Ja bych se vubec nedivil tomu, ze to chtel od Holoubka nekdo koupit, jsou zde totiz lide, kterym opravdu na tom hokeji zalezi a penize maji. Pokud by se to tak stalo, byla by to pro KV hokej spasa, jenze to se nikdy nestane, Holoubek to (nevim proc) bude dal financovat (jemu to evidentne problem nedela) a zokej bude dal na teplym kresle. CLovek by rekl, ze padem na dno se odrazi, jenze ja tam zatim asi nikde tu odrazovou plochu nevidim, kdyz vidim, jak se vlastne nic nestalo..
Holoubek to prodat nechce, to je jasný. Chtěl to koupit Perič /Slot game/ a Ptáček /ten co má ty koupelny/ a všechny vyfakoval. Taky vím, že ty čínani co vlastní ten fotbalovej klub, který v sobotu kolem sedmý hodiny večerní zvedne nad hlavu pohár, chtějí koupit u nás i hokej. S hokejovou Slávií se nedomluvili, Syrovátko v Liberci chtěl 200 milionů prej, měli by tady o tom zájem, s tím ale, že si dosadí celý svůj management, takže z toho samozřejmě sejde. Holoubkovi to vyhovuje prostě takhle jak to je a přesto nejede vlak....... proč to tak je, si každý může domyslet sám.
Jinak to místo ředitele té nové příspěvkové organizace, která bude spravovat KV arénu...... to může vzít jenom blázen. Vůbec mě nepřekvapuje, že se nikdo nepřihlásil. Něco už tady bylo řečeno, navíc politický uskupení na městě, teďka myslím tu kliku kolem Riška Bruštíka a spol. to je taky nic moc. Spousta nevýhodných smluv, u kterých nebude žádná vůle je revidovat atd. atd. atd. Hala je krásná, jinak to je ale koule na noze celýho města. Začalo to už tím, jak se ta hala stavěla, o kolik je předražená, nevyhovující požární zajištění /hasiči to chtěli vloni regulérně nechat zavřít/ atd. atd. atd. Prostě vítejte ve Varech! :-(
Holoubek to prodat nechce, to je jasný. Chtěl to koupit Perič /Slot game/ a Ptáček /ten co má ty koupelny/ a všechny vyfakoval. Taky vím, že ty čínani co vlastní ten fotbalovej klub, který v sobotu kolem sedmý hodiny večerní zvedne nad hlavu pohár, chtějí koupit u nás i hokej. S hokejovou Slávií se nedomluvili, Syrovátko v Liberci chtěl 200 milionů prej, měli by tady o tom zájem, s tím ale, že si dosadí celý svůj management, takže z toho samozřejmě sejde. Holoubkovi to vyhovuje prostě takhle jak to je a přesto nejede vlak....... proč to tak je, si každý může domyslet sám.
Jinak to místo ředitele té nové příspěvkové organizace, která bude spravovat KV arénu...... to může vzít jenom blázen. Vůbec mě nepřekvapuje, že se nikdo nepřihlásil. Něco už tady bylo řečeno, navíc politický uskupení na městě, teďka myslím tu kliku kolem Riška Bruštíka a spol. to je taky nic moc. Spousta nevýhodných smluv, u kterých nebude žádná vůle je revidovat atd. atd. atd. Hala je krásná, jinak to je ale koule na noze celýho města. Začalo to už tím, jak se ta hala stavěla, o kolik je předražená, nevyhovující požární zajištění /hasiči to chtěli vloni regulérně nechat zavřít/ atd. atd. atd. Prostě vítejte ve Varech! :-(
co se haly tyce to tedy cumim a musim jeste jednou precist ...diky za prihoz nekdy clovek zasne
@xman98 a tomu, proč to právě Holoubek drží zuby nehty nerozumim..jediný co mě napadá je, že se přes to perou nějaký peníze, protože mít špás (co jde vod deseti k pěti) za x milionů ročně jen tak pro perdel, jasně, pro něj to je jak pro nás stokoruny, ale smrdí to fest..
@xman98 a tomu, proč to právě Holoubek drží zuby nehty nerozumim..jediný co mě napadá je, že se přes to perou nějaký peníze, protože mít špás (co jde vod deseti k pěti) za x milionů ročně jen tak pro perdel, jasně, pro něj to je jak pro nás stokoruny, ale smrdí to fest..
já v tom léta cítím Bughýru ... možná špatně, ale silně ...
