Type your comment@VANEKnaZDI - bohužel ne. Tečoval to Brit. Navíc někdo na FB dal screen konverzace s Flekem, kde Flek napsal, že a teď cituji: "Brit ne já ", konec citace. Takže bohužel mu gól nebude připsán.
A to ještě jednaji s Obráncem J. Novotným (37 let). Se divím že nepřemlouvají rovnou i Skuhravého že by ty jejich třicátníky dojel ještě něco naučit... No uvidíme. Kvalita tam je tak jsem zvědavý jestli a ajk se ty roky projeví. Třeba nakonec překvapí a dojdou si dědkové z jihu pro titul
A to ještě jednaji s Obráncem J. Novotným (37 let). Se divím že nepřemlouvají rovnou i Skuhravého že by ty jejich třicátníky dojel ještě něco naučit... No uvidíme. Kvalita tam je tak jsem zvědavý jestli a ajk se ty roky projeví. Třeba nakonec překvapí a dojdou si dědkové z jihu pro titul
Jirka Novotný je útočník...
:#Kam já koukal? Vždyť to vím... Mě už to asi vážně všechno leze na mozek. Díky za opravení.
Po výkonech, které v Rize předvedl ho asi udržíte jen těžko, že? Uvidíme, jednání ještě probíhají. Ještě máme naplánovanou schůzku s ním a s majitelem klubu. Myslím, že fanoušci se to včas dozví.
Já jen doufám, že se ho nebudou snažit udržet na sílu, proti jeho vůli.. jestli přijde adekvátní nabídka a on bude chtít jít, ať jde, pokud odejde v dobrym, třeba se jednou vrátí
@kinkis podle článku na webu Energie to tak nevypadá Nějaké zahraniční nabídky přišly během šampionátu. Mám ale ve Varech smlouvu s výstupní klauzulí do určitého data a po mistrovství už na jednání nebyl moc čas. Trochu mě to mrzí, netajím se tím, že zahraničí je můj velký sen. Na druhou stranu si úplně nezavírám vrátka, třeba se to podaří po sezóně. Zůstávám zatím ve Varech, kde je můj domov. Klub tady je moje srdcovka, takže se těším na novou extraligovou sezónu a doufám, že uděláme konečně nějaký úspěch.
Ale je pravda, že do článku či prohlášení k fanouškům, se to může naformulovat, aby situace vypadala líp, než ve skutečnosti je.
Cheb je pro Vencu určitě ideální varianta. Slyšel jsem i názory, že by měl hrát v Sokolově, ale vidět našeho kapitána v tom hnusnym "ropáckym" dresu a navíc na adrese, kde víc lidí fandí indiánům než nám, srdce by mi krvácelo.
@kylekatarn93 Přesně jak říkáš. Sokolovští nás nemají rádi. Nikdy nezapomenu co předvedli v tom vánočním zápase u nich. Eger Banda je přátelská a Varům fandí.
já doufám, že Kapitánovi to v Chebu vyjde a tím pádem mu kariéru neukončí rozhodnutí jiných a o konci si rozhodne sám, i když to nebude ukončení kariéry v dresu Energie z vlastního rozhodnutí, jak nejspíš chtěl
a kdo ví, třeba se kvůli nějaké nepředvídané události třeba ještě objeví na ledě KV areny s Ečkem na dresu (ne že bych chtěl přivolávat nějakou pohromu, ale může se stát, že bude obří marodka a podobně)
To mi řekněte co to ten Jágr dělá na tom Kladně, si tam chce vybudovat Kanadskou repre? 🙄 Tvl pak se tady mají vychovávat mladý hokejisti pro repre, pro cizinu, když si jeden borec natáhne do týmu 6 zahraničních hráčů jak nic..to jsme dopadli, za tohle ať v sezóne zamíří do pralesa. 🤦🏻♂️
Komentáře
Jirka Novotný je útočník...
:#Kam já koukal? Vždyť to vím... Mě už to asi vážně všechno leze na mozek. Díky za opravení.
https://www.idnes.cz/fotbal/reprezentace/nicolae-stanciu-black-lives-matter.A210606_224053_fot_reprez_ald
Dnes ráno si nakupoval v Lidlu u Pilszimáku a pak prošel jeho vrátnicí dovnitř, směrem ke kanceláři Tomáše Vlasáka...
To je normalni. Ve varech mame tradici, ze nakupujeme v Lidlu pro potrebne duchodce. Najdi si na webu jak to zacal nas kapitan...
Po výkonech, které v Rize předvedl ho asi udržíte jen těžko, že?
Uvidíme, jednání ještě probíhají. Ještě máme naplánovanou schůzku s ním a s majitelem klubu. Myslím, že fanoušci se to včas dozví.
pOne, nepojedeš náhodu v pondělí na Kladskou?
podle článku na webu Energie to tak nevypadá
Nějaké zahraniční nabídky přišly během šampionátu. Mám ale ve Varech smlouvu s výstupní klauzulí do určitého data a po mistrovství už na jednání nebyl moc čas. Trochu mě to mrzí, netajím se tím, že zahraničí je můj velký sen. Na druhou stranu si úplně nezavírám vrátka, třeba se to podaří po sezóně. Zůstávám zatím ve Varech, kde je můj domov. Klub tady je moje srdcovka, takže se těším na novou extraligovou sezónu a doufám, že uděláme konečně nějaký úspěch.
Ale je pravda, že do článku či prohlášení k fanouškům, se to může naformulovat, aby situace vypadala líp, než ve skutečnosti je.
a kdo ví, třeba se kvůli nějaké nepředvídané události třeba ještě objeví na ledě KV areny s Ečkem na dresu (ne že bych chtěl přivolávat nějakou pohromu, ale může se stát, že bude obří marodka a podobně)