Jinak Smoleňák má v Kladně 4 koně (zastupuje jako agent) a tři už snad měl podepsat od nového ročníku jinam. Taky už kvůli tomu měl konflikt s vedením. Tak uvidíme jestli ho Kladno nakonec nekopne 🙂
@VANEKnaZDI Tak do toho se Smoleňák dostal bohužel sám. Už před začátkem sezóny mu něco takovýho bylo naznačovaný, aby se dořešilo co nejdřív. Jenže ta "aktivita" stávajícího vedení směrem k čemukoliv je nulová. U Tralmakse moc dobře věděli, že tam letos tu sezónu odehraje, ale neprodlouží. A je jasný, že agent bude vždycky chtít najít hráči něco lepšího = lepší výplatu = lepší provizi. Navíc nebýt Smoleňáka na ledě (kdyby mu dali ultimátum směrem ke dvojímu jobu, ani tam nebude), tak maj těch bodů podstatně míň. Však oni mu kluci v Novotnýho novýmu podcastu teď budou nakládat (moc dobře ví, proč to taky dělat)..
A nový majitel Kladýnka.... Záleží kdo. Motat se tam kolem toho mají údajně 2 "subjekty" (a to mám jen od místních). Ale nikdo není takovej blázen, aby přišel na Kladno, kde je spousta věcí v dezolátním stavu, bez města toho uděláš taky hrozně málo a bude se pouštět do intergalaktických válek, ze kterých budeš mít jen prázdnou peněženku a radost, renomé nebo cokoliv skoro žádný. Můj tip je, že se ten klub celkem stabilizuje, ale půjde trochu jinou cestou.
Majkl Jenže město má konflikt s Jagrem. A dokud tam bude, vztahy se nezlepší. On to musí prodat, protože půjde do Ameriky. Ale jedná s potencialnima zájemcema tak, že se divím, že ho neposlali do prdele.
Vidím to na formaci Kružík - Salsten - Procházka a stáhl bych to na tři lajny Ještě by se mohl někdo zranit a výsledky budou rychle podprůměrné. Máme to velice dobře rozehrané začít předkolo doma, a ani to 4. místo není nějak extra daleko. Vedení by mělo LETOS udělat všechno pro to,aby se minimálně to čtvrtfinále hrálo, jinak to bude špatný signál jak pro hráče,co musíme prodloužit, tak samozřejmě pro případné nové akvizice. Opravdu doufám,že ten Tralmaks přijde už v lednu, ten taky radši bude hrát play off než baráž, co si budem. A když se Kladnu nabídne solidní protihodnota, tak na to přistoupí. Taky jsme poslali kapitána do Pardubic za Koffera, uplně nerealny to teda nemusi být. K tomu někdo z Finska, tam se to rozprodává, když neni šance na play off, a naše sezona může být hodně úspěšná. Snad se to opět nezaspí...
bych se divil, ze by se nesnazili toho Tramalkse ziskat uz v lednu (pokud teda ma podepsano), ale zalezi jak ho Kladno bude potrebovat resp. co za to nabidnout. Pokud budou vedet, ze to na baraz nevypada, tak ta vymena bude snazsi. Pokud baraz hrat budou, tak ten balicek rpo Kladno bude muset byt hodne zajimavy, aby ho pustili...
jakykoli hrac z prvni ligy - nevim, zda potrebujeme zkouset nekoho na zvetseni hloubky kadru. at radeji nechaji hrat treba Sika nebo nekoho jineho ze Sokolova (nevim jak je to treba s Vracovskym). dle myho blba motivace pro nase hrace v developmentu/SO. my potrebujeme hrace do prvnich dvou lajn a ne dalsiho do zastupu hracu typu Kruzik/Kofron (nic proti nim, kazdy ma svou roli).