Harant do Ziliny Rachunek ma 4-5nabidek ELH a dela vsechno, aby tu uz nemusel hrat Stloukal by se mel pripojit v k tymu v pondeli (ale nema zatim podepsano) Flek ma smlouvu na 2 roky + 1 rok opce Griger ma na stole prodlouzeni smlouvy (v pripade postupu do ELH na dalsi 2 roky)
V pripade nesestupu Sokolova bude na kazdy jeho zapas poslana nase jedna kompletni lajna. At uz se jedna o juniory, nebo o hrace co se nevejdou na zapas do sestavy (takova je domluva se SU)
Korunni (spada pod Ondrasovku) momentalne sponzoruje klub, v blizke dobe by mohlo dojit k navyseni sponzoringu
Radegast mizi z KV Areny, velky zajem o prodej piva ma Prazdroj (tocil by se Gambac) a Vanek se s nimi chce dohodnout i na sponzoringu.
Byl jsem na stejné schůzce jako @VANEKnaZDI . Přišel jsem tedy až na osmou.
S juniorkou bude trénovat jedna lajna z nějakého čínského klubu.
S Mattonkou se jednalo hodněkrát, ale nikdy neměla údajně zájem.
Rozpočet junioři 25 mega, Áčko 50 mega (junioři tedy dražší než ve většině extraligy).
Budou videopřenosy z KV Areny.
Kostka stojí 15.000/zápas, bude stále v provozu.
Aréna je monofunkční, nic jiného než hokej tam hrát nejde (to mě opravdu velmi rozesmálo, stejně jako můj doprovod).
Nejveselejší okamžik - když Pešout vysvětloval, jak je nesmysl hádat se o rozhodčích a podávat na ně stížnosti. MVGM se trochu koukal do země.
A Pesout asi 4x zduraznoval, ze v pripade spatne vykonnosti hracu je zodpovedny on, protoze prave PESOUT je ten posledni, kdo rozhoduje o posileni muzstva.
Komentáře
Tady je možný úplně všechno... Takže i tohle
A co na to kafka...?
nekdy clovek zasne
https://video.aktualne.cz/dvtv/spoluprace-s-babisem-byla-moje-nejvetsi-zivotni-chyba-je-to/r~8cb32d0040aa11e79680002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=editor1-static&utm_term=position-0
Bruštík-Riško - Pat a Mat karlovarské politiky...
@Screepy
No tak o tom se samozřejmě mluví nahlas už hodně dlouho....... leccos by to totiž vysvětlovalo
@xman98
Myslím si, že odpovídající. Jsem si tak říkal, že lístky za bránu budou za 70.
Pro ostatní - http://www.hokejkv.cz/clanek.asp?id=Prodej-permanentek-odstartuje-v-pondeli-5-cervna-9388
Dulezity bude, aby to na lede bylo aspon za tech 70 Kc. Ne jak dosud. Za korunu padesat vc DPH a dopravy na zapas.
http://hokej.cz/chomutovsky-utok-posili-vojtech-tomecek-piraty-opousti-kudelka/5023439
Brankáři: Závorka, Kuchař. +Novotný
Obránci: Sičák, Rohan M., Kvapil, Weinhold, Šafář, Rulík, Tomeček J. + Krejčí
Útočníci: Beránek, Gríger, Flek, Rohan T., Kverka, Gorčík, Vachovec, Kohout, Harkabus, Skuhravý, Davídek, Osmík, Zadražil. +Balán
Tuominen - individuální příprava ve Finsku
Stloukal, Rachůnek, Harant - v jednání
Snad jsem nikoho nevynechal
a Podlipnik
http://hokejkv.cz/clanek.asp?id=Energii-posili-slovinsky-reprezentacni-obrance-9389
Reprezentační obránce se zkušenostmi z Jihlavy a Třebíče... Ale posily nepotřebujeme .
však žádný nejsou, to je jen řadový doplnění ;-) až bude potřeba posil, sestoupí žokej ze sedla na lavičku a přivede 68 nebo dokonce synátora
Rachunek ma 4-5nabidek ELH a dela vsechno, aby tu uz nemusel hrat
Stloukal by se mel pripojit v k tymu v pondeli (ale nema zatim podepsano)
Flek ma smlouvu na 2 roky + 1 rok opce
Griger ma na stole prodlouzeni smlouvy (v pripade postupu do ELH na dalsi 2 roky)
V pripade nesestupu Sokolova bude na kazdy jeho zapas poslana nase jedna kompletni lajna. At uz se jedna o juniory, nebo o hrace co se nevejdou na zapas do sestavy (takova je domluva se SU)
Korunni (spada pod Ondrasovku) momentalne sponzoruje klub, v blizke dobe by mohlo dojit k navyseni sponzoringu
Radegast mizi z KV Areny, velky zajem o prodej piva ma Prazdroj (tocil by se Gambac) a Vanek se s nimi chce dohodnout i na sponzoringu.
A Pesout asi 4x zduraznoval, ze v pripade spatne vykonnosti hracu je zodpovedny on, protoze prave PESOUT je ten posledni, kdo rozhoduje o posileni muzstva.
Takze prej nemame nadavat na Vanka a Kverku