepsat, plus on z ligy a vlastně i z venku nepodepsal nikoho. Každopádně tým se nezlevňuje určitě, dostal Bruk prachy na hráče i na realizační tým. Měl by tady být celej rok kondiční trenér, plus se teda bude řešit skauting napříč celým klubem ale. Nejenom áčko totiž mělo poměrně úzký kádr, juniorka to samý a o dorostu se vůbec nebavím. Nevím jak to kdo sleduje, ale vyhráli teďka na nájezdy 4. zápas v Bolce /dneska je rozhodující zápas doma/ a hráli ve 13 lidech :-( Frodl se uvidí, já bych mu věřil. V lize moc golmanů volných není, kteří mají takovou kvalitu. S centimetry souhlas, já když vidím třeba obranu Vítkovic, to je masakr až. Velký silný, přitom umí hrát i s pukem.
Se nedivím,že ruply. Je to škoda, skoro celou sezonu vedou tabulku,a pak vypadnou v prvním kole díky tomu,že vypadne pár hráčů,a není s kým hrát.
Na zamyšlení se nad tím, to určitě je.
Ona taky SPA hrála v plným složení resp. přišlo pár hráčů co velkou část sezóny hráli už seniorskej hokej ... každopádně oba mládežnické týmy výborná základní část.
JUN i DOR určo škoda!! Měli marodku oba ...junci měli snad víc obránců jak útočníků...Spartu tahl hodně Vitouch kterej už hrál i za Áčko a taky za Litoměřice...v lize junků nehrál skoro vůbec...takové posily jsou pak znát...
Trochu odbočím do 1 ligy ...myslel jsem si ,že Kladno nebude mít soupeře, ale když vidím jakej Zlín chytil lauf ( myslím si ,že to vyhrajou) ...ve Zlíně by to neměli vůbec případně jednoduchý tam bude vyprodáno a kdyby je překvapili jeden zápas na Kladně...
Bude zajímavá ta baráž si myslím! Jasně kádr má lepší Kladno ale to teď úplně vypadlo z tempa...
Komentáře
Tohle se čte hezky
Kinkis: Tak nemá vztah, má tady kluka.
Jinak včera podepsal Frodl!
Pokud vážně podepsal, tak už se nedivím, že naše obrana bude příští rok ve stejném složení 😁
Frodl - je zase trochu vis nez Lukes, ale u golmanu proste nevis (je to trochu psycho). ale kdyz si vse sedne, mohl by nam dost pomoc... + si myslim, ze je to zprava, ze nezlevnujeme tym
jinak kdyz koukam na ty p-o serie (TRI/SPA super zabava), nam chybi v tymu centimentry jak prase (utok a v podstate i obrana)... uvidime jak to dopadne...
Chudáci kluci tvl 🙄🙄🙄🤦🤦🤦
Na zamyšlení se nad tím, to určitě je.
Trochu odbočím do 1 ligy ...myslel jsem si ,že Kladno nebude mít soupeře, ale když vidím jakej Zlín chytil lauf ( myslím si ,že to vyhrajou) ...ve Zlíně by to neměli vůbec případně jednoduchý tam bude vyprodáno a kdyby je překvapili jeden zápas na Kladně...
Bude zajímavá ta baráž si myslím! Jasně kádr má lepší Kladno ale to teď úplně vypadlo z tempa...
Neměl by to někdo celý prosím?