Tak otevřený přestupní okénko se pomalu ale jistě začíná otevírat. Já jsem už napnutej jak struna,kdo kam půjde.A to nejen kvůli Energii, ale tak všeobecně mě to zajímá.
Machač z Kladna do Karlových Varů Patrik Machač stráví i následující ročník v nejvyšší soutěži. Podepsat by měl v Energii. U sestupujících Rytířů letos sehrál 51 zápasů (5+13).
Type your comment@pOne@pOne Přesně ., není to tak dávno, co tvrdil, že jsou Vary jasně proti uzavření a od začátku pro přímý sestup...jako ta korouhvička...
Tak se změnou vedení v Litvínově kdy Šlégr konci a se změnou majoritniho vlastníka Pardubic kdy si to bude řídit Dědek se nedivím že se u nás v kanclu stáhli všem půlky a chtěli by mít tu ligu zavřenou, protože si myslím že tyhle dva týmy půjdou nahoru tabulkou a my za sebe budeme muset dostat někoho jiného. Sice s těmi názory co teď prezentují nesouhlasím a chápu proč to dělají. Prostě prachy jsou až na prvním místě.
Jinak Kladenské tváře celkem dobrý ale jsou to hráči do druhé, spíše do třetí lajny. Rychlost jim nechybí ani jednomu a Redlich je super na oslabení, ale velký bodový příděl od nich nečekám. Pořád tak nějak doufám že kluci co tu hráli druhou a třetí lajnu prostě v tomhle ročníku vytáhnou to nejlepší ze sebe a posunou se o dva levely výš Rachna s Grigerem měli taky postupný vývoj. Nevíte jak to vypadá s Vojtou Polakem?
No ke konci se Vojta bych řekl zvedl, ale není to varský srdce....Ty dvě posily z Kladna dobrý , ale hráči třetí lajny, pořád nam chybí alespon jedna star do první brázdy..nejlépe centr páč Bery a Flíček by tam měli být..
Komentáře
Piraty?
Tak týmů je šest, každý si svého favorita najde .
Jinak pamatujete tohodle chlápka když byl ve Varech na zkoušce a neuspel? 😊
Co to je za otocku?
Asi zjistil že bude stačit podepsaný Pulpan a dalsi prachy na hráče nedostane 😁
Machač z Kladna do Karlových Varů
Patrik Machač stráví i následující ročník v nejvyšší soutěži. Podepsat by měl v Energii. U sestupujících Rytířů letos sehrál 51 zápasů (5+13).
Souhlas. Takový to prvotní nadšení z něho vyprchalo. Pak šel do tezkyho průměru.