VaněknaZdi: Hele to si úplně nemyslím..... teďka myslím jako to, že začnou závodit s Pardubicema. Když si přečteš nějaký rozhovor s ním, stejně tak jako když se podíváš jak se etabloval ve fotbale, tak prostě musíš dojít k názoru, že to tak nebude. Podle mě začne tím nejdůležitějším, Kladno je dneska všechno jen ne stabilizovaný klub. Takže pokud to koupí, nastaví nějakou rozumnou spolupráci s městem, kde v tomhle bych byl teda spíš na straně města. Jasně Jágr je legenda, vyhrál všechno a blablabla, ale prostě pravidla platí i pro něj a musí chápat, že město ze zákona musí hospodařit s péčí řádného hospodáře. Pravidla za kterých používají zimák jsou myslím pro klub maximálně příznivé, to třeba tady ve Varech není. Dave: Nemůžeš hrát na 3 lajny..... stačí se podívat do kalendáře kolik se odehraje zápasů do konce ledna. Spíš naopak, já bych vyzkoušel nějaký kluky ze Sokolova teďka, co ještě nehráli. Nechal bych hrát jeden zápas Krůžu, dal bych šanci tomu Šikovi...... na play off potřebuješ široký kádr, měli by mít tyhle kluky vyzkoušený, jak třeba umí hrát v systému, plus by dostali šanci a fárali by. 1140bxl: Já už jsem to tady psal, čekám, že Tralmaks přijde už v lednu. Cokoli jinýho od Kladna by byl nesmysl, protože po sezoně jim hráč odejde bez tabulky úplně zadarmo. Zkusil bych za něj nabídnout Prochyho. Kanga je za mě nesmysl, jednak sem v půlce sezony nepůjde, plus si myslím, že do systému který hrajeme se prostě nehodí.....
Jinak hoši ve vší účtě k vám máte hezké sny , ale na Kladně nejsou úplně blbí a zajimy Varů jsou jim úplně šumák mají svejch starosti dost a budou mít co dělat aby nehráli baráž- Tralmakse za Prochyho a Salstena určitě nevymeni bo by museli bejt úplně padli na hlavu! 2 hráči co maj dohromady min bodů jak on...
K Prochymu je to hráč na 3 lajnu ( u nás hraje druhou páč se nesehnalo do druhý křídlo)
Myslím si ,že poměr cena/ výkon u něj je slušná...dokud nebude náhrada tak bych ho rozhodně nepouštěl a raději podepsal..Čihy půjde do USA...Bery? Salsten out...Gigi ,Ilo ?
Nemuzem si dovolit přijít o 5-6 útočníků to neseženete ani náhodu!
To by musel klapnout scénář, že Bery,Gigi,Ilo zůstanou...
Maverick: Prochyho ale tady určitě nepodepíšou, nemyslím si, že Tralmaks bude určitě jediný útočník, který přijde. Bery zůstane, Čihy je otázka, kdo ho draftuje. Není v postavení Kulicha, který byl výkonnostně v tom ročníku odskočený, vůbec bych se nedivil, kdyby ho tady ještě rok nechali. Gigi jsem sám zvědavý jak to dopadne, měsíc dozadu bych řekl, že určitě odejde, teďka to vidím tak 50 na 50. Ilomakiho jsem přesvědčený, že nepodepíšou určitě.....
Celkem se divím, že řada lidi jsou přesvědčený, ze Ilomakiho nepodepisou. Upřímně ten vliv toho borce je absolutní. Má dopad do 2.presilovce. Bez něho mělo problem se tak/tak dostat. Ilomaki je nejsilnější hráč na puku a získává strašně moc faulu. A jak jsem psal, dříve. Ilomaki skončí top 5 v bodování týmu.
Rachna do systému nepasoval. Ilomaki tam sedí velmi dobře. Velice zodpovědný při defenzivní činnosti. Upřímně Černoch hraje nadstandard. Jinak by byl ve 3. formaci. Uvidíte sami pokud Ilomaki nebude zraněný tak to rozjede.
