Stejně je to prostě škoda.Určitě by se ted na to predkolo hodil,i když Vildumetz je taky hodně dobrej.No prostě je škoda,že tu i třeba nemůžou být oba.Jinak maj prej podepsáno všichni do 2021,krome Rachny teda.
Martin Fourcade rozhodnutí ohledně biatlonu v Novém Městě popsal poměrně trefně:
„Nekonzistentnost kolem koronaviru pokračuje. Čeští fanoušci nesmějí na závody, zároveň ale není problém to, že tam přijede celá biatlonová karavana, která ani ne čtrnáct dnů předtím byla v Itálii"
VnZ: Hm, to je blbe. Ale tak nejak se to dalo cekat. Rachna letos mega cisla a zivotni sezona, porad jeste dobrej vek - prihlaska do klubu hracu s platem 300+. Griger perspektivni hrac, super sezona, v nejlepsich letech, zadna tabulka..... Co se da delat, tak to holt je a nebude to jinak.
Nedavno jsem mel ale v ruce nejakej material a nevzpominam si, ze by tihle dva byli mezi hracema, kterym konci smlouva.....
Rachůnek a Gríger podepisovali co jsem zjistil hned po postupu do extraligy a to by odpovídalo dvouletý smlouvě která je tu standartní tzn. konec této sezony.
Hm, ale ono ani to, ze ma hrac podepsanou smlouvu, v pripade Beryho nebo Fleka, nemusi az tak moc znamenat. Kdyz nekdo prijde a polozi na stul ranec penez.....
Jsem se mrknul na statistiky a zajimavy je, ze Rachna i Griger bodu jak maku, ale oba v minusu. Dost v minusu jsou taky Vojta Polak a Vondracek. Naopak Kohout a Mikus +12, +11.
Mezi obrancema Mikyska bez trestny minuty! Rohan s Plutnarem +14! A naopak Senkerik taky body slusny, ale -13 je docela dost.... Granak taky -5.
Je to škoda s ohledem na to, že tihle kluci nás fakt mohli ještě příští sezonu dotáhnout zase o patro, dvě výš, tohle nahradit s naším rozpočtem prostě a jednoduše nepůjde. Je to pochopitelný, v Liberci dostanou dvoj - troj násobnou gáži a je škoda si ty prachy nejít vydělat, když můžou. Na druhou stranu, když jako majitel klubu vim, že bodově se mi to opírá o tuhle lajnu, tak holt přivřu oči a pustím chlup. Ale současně chápu, že chce držet nějakou rozpočtovou linii, takže ač nerad, rozumím i tomuhle. Nevím, jeslti a kolik jim z naší strany bylo nabídnuto, jde taky o to, esli ten hráč sám už cítí, že se chce zase posunout (takže jestli by ty prachy hrály vůbec roli..). Je to jen spekulace. Pro nás samozřejmě velká ztráta, která se bude obtížně lepit. To jsme si mohli toho Rašku nechat )
@pOne tak je to ted vsechno aspon jasnejsi, zvitezila chut nad zmenou tymu, za zly jim to mit nemuzem, ale jak je psano ve vikingove clanku, ten rozdil v gazi asi nebudr az tak markantni a je pekne napsano, ze se jim tady i dost toleruje jejich defenzivni "necinnost", coz asi v Liberci bude horsi..ale samozrejme jim preju aby nam vystrileli letos plejof a pak at se jim dari za to jakou praci u nas odvedli..i kdyz fanouskovske srdce place
@Screepy já to měl v plánu hned co jsem se to dozvěděl a hlídal kdy ten zápas dají na Tipsport. Ale hned od začátku tam bylo 1,6 na domácí. To nemělo smysl. Pokud jsi neměl v plánu vsadit veškeré své úspory 😁
Na druhou stranu, naši kluci budou hrát zcela uvolněně, bez nervů, Vítkovice na druhou stranu hrají o vše. Dovedete si představit ten neskutečný šok, kdybychom tam zvítězili?
Tak šok nepřišel . Nicméně alespoň máme odpověď na občasné výkřiky některých fanoušků všech týmů během nepovedených období typu "ať tam dají juniory, zahrají to lépe". Ostatně sami jsme se o rozdílnosti juniorského a seniorského hokeje mohli přesvědčit když Pardubice přivezly taky juniory.
Jasný,já klukům kteří odejdou, přeji jen to nejlepší, at se jim daří,a třeba když někdy budou chtít, at se vrátí.Pokud teda ovšem bude jeste ve Varech nějaká ledová plocha.S tím dnešním výsledkem se dalo počítat. Po 2 třetinách 7:0,jasná věc.Akorat, aby tenhle experiment přinesl nějaký ovoce.
Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Fanoušci Energie se přece jen dočkali, po nahrávce Křemena mohl puk do částečně odkryté branky umístit DAVID TUREČEK – 8:1. Asistence Adam Křemen. Celá Ostravar aréna tleská a oslavuje karlovarskou branku!!
Komentáře
„Nekonzistentnost kolem koronaviru pokračuje. Čeští fanoušci nesmějí na závody, zároveň ale není problém to, že tam přijede celá biatlonová karavana, která ani ne čtrnáct dnů předtím byla v Itálii"
Nedavno jsem mel ale v ruce nejakej material a nevzpominam si, ze by tihle dva byli mezi hracema, kterym konci smlouva.....
Mezi obrancema Mikyska bez trestny minuty! Rohan s Plutnarem +14! A naopak Senkerik taky body slusny, ale -13 je docela dost.... Granak taky -5.
https://hokejkv.cz/clanek.asp?id=Tomas-Rachunek-s-Davidem-Grigerem-neprodlouzi-sve-kontrakty-11128
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/376561/tohle-asi-jagra-nastve-vary-jedou-do-vitkovic-testovat-juniory.html
Ne o celém týmu 🤣
Fanoušci Energie se přece jen dočkali, po nahrávce Křemena mohl puk do částečně odkryté branky umístit DAVID TUREČEK – 8:1. Asistence Adam Křemen. Celá Ostravar aréna tleská a oslavuje karlovarskou branku!!
50:45
Domácí