Kanis: záleží jestli postoupí v druhém předkolo Zlín nebo Olomouc. Pokud postoupí Olomouc tak my nebo Hradec jdeme proti Liberci. Pokud postoupí Zlín tak my nebo Hradec jdeme proti Třinci.
> @Kulasec napsal(a):
> kinkis - Takových už bylo, co něco řekli a někdo jiný to vytrhl z kontextu a použil ve zcela jiných souvislostech. ;-)
To je dost pravda, viz clanek co jsem si celej neprecetl a uz jsem si z nej myslel ze nas chtej vyhazovat z extraligy dneska se hrozne lehky se nechat nachytat na “kliknuti”
Energie nic neporušila,nikdo nemá právo určovat,koho trenér nominuje na zápas,Řezníček a spol,jsou ubožáci.Chtěj se za každou cenu ukázat,hlavně Řezníček jak jsou důležitý.
No bejt APK,možná bych se spíš zabejval tím,jestli nezkusit předkolo.Misto toho udělat starej model prvních 8 rovnou do play off, a poslední rovnou ven.Od 9-13 místa by měli po ZČ rovnou konec.Takhle s tím predkolem je tam sice jeste nějaká šance se do play off dostat,ale ty týmy co ví, že jim předkolo nemůže uniknout, už nehrajou na plnej plyn, viz nás případ,kdy jsme vyloženě hráli tak,aby jsme nechytli Olomouc.Kdyby bylo prvních 8 postupujících rovnou tak by se snažil každej se tam dostat hlava nehlava,a mělo by to větší náboj. Pak by nevznikali diskuze typu,Vy jste jim to nechali,apod.
trenerskou vyzvu dopodrobna uplne neznam, ale jestli ona se neda pouzit jen na situace jako, postaveni hrace v brankovisti, nedovolene braneni brankari a golove situace jako gol rukou, nohou vysokou holi. Co vim tak na ofsajd to pouzit nemuzou a o faulu nevim..
Tak dneska maknout ještě víc,nebo aspoň tak,jako včera ve 3 třetině,ale celej zápas.Pak by to mohlo bejt dobrý.Jinak když ne,tak by Hradec musel bejt úplně jalovej.No uvidíme
Komentáře
Dekuji
A VANKOVInaZDI gratuluju za tipovacku 👍👍
> kinkis - Takových už bylo, co něco řekli a někdo jiný to vytrhl z kontextu a použil ve zcela jiných souvislostech. ;-)
To je dost pravda, viz clanek co jsem si celej neprecetl a uz jsem si z nej myslel ze nas chtej vyhazovat z extraligy dneska se hrozne lehky se nechat nachytat na “kliknuti”
https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/1267904-hokejova-disciplinarka-ve-stredu-rozhodne-karlovarskou-aferu-baraz-se-do-extraligy-zrejme-nevrati.html#section-artcl
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10527616846-hokej-den-pote/220471291162409/
Bude se tipovat vždy výsledek CELÉ série, přičemž možnost je do začátku druhého zápasu.
Za přesný tip série je 30 bodů, za vítěze 15.
Po dohrání předkola bude i tip na celkového vítěze.
Nezapomínejte, že předkolo je na tři vítězné, zbytek na čtyři .
Po čase play off, a zrovinka zase proti žvejkalovi To by bylo fajn je vyndat.