na Vondráčka nepřekvapivě použili opci na další sezonu a Havlínovi ještě končí smlouva, ale u něj je opce na 2 sezony, takže čekám, že brzy oznámí její uplatnění
na 3 bych viděl Beránka s Hladonikem a Vondráčkem, ale to v případě, že Flek neodejde. Pak by bylo pěkné zase vidět řadu Flek-Gríger-Rachůnek. Pokud Flek odejde (ideálně do zahraničí), tak Vondráček si místo v 1. zaslouží - má rychlost, nechá na ledě vše a hlavně ukázal super produktivitu.
Vazla strelba. Dotahujem stav 0-1 a mame 18 strel po dvou tretinach. To je chaby. Myslim, ze Flek s Cernochem patrili k tomu lepsimu na lede. Hladonik moc videt nebyl. Bery takovej svuj standard. Bojovnost. Kdyby trefil tu strelu, co mel, bylo by to OK.
@three7 no katastrofa hlavně v zakončení, Němci hráli účelně, bohužel se neprosadila ani žádná HCE klika i když Flek k tomu měl sakra blízko, věčná škoda. Jinak musím říct že HCE klika se mi líbí, Flek, Hladonik, Beránek, Černoch, všichni hranou dobře a jsou vidět! Jen dobře pro ty kluky..
Jinak doporučuji podívat se na celý rozhovor s Minářem. Kdyby se dnešní rozhodčí chovali jako on jak popisuje, vypadalo by to jinak a nebyla by na ně taková kritika. Možná škoda že takovej člověk nesedí na svazu / v disciplinární komisi a jezdí pro zásilkovnu.
Pochopim to asi z pohledu sezóny, každopádně aktuální forma a "pohoda" jednoznačně na straně Lukyho, takže nechápu, proč tu šanci dál nedostal, i když by se reálně na MS nepodíval.
no, Kulich zatím jede pěkně na MS18 - 3+0 po 2 zápasech a Rymon má asistenci. Jsem zvědav, jak se kluci umístí a doufám, že naši pěkně znásobí kanadské body
@three7 Upřímně vzhledem k naší nedávné barážové historii s Jihlavou jsem jim nijak zvlášť postup nepřál, navíc nebudou mít stadion, takže asi celkem spokojenost
Komentáře
Cece-lajna druha lajna.
Zbytek se nejak vystribri....
> Takže spolupráce na trase Vary - Sokolov bude taková, že Vary pustí na novou sezónu jen jednoho hráče.
No prej budou pomáhat Chomutovu…tam jsou prej peníze nebo tak nějak jsem to slysel
A hokej CZE x GER dneska naprostá katastrofa jakože....
Čas 1:57:45
Za všechno může Vaněk! 😁
Kulich půjde za moře, takže do třetí lajny a do přesilovek dobrej 😁
A Lukeše staršího k tomu jako bonus