Prochazka + Salsten za Tralmakse je totálně neprůchodný. Zase zůstaňme nohama na zemi. Šance, že někoho přivedou už v lednu, sice je, ale tahle varianta to určitě není (a dal bych za to i ruku do ohně). Jestli si vrabci neštěbetají blbosti, tak naši nejvyšší by ještě letos měli osobně sedět s Berym..
Co se týče Ilomakiho, tak spekulace dal vířit nechci. Něco jsem slyšel, ale to posoudí jiní. Ale budu radši, pokud zvládneme udržet Reunanena. Tam je ta priorita větší, zároveň už nejsme jedinej klub ve hře...
Uklízečka: To poznáš takhle z hlediště jo? Podle toho, jak se raduje někdo ?😂😂😂Tak to klobouček 💪Ilomaki tady hrát příští rok určitě nebude, uvidíš sám ….
nevim jak je to s Ilem a kbinou. kazdopadne, zraneni vylezel absolutne dokonale (odehral tady jen polovinou utkani) a s body se to taky extra nenakoplo. muzeme se bavit o tom, zda je to proto, ze mu chybi kridlo, ale porad mu nejaky ten bodik chybi. v kabine nejsem a nedokazu slouzit. no a to jak se nekdo predvadi v oslavach ci jinak na lede, je od dob M. Dvoraka, druhotne. verim Paterovi s Kalousem...
jo a letos jsme meli obavy s obranou a nakonec... klic k utoku je Bery a pak se to nejak posklada
Souhlas s 1140bxl...taky věřím Paterovi s Kalousem- zdá se mi ,že to má vše konečně po letech hlavu a patu a stoupající tendenci...rozkoukali se někdo se povedl někdo ne a už budou vědět ...Obrana se letos povedla když ji udrží nemají tam co řešit více méně...útok je s otazníkem ,ale oni budou vědět nejlíp jsou to profíci a věděj nejvíc z nás.Vidí co mi z tribuny a drbů ne!
Bery,Gigi, Tarmo ,Janis ...kdyby náhodou udrželi i Čihyho ještě rok třeba...uvidí se ...Ilo se mi líbí, ale hodně marodi a určitě není levnej ...víc budu soudit až na konci sezony která je daleko...
Tak já hodnotím na základě toho co vidím. Jak se chovají za oponou kdo ví - tam nevidím takže ucelené to nikdy nebude. Ilo po repre pauze hrál dobře a některé ty zápasy zvratili s Jaksem. Jestli zůstane - kdo ví, jaký je v kabině - kdo ví. Aby skončil do TOP 5 bodování u nás musí máknout. Uvidíme co se stane. A ikdyby se na další sezonu nepodepsal, tak stejně těch centru je moc tak to aspon prořídne.
Věc co mě nejvíce zajímá je zítřejší zápas. Letošní zápasy s motorem jsou ugly af Sestava bude tak zajímavá. Protože Jiskra se posune nahoru do první lajny přeci jenom to tam kluci hráli počas zápasu, ale na druhou stranu Salsten byl v 2, který mi tam nefeeluje dobře. Ilomaki dostane Kofroně + Sapouška.
Osobně bych chtěl vidět Kružík ve dvojce a Sapoušek v Sokolově.
Komentáře
Taky už kvůli tomu měl konflikt s vedením. Tak uvidíme jestli ho Kladno nakonec nekopne 🙂
A nový majitel Kladýnka.... Záleží kdo. Motat se tam kolem toho mají údajně 2 "subjekty" (a to mám jen od místních). Ale nikdo není takovej blázen, aby přišel na Kladno, kde je spousta věcí v dezolátním stavu, bez města toho uděláš taky hrozně málo a bude se pouštět do intergalaktických válek, ze kterých budeš mít jen prázdnou peněženku a radost, renomé nebo cokoliv skoro žádný. Můj tip je, že se ten klub celkem stabilizuje, ale půjde trochu jinou cestou.
Jenže město má konflikt s Jagrem. A dokud tam bude, vztahy se nezlepší. On to musí prodat, protože půjde do Ameriky. Ale jedná s potencialnima zájemcema tak, že se divím, že ho neposlali do prdele.
bych se divil, ze by se nesnazili toho Tramalkse ziskat uz v lednu (pokud teda ma podepsano), ale zalezi jak ho Kladno bude potrebovat resp. co za to nabidnout. Pokud budou vedet, ze to na baraz nevypada, tak ta vymena bude snazsi. Pokud baraz hrat budou, tak ten balicek rpo Kladno bude muset byt hodne zajimavy, aby ho pustili...
jakykoli hrac z prvni ligy - nevim, zda potrebujeme zkouset nekoho na zvetseni hloubky kadru. at radeji nechaji hrat treba Sika nebo nekoho jineho ze Sokolova (nevim jak je to treba s Vracovskym). dle myho blba motivace pro nase hrace v developmentu/SO. my potrebujeme hrace do prvnich dvou lajn a ne dalsiho do zastupu hracu typu Kruzik/Kofron (nic proti nim, kazdy ma svou roli).
Dave: Nemůžeš hrát na 3 lajny..... stačí se podívat do kalendáře kolik se odehraje zápasů do konce ledna. Spíš naopak, já bych vyzkoušel nějaký kluky ze Sokolova teďka, co ještě nehráli. Nechal bych hrát jeden zápas Krůžu, dal bych šanci tomu Šikovi...... na play off potřebuješ široký kádr, měli by mít tyhle kluky vyzkoušený, jak třeba umí hrát v systému, plus by dostali šanci a fárali by.
1140bxl: Já už jsem to tady psal, čekám, že Tralmaks přijde už v lednu. Cokoli jinýho od Kladna by byl nesmysl, protože po sezoně jim hráč odejde bez tabulky úplně zadarmo. Zkusil bych za něj nabídnout Prochyho.
Kanga je za mě nesmysl, jednak sem v půlce sezony nepůjde, plus si myslím, že do systému který hrajeme se prostě nehodí.....
K Prochymu je to hráč na 3 lajnu ( u nás hraje druhou páč se nesehnalo do druhý křídlo)
Myslím si ,že poměr cena/ výkon u něj je slušná...dokud nebude náhrada tak bych ho rozhodně nepouštěl a raději podepsal..Čihy půjde do USA...Bery? Salsten out...Gigi ,Ilo ?
Nemuzem si dovolit přijít o 5-6 útočníků to neseženete ani náhodu!
To by musel klapnout scénář, že Bery,Gigi,Ilo zůstanou...
Tak ony ty výkony na ledě taky nebude všechno
Rachna taky musel jít
Co se týče Ilomakiho, tak spekulace dal vířit nechci. Něco jsem slyšel, ale to posoudí jiní. Ale budu radši, pokud zvládneme udržet Reunanena. Tam je ta priorita větší, zároveň už nejsme jedinej klub ve hře...
jo a letos jsme meli obavy s obranou a nakonec... klic k utoku je Bery a pak se to nejak posklada
Bery,Gigi, Tarmo ,Janis ...kdyby náhodou udrželi i Čihyho ještě rok třeba...uvidí se ...Ilo se mi líbí, ale hodně marodi a určitě není levnej ...víc budu soudit až na konci sezony která je daleko...
Jestli zůstane - kdo ví, jaký je v kabině - kdo ví. Aby skončil do TOP 5 bodování u nás musí máknout. Uvidíme co se stane. A ikdyby se na další sezonu nepodepsal, tak stejně těch centru je moc tak to aspon prořídne.
Věc co mě nejvíce zajímá je zítřejší zápas. Letošní zápasy s motorem jsou ugly af Sestava bude tak zajímavá. Protože Jiskra se posune nahoru do první lajny přeci jenom to tam kluci hráli počas zápasu, ale na druhou stranu Salsten byl v 2, který mi tam nefeeluje dobře. Ilomaki dostane Kofroně + Sapouška.
Osobně bych chtěl vidět Kružík ve dvojce a Sapoušek v Sokolově.