A vybírat zřejmě je z čeho. Tohle píše insider TSN Eliotte Friedman:
"I feel for North American-based players trying to find places to go. One
European coach said he’s getting calls from guys offering to play for
no salary, just room and board — as long as there’s an out clause to
return whenever leagues re-start in the fall."
Zatim je oficiálně plán, že by NHL, AHL, WHL a OHL / :-) / měly začít v prosinci, ale už jsem četl, že spíš to bude v lednu.
If there is such an oversupply of short-term players, it is even more important to make sure that we still have a working team when the extra players return to North America.
Definitely, but they also can help the team to have a great start and that is really not a bad thing. And its not sure these leagues will start at all. And even if they will, some players can choose to stay here.
Je třeba se na to dívat ze dvou možná i ze tří stran, samozřejmě je skvělé,že s námi podepsali takoví hráči, chtě nechtě je to posila a o tom nemá smysl diskutovat. Z druhé strany, někteří hráči se kterými bylo počítáno do základní sestavy tím pádem vypadnou, což je škoda pro ně i pro nás a pokud budou NHL hráči do prosince, pak to znamená, že tito půjdou do Sokolova, ale zároveň nám to v případě zranění rozšiřuje soupisku, což není nikdy na škodu. Největší přidanou hodnotu tohodle trejdu však vidím v tom, že naše opět celkem mladé mužstvo uvidí kluky, kteří to dotáhli na tu nejvyšší metu a třeba to některým ukáže, že bez makani a dřiny se to samo neudělá, jsem rád že jsme si vzali stále věkem mladé kluky, kteří tu cestu můžou ukázat. A současně jsem zvědav jak na tuto nabídku trhu zareagují jiné týmy v ELH.
Co se týče toho Klepiše. Je to škoda,dobrej hráč,a asi by se hodil,o tom žádná.
Ale jestli mu jde jen o prachy,což tohle o tom přesvědčuje, tak ať je tam,kde je.Takovyho hráče tady v tom případě nepotřebujeme. Viz Polák.
No tak včerejší výkon takový chvílemi mdly, ale není divu.
Maj toho kluci teď celkem dost,a Bolka přijela skoro komplet,takže těžkej soupeř navíc k tomu.
Kaše,a Lauko celkem dobrý,je znát že delší dobu nehráli,ale ani tak to nebylo špatný.Pokud je nechaj s Flekem, tak to bude zápas co zápas lepší a lepší.Par světlych momentů,už tam bylo i včera.
Co jsem vcera videl fragmenty, tak to nebylo vubec zly. Jediny, co mi prijde mdly, jsou teda ty dresy. Kdo vymyslel sedy dresy..... No ale co, kdyz se bude vyhravat, tak klidne at hrajem treba v modrych dresech.
Já nevím proč se tu pořád řeší Klepiš. Já bych si ani nepřál aby tu byl a celou dobu jsem jen doufal, že to jsou spekulace. Myslím, že nejsem sám se svým názorem 😉
No muj nazor na Klepise byl (je) takovej,ze by tady asi urcite platnej herne byl.Umi podrzet puk,rozehravka skvela,zakonceni taky.Navic je to dobrej bruslar i ve svym veku.Je to zkusenej kus,takze by se hodil.
Na 2 stranu jsem predtim nevedel,jaky dela haury,a to me zklamal.Jsem nakonec z tohoto duvodu i rad,ze neprisel.Takovyho hrace,co mu jde svym zpusobem jen o vysi kontraktu,tady opravdu nepotrebujeme.
Na jednu stranu tady pliveme na Klepise, na druhou nevidime do jednani Treba to bylo podobne jako s tim zahranicnim obrancem, ktery mel pred podpisem a nakonec ho vedeni nechtelo. Zvlast kdyz prisel Kase + Lauko a jeste se resi Frk
Komentáře
"I feel for North American-based players trying to find places to go. One European coach said he’s getting calls from guys offering to play for no salary, just room and board — as long as there’s an out clause to return whenever leagues re-start in the fall."
Zatim je oficiálně plán, že by NHL, AHL, WHL a OHL / :-) / měly začít v prosinci, ale už jsem četl, že spíš to bude v lednu.
https://hokej.cz/nahrada-za-plekance-komete-by-mohl-pomoci-zkuseny-bard-klepis/5050388
EDIT: a už i Lauko
Ale jestli mu jde jen o prachy,což tohle o tom přesvědčuje, tak ať je tam,kde je.Takovyho hráče tady v tom případě nepotřebujeme. Viz Polák.
👍👍
To mělo být pro Screepyho
Maj toho kluci teď celkem dost,a Bolka přijela skoro komplet,takže těžkej soupeř navíc k tomu.
Kaše,a Lauko celkem dobrý,je znát že delší dobu nehráli,ale ani tak to nebylo špatný.Pokud je nechaj s Flekem, tak to bude zápas co zápas lepší a lepší.Par světlych momentů,už tam bylo i včera.
I když mám dojem, že nějakej čas ste v modrých hráli - jestli si to dobře pamatuje, teda. Zřejmě v době, kdypa dávala koruny Becherovka...
Tak to ten modrej dres oblíkal zřejmě i Ivan, pač bych řekl, že za Vás hrál zhruba ve stejný době, jako Libor Procházků...
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/383045/klepis-po-vitezne-premiere-za-kometu-se-zatovicem-bude-ted-tezke-vydrzet.html
Treba to bylo podobne jako s tim zahranicnim obrancem, ktery mel pred podpisem a nakonec ho vedeni nechtelo. Zvlast kdyz prisel Kase + Lauko a jeste se resi Frk