Brno 22/23 - hráči absolutně nestíhali, po půlce zápasu jim došly síly a v polovině soutěže už nestíhali od začátku zápasu Vary 23/24 - hráči absolutně nestíhali, po půlce zápasu jim došly síly a v polovině soutěže už nestíhali od začátku zápasu
Individualně moderní techniky a cvičení je fakt kapacita, ale tady mu to prostě nesedlo. Ten tým letos kondičně a silově uplně jiná liga. Samozřejmě je potřeba vzít v potaz že dost hráčů se připravuje individiualně,nebo si dávaj sami navíc.
Evidentně jsme rejpli do někoho z rodiny. Tak jen pro doplnění, co jsem napsal - v TOP juniorce by ty kluky individuálně rozvíjel a pomohl jejich kariéře, v TOP klubu TELH neco podobnyho. Ale v klubu, kterej nema takovou kvalitu / cas, nema sanci. Ve svy profesi je TOP, ale tady neodvedl to, co mel. To je holej fakt. Ani jedna strana nenastavila spravne ocekavani…
Jihra88
Já bych to viděl,že by měl jít péct rohlíky, ale moc nezatěžovat pec. Jestli jsi tady,napiš,když je tak dobrej, proč u těch Tvých zmíněných týmů, nezůstal déle.
Komentáře
Brno 22/23 - hráči absolutně nestíhali, po půlce zápasu jim došly síly a v polovině soutěže už nestíhali od začátku zápasu
Vary 23/24 - hráči absolutně nestíhali, po půlce zápasu jim došly síly a v polovině soutěže už nestíhali od začátku zápasu
Já bych to viděl,že by měl jít péct rohlíky, ale moc nezatěžovat pec. Jestli jsi tady,napiš,když je tak dobrej, proč u těch Tvých zmíněných týmů, nezůstal déle.