HCE Fórum

1760761762764766

Komentáře

• upraveno 20. prosinec
    Za stavu 4:1 to vypínám a šel jsem se natahnout do vany. Příjdu a rolbaři dali gol :D :D 
    Ale už to nezapnu, třeba vyhrajou :D 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Co jsem psal? 💪
  • Bod zlatej, kurva zlatej
  • Nikdy nehazet flintu do žita
  • Ale to nic nemění na tom, že výkon to byl k zblití
  • No kdo by to čekal 😅 třeba ještě vybojují ten druhý bod 💪
  • Jsem si to měl vsadit 😂
    Kdybych to ale vsadil, tak to nesrovnaj, protože s mým štěstím, radši nemluvit.
  • Zlatej bod, dneska jsme byli horší. Mohli by to dotáhnout v prodloužení 💪
  • Xaxxz
    To je úplně myslím si jedno. Je bod? Jsi za něj nastvanej?
  • Jako respekt :)) ještě jeden bod a bude to pravý z hovnabic :))
  • Hoši na hokej chodím přes 25 let a jestli jsem se něco naučil tak ,že se hraje 60 minut...jasně půlka zápasu špatná o tom ani prd , ale třeba 3 třetinu hrál zase Motor úplnou tužku...já jsem s bodem spoky ! Nezabalil to ten mančaft...
  • @kanis

Takže se jako mám tvářit, že jsme hráli výborně? Jako za to srovnání smekám, ale to nic nemění na tom, že to byl letos jeden z nejhorších výkonů
  • NO TYVOLEEE, TARMOOO
  • A neskutečný koule, hrát v prodloužení s prázdnou bránou
  • Kdyby to vždycky fungovalo, když to prostě vypnu a kouknu až na závěr!  =) Skvělý 2 body a víc nevím, protože jsem od 4:1 neviděl vůbec nic  =)
  • Ale jedno se musí nechat...ten tým má prostě charakter
  • upraveno 20. prosinec
    Kloboucek chlapci, z hotového zápasu rozhodnout v prodloužení bez gólmana, jako sebevědomí tam je úplně jiný než byvalo, fakt klobouk dolů 👌
    Post edited by Screepy on
  • To bylo řečí tedy, tady.
  • ty vole. nevěřím. a musím nechat, že naši trenéři mají koule, zkusit to 5 na 3 v prodloužení, to chce pořádný kus odvahy
  • A ještě další bod k tomu 😀 sranda to někdy je
  • Xaxxz
    Tvař se jak chceš, je to Tvá věc.
  • To mi neříkejte, že Patera zahral 5vs3 v prodloužení. Na to se snad podívám v záznamu a Ještě na hrotu měl Reunanena s Jaksem :D To si děláš prdel. Naprostá šílenost. 
  • Ale teď jsi šťastnej, ale výkon byl k zbliti viď.
    No nic, nebudu se dohadovat, klidně mě tady ukamenujte, je mi to jedno. Výkon asi špatnej nebyl, když máme z dejme tomu prohranyho zápasu 2 body. Vlajky nahoru, a ne blbou náladu.
  • WOW, tak to smekám
  • @kanis

Hele, viděl jsi ten zápas? I kdybys byl sebeoptimističtější fanoušek, tak prostě nemůžeš říct, že jsme hráli dobře :D
  • upraveno 20. prosinec
    @kanis (+ @Xaxxz) Zklidníme to. To je horší jak středoškolačky po rande. I ty tady kolikrát nadáváš, to k tomu patří a každej fanoušek na to má nárok. A jak píšeš, důležitý jsou body, ty si můžeme všichni užít a shodnout se na tom!  B)

Prostě prvních 30min hroznej výkon, vypnul jsem to i já a dal přednost něčemu jinýmu. Nakonec se zvedli a Budějky jim to evidentně dovolili. Takže ano, prvních 30-35min výkon špatnej, pak evidentně daleko lepší a pojďme si společně užít 2 body a v neděli snad další proti Bolce. Ideální dárek od HCE k Vánocům. Užívejte a buďte fit!  B)
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Já bych řekl, že horší jak prvorodičky ☺️
  • Za sebe, naposledy...zlatý dva body, před týmem smekám, doslova svatokrádež....ale výkon hroznej, v neděli musíme hrát prostě líp...přál bych si klidnej průběh taky jednou :D
  • Xaxxz
    Podáme na dálku ruce?
  • upraveno 20. prosinec
    Tak hoši vždycky po té pauze halt ten zelenej válec musí nejdřív nahodit Motor:)) to dá rozum, a dneska to halt trvalo 30 minut
    Post edited by Screepy on
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters