HCE Fórum

1758759761763764766

Komentáře

• Furt věřím v to, že tu zůstane
  • upraveno 16. prosinec
    Pan Mikeš říkal, že v lednu a má to ze svých vlastních zdrojů.  B)
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • @Uklízečka_kabiny_HCE no tak to je v prdeli, to uz ma Bery podepsano jinde v tom pripade 😂
  • Pracuje se tu a to je dobrá zpráva oproti minulejm létům...jestli je to náhrada za Beryho ano nebo ne...tak bych to nebral Berymu musí být přáno jen to nej za to jak tu maká přál bych si aby zůstal, protože je nenahraditelnej aktuálně způsobem jakým teď hraje rychlost, napadání, góly i tvrdost...hold když půjde musi Kalous lovit dal a hlavně že začal!
  • Jinak nejake drby z Discordu Bomb

Hlava-Kobli-Sandberg maji podepsano do 24/25 a spekulujou,ze ne vsechny 3 podepisou.
    Udajne se CB snazily letos ziskat Kobliho,krery se nebranil presunu,ale zena rozhodla ze chce zustat v Litvinove(prej tam nekde pobliz bydli) a nechce se stehovat 😀 Tak treba bychom mohli zkuslt hodit laso
  • Frodo ted take potvrzen na ten kemp
  • Tak Frodo i Černoch mají smlouvy i na příští rok, tak je jasné že to budou promovat s nima
  • Kmoníčkova odpověď na tvrzení, že jsme chudej klub…pár sezon zpět nemyslitelný
  • Kobliha chtějí v ČB každý rok,ale jemu se tam nechce 
  • upraveno 16. prosinec
    Tak Pech fakt asi konec a snad pomatenci nezačnou spekulovat, že se k nám přes Tábor vrátí...

Post edited by three7 on
  • Bery má 3 nabídky, uvažuje o dvou, nicméně není to tak, že jasně, jdu hned a nic mě neudrží. Včera jsem se bavil s jedním člověkem kterej má ke klubu sakra hodně blízko, a ten mi samozřejmě nemohl říct co bude nebo nebude. On není ten kterej tam rozhoduje to vůbec ne, ani nemá na vedení klubu kliku, nicméně zprávy má.
    Jen řekl,že slyšel,že Bery tady na momentálně cca 80% zůstane. Nic ho prý nikam netlačí. Je tady prej spokojenej, spousty kamarádů, a hlavní je pro něj i to, že se tady rodině líbí, a nechce se jí nikam trmacet do neznáma.
    Já věřím, že zůstane, píšu to pořád dokola, když na to přijde.
    Snad to sním dopadne.
  • Zábranský do Brna
  • Three7: Proč pomatenci???? On si pořád svoje uhraje...... Mezi řádkami jsem to tady psal asi 3 týdny zpátky, že Budějky udělají ještě jeden pohyb v kádru a že jsem zvědavej, co na to lidi tam...... On si pořád ještě svoje odehraje, viděl jsem nějaký jejich poslední zápasy a přestože moc už nehraje, tak je pořád platnej....... Tobě to třeba přijde jako pomatení, ale z Varů mu volali!!!! Chtěli ho. A za mě by to mělo smysl..... měli by centra do trojky místo Nora, navíc kdo Lukyho zná, ví, že je stoprocentní profík, ty mladší kluci jako je Sapi by od něj hodně nakoupili, a na přesilovce bysme ho uživili pořád!!! Stačí si vzpomenout, co s námi udělal v loňským předkole v přesilovkách...... Jinak teda ale to vedení tam, to jsou neskutečný amatéři, dostávají od lidí na jejich fóru šílenou bídu. Ví se to, cca měsíc a stejně si to nechali utéct do médií, místo toho, aby to oznámili sami s tím, co za tím všechno je. Zlatej Kalous a naše vedení.
  • ja kterej na pechovi vyrustal a hned jsem si ho jako malej oblibil tak bych ho tu uvital na konec kariery...do playoff by byl platnej a ma zkušenosti
  • @Flaksa34 souhlas, ze si Pech svoje jeste uhraje, ale zrovna na centrech nas bota az tak netlaci. kazdopadne mit ho v Sokolove a k nam v pripade zraneni asi nebylo uplne od veci. ale je to spis ta hloubka kadru (a na pozic, kterou zvladne treba i Jiskra) nez skutecne posileni. Ja porad verim v toho power forwarda. 

