HCE Fórum

1382383385387388765

Komentáře

• upraveno 17. únor 2023
    kinkis napsal(a):
    Mimochodem - bodove jsme se dotahli na Plzen :) to uz roky nepamatuju ze bychom na konci sezony byli takhle bodove blizko :D
    Přesně. Při pohledu na fórum jsem měl během sezóny pocit, že jsme snad nejhorší na světě a ono se nám tady prozatím rýsuje jedno z nejlepších postavení v závěrečné tabulce za poslední roky :) . Chtělo by to Plzeňáky stáhnout pod nás definitivně :D 
    Post edited by Vosa1 on
  • Vzdy jsem preci blbej, a moc rozumu jsem nepobral, tak mě prosim Vás omluvte, za ty řeči tady.
    Jsem za to samozřejmě rád, a klidně budu blbej dal, hlavne aby Nám vsem delali kluci radost i nadale.
  • @kanis hele v pohodě to bylo jen takové přátelské popíchnuti, za tím nic zlého nehledej:) já jsem taky lámal hůl nad tím co jsem viděl. Buďme rádi za ty dary, chvíli to vypadalo na Vsetín cup. Je vidět že se asi v tom týmu fakt něco odehrálo, protože teď jsou ty výkony odpovídající tomu, na co bychom reálně měli mít. Ještě nějaký body a uvidíme co z toho bude.
  • To: Screepy
    Úpe v pohodě,to ani nebylo myšleno na Tebe.Nakonec jsi měl pravdu,že jsem to psal já s tou Plzní.
    Já s pravdou problém nemám.
    Ale nazval mě tady ( blbcem,a člověkem co moc rozumu nepobral ), jeden člověk,kterej sem snad ani ještě nepsal,a nemám moc v lásce lidi, kteří soudí,a neví o tom člověku vůbec nic.
    Stejně tak sepsnul tady VnZ, a úplně zbytečně ho tady shodil přede všema.
    Každý máme svůj názor,od toho jsou fóra,aby se debatovalo,pac kdyby jsme měli každej stejnej názor,tak by to tady ani nemuselo fungovat.
    Každopádně kluci teď v pohodě,to je to hlavní,ať jim to vydrží co možná nejdéle 👍
  • Je fakt, že pokud bychom prohráli ten "výroční" zápas s Litvínovem v prosinci, tak už by tady Bruk asi netrénoval. A není to ještě ani měsíc zpátky, co jsme byli před zápasem s Kladnem v situaci, že pokud by nás porazili, spadnem na poslední místo. Buďme rádi za to, jak se to teď zvedlo a že jsme, kde jsme.
  • Hlavně, pokud by ta tabulka zůstala jak je, pak bychom šli v předkole na Plzeň a to by teprve mělo grády…ideálně je ještě dostat pod nás, dva zápasy doma jsou vždycky lepší
  • Kanis
    Už to prosím tě neřeš. Ono to všechno možná načala tvoje věta "ať si strčí hlavu doprdele a spláchne. Amen."

Něco se tu napsalo, mělo to nějakou odezvu, už bych to ale neřešil a jedeme dál
  • Já vím no,taky jsem se ta to tenkrát omluvil.
  • S ohledem na to, že jsme na tom posledním místě i chvilku byli, musím před klukama fakt smeknout! Hlavně to zlepšení na domácím ledě, na začátku sezóny to byla tragédie :)
  • „Myslím, že lidi budou ještě překvapení!“   Tomáš Rachůnek 8.11.2022 :D
  • Největší prognostik klubu je Rachna 😄👏
  • 34ka se za Cheb prosadila
  • Tak ještě aby ne
  • A taky 2x upadl na led.
    🤣
  • Tak ještě,aby ne.
  • má 2 minuty za nedovolené bránění, ale nedostal osobák za kecy, divné :D 
  • Zapas to byl vybornej.34 to ma furt v ruce.Stacilo jen nastavit hul a gol byl na svete.Nicmene je videt ze asi dlouho nehral 😀 rychlost uz nema,ale stacilo se vzdy dobre postavit 👍 na konci 2 minity za blbost,protihrace zjebal a 2 vteriny po navratu gol no 😀 Atmosfera pekna,350 divaku 👍 Nevim kdo tzvas chodi na Cheb,ale zapas peknej,atmosfera paradni 👍 Na konci zapasu pekna bitka kde Vojta Sik jasne vyhral 👍
  • Tak treba ty zapasy ve 2. lize Vencu trochu zmatori, hrozne bych mu to pral!
  • Jinak Stepan podle ELH vykon kola :) kez by mu to vydrzelo do konce sezony alespon :D 
  • kinkis - pořád lepší než hráč kola dle ČT - Brízgala se 17ti zákroky. Lukešova 0 s 33mi je lepší.
  • > @kinkis napsal(a):
    > Jinak Stepan podle ELH vykon kola :) kez by mu to vydrzelo do konce sezony alespon :D 

To si asi přejeme všichni
  • @12Stig12 ja to nemyslel vubec tak ze by si to nezaslouzil, proti MB chytal super!
  • Zitra body moc necekam,nicmene nic,neni nemozne.
  • kinkis - já vím, ale chtěl jsem sem dát "další kvalitní volbu" čt (nemluvě o volbě týmu kola - Vítky, protože porazily Pardubky, já sám bych spíš dal Kladno za porážku Plzně 3:0)
  • Jako to je hodne vysmech :) me teda prijde i docela zvlastni to zmrtvych vstani Kladna, 5 zapasu - 4 vyhry, opet na konci sezony kdy jim uz hodne teklo do bot.. :) 
  • ja si rikam to same s tim Kladnem. Loni to bylo take na konci,a skoro porad vyhry. Oni ten mansaft spatnej nemaji.
  • S dnesni soupiskou a s ohledem na soupere jakykoliv bodovy zisk dneska bude nadplan, ale drzim palce!
  • Njn tak nic. Dalo se to cekat. Jedeme dal.
  • Vondras klasika, tradice se musí dodržet :D
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters