Mimochodem - bodove jsme se dotahli na Plzen to uz roky nepamatuju ze bychom na konci sezony byli takhle bodove blizko
Přesně. Při pohledu na fórum jsem měl během sezóny pocit, že jsme snad nejhorší na světě a ono se nám tady prozatím rýsuje jedno z nejlepších postavení v závěrečné tabulce za poslední roky . Chtělo by to Plzeňáky stáhnout pod nás definitivně
@kanis hele v pohodě to bylo jen takové přátelské popíchnuti, za tím nic zlého nehledej:) já jsem taky lámal hůl nad tím co jsem viděl. Buďme rádi za ty dary, chvíli to vypadalo na Vsetín cup. Je vidět že se asi v tom týmu fakt něco odehrálo, protože teď jsou ty výkony odpovídající tomu, na co bychom reálně měli mít. Ještě nějaký body a uvidíme co z toho bude.
To: Screepy
Úpe v pohodě,to ani nebylo myšleno na Tebe.Nakonec jsi měl pravdu,že jsem to psal já s tou Plzní.
Já s pravdou problém nemám.
Ale nazval mě tady ( blbcem,a člověkem co moc rozumu nepobral ), jeden člověk,kterej sem snad ani ještě nepsal,a nemám moc v lásce lidi, kteří soudí,a neví o tom člověku vůbec nic.
Stejně tak sepsnul tady VnZ, a úplně zbytečně ho tady shodil přede všema.
Každý máme svůj názor,od toho jsou fóra,aby se debatovalo,pac kdyby jsme měli každej stejnej názor,tak by to tady ani nemuselo fungovat.
Každopádně kluci teď v pohodě,to je to hlavní,ať jim to vydrží co možná nejdéle 👍
Je fakt, že pokud bychom prohráli ten "výroční" zápas s Litvínovem v prosinci, tak už by tady Bruk asi netrénoval. A není to ještě ani měsíc zpátky, co jsme byli před zápasem s Kladnem v situaci, že pokud by nás porazili, spadnem na poslední místo. Buďme rádi za to, jak se to teď zvedlo a že jsme, kde jsme.
Hlavně, pokud by ta tabulka zůstala jak je, pak bychom šli v předkole na Plzeň a to by teprve mělo grády…ideálně je ještě dostat pod nás, dva zápasy doma jsou vždycky lepší
S ohledem na to, že jsme na tom posledním místě i chvilku byli, musím před klukama fakt smeknout! Hlavně to zlepšení na domácím ledě, na začátku sezóny to byla tragédie
Zapas to byl vybornej.34 to ma furt v ruce.Stacilo jen nastavit hul a gol byl na svete.Nicmene je videt ze asi dlouho nehral 😀 rychlost uz nema,ale stacilo se vzdy dobre postavit 👍 na konci 2 minity za blbost,protihrace zjebal a 2 vteriny po navratu gol no 😀 Atmosfera pekna,350 divaku 👍 Nevim kdo tzvas chodi na Cheb,ale zapas peknej,atmosfera paradni 👍 Na konci zapasu pekna bitka kde Vojta Sik jasne vyhral 👍
kinkis - já vím, ale chtěl jsem sem dát "další kvalitní volbu" čt (nemluvě o volbě týmu kola - Vítky, protože porazily Pardubky, já sám bych spíš dal Kladno za porážku Plzně 3:0)
Jako to je hodne vysmech me teda prijde i docela zvlastni to zmrtvych vstani Kladna, 5 zapasu - 4 vyhry, opet na konci sezony kdy jim uz hodne teklo do bot..
Komentáře
Úpe v pohodě,to ani nebylo myšleno na Tebe.Nakonec jsi měl pravdu,že jsem to psal já s tou Plzní.
Já s pravdou problém nemám.
Ale nazval mě tady ( blbcem,a člověkem co moc rozumu nepobral ), jeden člověk,kterej sem snad ani ještě nepsal,a nemám moc v lásce lidi, kteří soudí,a neví o tom člověku vůbec nic.
Stejně tak sepsnul tady VnZ, a úplně zbytečně ho tady shodil přede všema.
Každý máme svůj názor,od toho jsou fóra,aby se debatovalo,pac kdyby jsme měli každej stejnej názor,tak by to tady ani nemuselo fungovat.
Každopádně kluci teď v pohodě,to je to hlavní,ať jim to vydrží co možná nejdéle 👍
Už to prosím tě neřeš. Ono to všechno možná načala tvoje věta "ať si strčí hlavu doprdele a spláchne. Amen."
Něco se tu napsalo, mělo to nějakou odezvu, už bych to ale neřešil a jedeme dál
🤣
> Jinak Stepan podle ELH vykon kola kez by mu to vydrzelo do konce sezony alespon
To si asi přejeme všichni