Jinak co si myslíte, že stálo za dnešní nasazení Hamalčíka?
Tempo je celkem vražedné do 3.2 mají cca 16 zápasů. A je třeba ukázat, že máme solidní záskok za Froda. Dneska Hamalčík chytal dobře, trochu smůlu u některých golů a obrana mu taky moc nepomáhala. Nezdá se to, ale tohle byl důležitý win i z tohoto pohledu. Zřejmě v další půlce uvidíme asi větší točení golmanů.
@Uklízečka_kabiny_HCE Údajně to měl Menší po domluvě s Frodlíkem. Je to dobře, potřebujem, aby chytali oba. Pak se Frodo zraní a Hamalčík prostě chytá vyloženě jen Sokolov. Nečekám, že Frodo bude chytat daleko míň, ale občas ho tam pustí...
Za me je spravne, ze druhy golman dostane nejaky ten zapas. Dokud u nas bude Frodo, urcite nemuze cekat, ze odchyta 20 zapasu v ZC. Ale zas aby se skoro nepodival na led taky neni dobre. Frodovi pristi rok konci smlouva, tam jsem taky zvedavej, jakym smerem se tohle vyda. Pokud by se nejakym zazrakem povedlo udrzet Beryho a jeste posilit, verim, ze by i sam Frodo mohl mit zajem pokracovat.
Hamalčík nechytal blbě, dle mého ani jeden gól nebyl vyloženě jeho, je fajn, že dostává nějaký minuty. Čekal jsem, že se časem podívá do brány od začátku zápasu, ale čekal jsem to spíš na startu ligy
Hoši nakonec překvápko.Klobouk dolu před trenéry za prodloužení.Taková perlička z jejich DF : "Vary se dostaly do jedný šance a daly z toho 5 gólů, nechápu jak vůbec mohly odjet s bodem natož se dvěma"
Obrovskej rozdíl oproti loňsku je i v tom, že máme trenéry, kteří umí reagovat na vývoj zápasu...a ta přesilovka v prodloužení, to jsem nevěřil, že u nás někdy zažiju
Není to první zápas který se v podstatě vůbec nepovedl, ale i tak jsou z toho body. Viděl jsem ten zápas a ten tým byl úplně KO, ani halíř bych na něj nevsadil. Vypovídá to něco o kabině a hlavně o trenérech že i totálně ztracený zápas dokážou obrátit, a není to poprvé. Fakt smekám....
Me to realne dost pripomina Ruzicku kdyz trenoval Slavii. Slavia prohrala prvni tretinu 0:3, sli do kabin a pak najednou nastoupil uplne jinej tym co to nakonec vyhral vzdycky jsem tohle nechapal jak to dela a letosni treneri HCE mi tohle dost pripominaji
Jako upřímně já jsem ani nevěřil, protože ta hra do 30 minut byla hrozná a ani tam nebylo nějaké momentum, že by se to mělo změnit. Tak jsem dokoukaval Lakers Dynastii.
Co je zásadní je ten fakt, že mi letos umíme otáčet zápasy, přeci jenom jsme jich dost otočili, nemám přesná čísla jsme línej se na to mrknout, ale to číslo za posledních xx sezon bude letos mnohem vysoké.
Po včerejšku by byly zajímavé dvojice pro předkolo 😁
Jinak příště začnu brečet už za stavu 1:3, ať máme rovnou plný bodový zisk. 😁
Pánové a trenéři, smekám. Uplést z hovna bič jsme tady nikdy neuměli, většinou to bylo naopak a je fajn že dokážeme urvat body i v zápase kdy nám to úplně nejde. Koukám že ani v poslední třetině nás moc k ničemu nepustili, když prošly jen 4 střely na bránu, ale na to se body a tabulka neptá.
S Plzní se potkat v playoff, to by byl masakr...je to takový moje přání, ale zároveň si nedokážu představit, jaký opatření by se u nás muselo udělat, aby nám tady ty jejich opice tu arénu nezdemolovali
Podle mě se krásně projevila změna kondičáka. Iťák asi individual na delší dobu super kondičák, ale loni bylo vidět jak jim před pulkou zápasů a i celý sezony docházela šťáva. Překvapivě když jsou pod Pospíchalem, kterej je skoro bez praxe mi přijdou líp (i silově) připravený.
Tak ohledně kondičáka tak si to prej oba trenéři kontrolujou samy jak vše probíhá, jestli je vše jak má atd atd. To je taky rozdíl oproti minulému roku, tam měl Iťák “volnou” ruku…proste mu jako profíkovi věřili a asi to dopadlo jak to dopadlo no
Fyzická příprava je na tom týmu fakt hodně vidět. Aby se Iterskýho metody projevili, potřeboval by třeba 2 sezóny buď v TOP juniorským klubu, nebo v TOP klubu typu Sparta / Pardubice. Takže to bohužel u nás nemohlo dopadnout jinak...
Dobrý,je vidět, že máte ke svým komentářům správné podklady.Itersky 2 roky Sparta A,2 roky Kometa A,1 rok Magnitogorsk A, další.Tak že co by podle vašeho názoru potřeboval teď?
Komentáře
Můžeme
Tempo je celkem vražedné do 3.2 mají cca 16 zápasů. A je třeba ukázat, že máme solidní záskok za Froda. Dneska Hamalčík chytal dobře, trochu smůlu u některých golů a obrana mu taky moc nepomáhala. Nezdá se to, ale tohle byl důležitý win i z tohoto pohledu.
Zřejmě v další půlce uvidíme asi větší točení golmanů.
@Uklízečka_kabiny_HCE Údajně to měl Menší po domluvě s Frodlíkem. Je to dobře, potřebujem, aby chytali oba. Pak se Frodo zraní a Hamalčík prostě chytá vyloženě jen Sokolov. Nečekám, že Frodo bude chytat daleko míň, ale občas ho tam pustí...
mírový dekret podepsán ✍️☺️
Nešlo vůbec o nic.
Nešlo by udělat, kdo může nějaký vánoční večírek?
Dneska odehrál první zápas jsem zvěedavý co předvede v dalších zápasech.
Mysleno samozrejmne v dobrem,panove 👍
Co je zásadní je ten fakt, že mi letos umíme otáčet zápasy, přeci jenom jsme jich dost otočili, nemám přesná čísla jsme línej se na to mrknout, ale to číslo za posledních xx sezon bude letos mnohem vysoké.
Jinak příště začnu brečet už za stavu 1:3, ať máme rovnou plný bodový zisk. 😁
Pánové a trenéři, smekám. Uplést z hovna bič jsme tady nikdy neuměli, většinou to bylo naopak a je fajn že dokážeme urvat body i v zápase kdy nám to úplně nejde. Koukám že ani v poslední třetině nás moc k ničemu nepustili, když prošly jen 4 střely na bránu, ale na to se body a tabulka neptá.
Připravovat hráče ku prospěchu týmu 🤷♂️