V přesilovce 5/3 stačí aby si dva soupeřovi hráči stoupl ke Koblasovi a zbylí čtyři naší budou akorát kroužit po třetině a nebudou vědět co s pukem když se mu nedá nahrát. Nějaký tlak na branku jiným způsobem neumíme?
@RatingMaster nevim kam na to chodis, ale kazdej muze mit nazor. v podstate s cim souhlasim je 5 pro Pluta. Potrebujeme, aby se nam ta prvni obrana trochu rozehravala. Zatim Plutnar-Bartejs silne za ocekvani (btw. proto bych rekl, ze ani nejde poradne presilovka)...
Me osobne nesedi moc Balaz. Technicky zajimavej hrac, ale trochu mi pripomina Kverku. V ty 4. lajne to proste nebrousi tak jak ma. Rozhodne radeji vidim hrat Jiskru nebo pripadne nekoho z nasich mladejch. Efekt asi stejnej, ale aspon se obouchaj
Tak podle drbů na Elite....už je Balasz na odchodu ...bohužel se není čemu divit...na první 3 lajny to není a aby byl jako posila cizinec ve 4 lajně to je blbost to radši ať je tam nakej mladas nebo někdo s Varskou minulosti Osmik ,Zadrazil...
Místo Baláže by tu mohlo být Průžek nebo Vildumetz. Škoda že nemáme prachy na širší kádr, abychom takový kluky mohl držet pod smlouvou a případně posílat do Sokolova
VnZ nejsme SPA/PCE/TRI abychom si drzeli jeste becko... Balaz toho centra treti lajny proste neudelal, pac Jiska je v lepsi forme and 4. lajnu je skoda mit cizince a on se na to typove nehodi (aspon podle myho)...
Pruzek/Vildumetz (nebo Kverka) to jsou mozna typy na doplneni v pripade zraneni/poklesu formy, ale treba privedou jeste jednoho forwarda, kterej bude bodovej a ne na 0 za 9 zapasu jako Balaz.
Jinak z utocniku mi dela trochu starosti muj oblibenec Kohout, snad pujde (as bude v poradku) nahoru zase do starych koleji...
Komentáře
Výborně 👍👍👍
Hodnocení hráčů HCE v domácím zápase s Č. Budějovicemi:
(nejnižší 1 - nejvyšší 10)
Habal 7
Plutnar 5 – Bartejs 7
Bernad 5 – Dlapa 6
Havlín 7 – Pulpán 8
Rohan 6
Hladonik 7 – Gríger 7 – Rachůnek 7
Koblasa 7 – Černoch 6 – Beránek 8
Vondráček 6 – Jiskra 7 – Redlich 7
Kružík 6 – Baláž 6 – Kohout 6
Hazes si po každým zápase kostkou jo?
Me osobne nesedi moc Balaz. Technicky zajimavej hrac, ale trochu mi pripomina Kverku. V ty 4. lajne to proste nebrousi tak jak ma. Rozhodne radeji vidim hrat Jiskru nebo pripadne nekoho z nasich mladejch. Efekt asi stejnej, ale aspon se obouchaj
Pruzek/Vildumetz (nebo Kverka) to jsou mozna typy na doplneni v pripade zraneni/poklesu formy, ale treba privedou jeste jednoho forwarda, kterej bude bodovej a ne na 0 za 9 zapasu jako Balaz.
Jinak z utocniku mi dela trochu starosti muj oblibenec Kohout, snad pujde (as bude v poradku) nahoru zase do starych koleji...
Hodnocení hráčů HCE v domácím zápase s Kladnem:
(nejnižší 1 - nejvyšší 10)
Habal 6
Plutnar 6 – Bartejs 8
Bernad 7 – Dlapa 8
Havlín 6 – Pulpán 7
Rohan 7
Kružík 7 – Gríger 9 – Rachůnek 9
Koblasa 8 – Černoch 8 – Beránek 9
Vondráček 7 – Jiskra 7 – Redlich 7
Baláž 6 – Zadražil 6 – Osmík 6
Nicméně i ten bod je vzhledem k té marodce fajn,s rozjetou Kometou.