Nebejt 12. mi přijde jako naprostá šaškárna a ostuda. Vždyť je to předkolo pro každýho trotla a zdarma. A tým z 12. místa si určitě zaslouží vyhrát titul.... A hlavně je to o ničem....
@VANEKnaZDI no jasně že to tak je,je to jen berlička na to, aby se na to ani poslední manšafty nevysraly zvysoka už po Vánocích, ale prostě stavět proti sobě tým který na tom bude řádově líp s někym, kdo by teoreticky v tu dobu měl možná i sevřenou zadel z toho, esli se nebude ještě prát o bytí a nebytí..tohle je fakt paskvil, kterej ničemu neprospěje. A ano, esli v tomhle paskvilu neskončíme alespoŇ 12. tak to bude teda megavostuda.
Mne to pred-playoff s tymy az do 12. mista neprijde uplne blby. A docela nechapu argument, ze 12. tym si nezaslouzi vyhrat titul? A 10. ano? V lonsky sezone byl mezi 10. a 12. "propastny" rozdil 7 bodu po 52. kolech. Ja proste beru play-off jako zvlastni soutez a pokud 5.tym neporazi v primem souboji 12. tak si ten titul nezaslouzi. :-) Jo a vedle toho, ze se bude hrat i dole az dokonce, tak to znamena, ze i 12. tym bude mit o par zapasu navic v play-off = teoreticky vic penez pro klub, o coz taky jde.
@1140bxl jasně, je to z mý strany takový teoretizováním takže to nakonec může být o pár bodů a rozdíl marginální, argument s diváky je určitě třeba brát v úvahu. Ale prostě mi to nějak neštymuje, vnitřně s tím spokojený nejsem
Už si někdy připadám jako blázen. Do bazénů, do kin do nákupních center - tam všude můžou lidi v podstatě jak chtějí. Demonstrovat můžou taky skoro bez omezení. Ale na hokej a fotbal je pouštět nechtějí.
kafka: Tak jedine udelat z KV Areny nakupni centrum s vyhledem na led....
Anebo na derby nahlásíme do KV Arény demonstraci. S tím, že si každý z demonstrujících koupí vstupenku. My budeme spokojení, pač se tam dostaneme všichni a klub taky, protože bude mít vyprodáno...
A našim dutým hlavám " pyro není zločin" nařídíme, aby do dýmovnic, který budou chtít určitě zase odpálit, přidali dezinfekci...
Dresy pěkné. Když jsem si vytvářel tým Energie na ps4 ty jsem je i celkem trefil 🤣
Ale myslím si, že mohli být trošku kreativnejsi a odvážnější. Ten pruh přes logo má každý druhý klub
Teď otázka jak s dresama naloží marketing. Jestli má šanci prvních 100 lidi a další budou k dostání až v září, nebo jestli je budou mít naskladněný dostatek 😁
Dresy pěkné. Když jsem si vytvářel tým Energie na ps4 ty jsem je i celkem trefil 🤣
Ale myslím si, že mohli být trošku kreativnejsi a odvážnější. Ten pruh přes logo má každý druhý klub
Přesně tak. Ten pruh je tam navíc. Těšil jsem s ena čisté dresy a zase je to tam. Tady ten návrh z Twitteru je lepší:
No rozhovor zajímavej. No ale co ty dvě top posili,co měli dle slov trenéra dorazit.Je po suché přípravě,kde se jedná i o utuzeni týmu,a kde nic,tu nic.
@kanis Pletka prý vážně zvažuje návrat, když mu žokej poslal echo, kolik mu zbylo šál na skladě, tak to pro něj byl jeden z hlavních impulsů, proč by se měl vrátit..
Jinak pokud nekdo prijde, tak az na led jako kazdou sezonu. Nechal bych tomu zatim volny pruchod. Chlapci budou mit dost casu se utuzit a to si #34 pohlida, aby to fungovalo...
Jako s 12 tými postupujícími do PO a s žádným sestupujícím, je celá základní část stejně jen k tomu aby se vyladila forma a souhra na vyřazovací boje. Takže pokud posily nastoupí až v září budou mít na sehrání času dost.
Komentáře
Jo a vedle toho, ze se bude hrat i dole az dokonce, tak to znamena, ze i 12. tym bude mit o par zapasu navic v play-off = teoreticky vic penez pro klub, o coz taky jde.
https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/fortuna-liga-stadiony-kapacita-oddelene-sektory-kvota-500-osob.A200609_142132_fotbal_jic
Už si někdy připadám jako blázen.
Do bazénů, do kin do nákupních center - tam všude můžou lidi v podstatě jak chtějí. Demonstrovat můžou taky skoro bez omezení.
Ale na hokej a fotbal je pouštět nechtějí.
Tomu se taky divím.Pritom na tom špílu maj většinou všichni pod kůží pár vypalovacu cerva,takže by bylo riziko ještě menší 🙂
A našim dutým hlavám " pyro není zločin" nařídíme, aby do dýmovnic, který budou chtít určitě zase odpálit, přidali dezinfekci...
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej/380281/trener-dorostu-z-brna-na-nahravce-tvrde-tepe-hrace-budes-zrat-tvaroh.html
Jinak pokud nekdo prijde, tak az na led jako kazdou sezonu. Nechal bych tomu zatim volny pruchod. Chlapci budou mit dost casu se utuzit a to si #34 pohlida, aby to fungovalo...
.