popravde, vzhledem k tomu ze mame za pulkou souteze a prosinec/leden bude mazec, libil by se mi nejaky obsahlejsi rozhovor s Kalousem nebo Paterou. Jak to vidi s predkolem play-off ci pripadnou sezonou. O hre, stavbe kadru atd. 

mozna ceaji az bude neco k oznameni, ale pri vsi chvale na klub, tak komunikace s fanousky je porad uroven GM MV. :-/ 
  • 1140bxl: Hele no to je těžký....... aby to mělo nějakou validitu pro fans, tak musíš jet konkrétní jména, to je to co lidi zajímá, a to prostě nemůžeš teďka, teď reálně skládáš tým na příští rok, na konci ledna budou už hráči bez smluv rozebraný. Ten Tralmaks je jasný signál, že se prostě pracuje, a to mě stačí.
    Jinak k tomu Tralmaksovi...... nemyslím si, že jako je nereálný, že by přišel už v lednu..... protože on tabulku určitě nemá, takže po sezoně jim odejde úplně zadarmo, záleží jak na tom to Kladno v lednu bude, pokud spadnou dolu, tak případnou baráž uhrajou i bez něj, pak by případný trejd třeba za Prochyho dával smysl. Otázka je ale jak to na tom Kladně vůbec je, ví se, že se toho chce Jágr zbavit, otázka je jak oni budou podepisovat hráče na další rok atp. Ale za mě se tady vedení o to minimálně pokusí....... co si budeme Tralmaks je u nás křídlo do dvou lajn, hráč na přesilovku, na play off by byl výbornej.....
  • Flaksa34: Tramalks je ten powerforward co chybi! docela by me zajimalo, jak by si sedli treba s Ilomakim. to by mohlo docela fungovat. ale i v lajne misto Prochazky...

rozumim, ze nechtej mlatit prazdnou slamu, kdyz nemuzou rict nic konkretniho. (v PR kdyz nemuzes nic rict, tak vetsinou mlcis) tak snad po vanocich az bude co oznamvat, tak se to dozvime.

jinak bvy se mi libila strategie z letosni sezony. mistni jadro doplnit hraci z ligy odzkousenymi (Jaks letos) + neco exkluzivniho z ciziny (Reunanen). kazdopadne to bude chtit i nejake ceske hrace. :)  
  • upraveno 17. prosinec
    @Flaksa34- tak pomatencema jsem myslel lidi co sem před +-2 (??) tejdnama na FB tahali Zaťoviče do HCE. Asi by se nám Pech i hodil, ale spíš jak píše 1140bxl.

Post edited by three7 on
  • @kanis určitě to navštívilo více lidi než euro hockey tour 🤣 když jsem koukal jaký je o to zájem ani mě to nepřekvapílo. Euro hockey tour je fucking zastaralý a nudný model.
  • EHT beru jako srandamače. Je to příprava na MS. Je fakt, že nějaký systém fotbalové Ligy národů by byl zajímavější. Jen je problém, že na nějaké koukatelné úrovni hraje hokej osm zemí, další čtyři se zavřením očí a zbytek by byl totálně kontraproduktivní.
  • upraveno 18. prosinec
    Já na EHT koukám jenom když tam hraje někdo od nás :D to samý platí i pro ostatní reprezentace (Slovensko, Norsko, Lotyšsko)
    Post edited by Xaxxz on
  • Russko nekomentuju a pokud se tim nekdo seriozne zabyva, tak nevim zda mu je pomoci. Se divim, ze tam nebylo 789 000 lidi na dvou utkanich. a i kdyby, at si to pinkaj mezi sebou.

k EHT - ja bych to zase tak hrozne nevidel. jasne muzou udelat i nejakou soutez ligoveho formatu, ale vzhledem k terminum a cestovani, je asi jednodussi dostat ty tymy na jedno misto a hrat nejaka utkani back to back. + stejne je vzdy nejakej zapas mimo misto konani. proto asi zpusob turnaju. pokud by tam bylo soutezivosti prilis, tak v podstate netestujes, protoze bys treba riskoval propad do souteze se Slovaky, nemci Dany ci Nory...     
  • upraveno 18. prosinec
    Není tam Kružík ,takže místo Čihyho...
    A Rulik na beku ...Dlapič zdravej ?Nebo Tureček bo někdo jinej 7 bek
    Post edited by maverick on
  • Si myslím, že Rulík bude v pátek normálně hrát u nás
  • U Dlapy počítám, že až se (znova) vyléčí, dá si zase pár zápasů za Baník
  • Chtěli jsme podpis, máme koloběžku :D
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters