Hoši na hokej chodím přes 25 let a jestli jsem se něco naučil tak ,že se hraje 60 minut...jasně půlka zápasu špatná o tom ani prd , ale třeba 3 třetinu hrál zase Motor úplnou tužku...já jsem s bodem spoky ! Nezabalil to ten mančaft...
To mi neříkejte, že Patera zahral 5vs3 v prodloužení. Na to se snad podívám v záznamu a Ještě na hrotu měl Reunanena s Jaksem To si děláš prdel. Naprostá šílenost.
Ale teď jsi šťastnej, ale výkon byl k zbliti viď.
No nic, nebudu se dohadovat, klidně mě tady ukamenujte, je mi to jedno. Výkon asi špatnej nebyl, když máme z dejme tomu prohranyho zápasu 2 body. Vlajky nahoru, a ne blbou náladu.
@kanis (+ @Xaxxz) Zklidníme to. To je horší jak středoškolačky po rande. I ty tady kolikrát nadáváš, to k tomu patří a každej fanoušek na to má nárok. A jak píšeš, důležitý jsou body, ty si můžeme všichni užít a shodnout se na tom!
Prostě prvních 30min hroznej výkon, vypnul jsem to i já a dal přednost něčemu jinýmu. Nakonec se zvedli a Budějky jim to evidentně dovolili. Takže ano, prvních 30-35min výkon špatnej, pak evidentně daleko lepší a pojďme si společně užít 2 body a v neděli snad další proti Bolce. Ideální dárek od HCE k Vánocům. Užívejte a buďte fit!
Za sebe, naposledy...zlatý dva body, před týmem smekám, doslova svatokrádež....ale výkon hroznej, v neděli musíme hrát prostě líp...přál bych si klidnej průběh taky jednou
Komentáře
Ale už to nezapnu, třeba vyhrajou
Kdybych to ale vsadil, tak to nesrovnaj, protože s mým štěstím, radši nemluvit.
To je úplně myslím si jedno. Je bod? Jsi za něj nastvanej?
Takže se jako mám tvářit, že jsme hráli výborně? Jako za to srovnání smekám, ale to nic nemění na tom, že to byl letos jeden z nejhorších výkonů
Tvař se jak chceš, je to Tvá věc.
No nic, nebudu se dohadovat, klidně mě tady ukamenujte, je mi to jedno. Výkon asi špatnej nebyl, když máme z dejme tomu prohranyho zápasu 2 body. Vlajky nahoru, a ne blbou náladu.
Hele, viděl jsi ten zápas? I kdybys byl sebeoptimističtější fanoušek, tak prostě nemůžeš říct, že jsme hráli dobře
Prostě prvních 30min hroznej výkon, vypnul jsem to i já a dal přednost něčemu jinýmu. Nakonec se zvedli a Budějky jim to evidentně dovolili. Takže ano, prvních 30-35min výkon špatnej, pak evidentně daleko lepší a pojďme si společně užít 2 body a v neděli snad další proti Bolce. Ideální dárek od HCE k Vánocům. Užívejte a buďte fit!
Podáme na dálku ruce?