HCE Fórum

1757758760762763766

Komentáře

• Me celkem prekvapilo,ze je klid u vsech tymu.Cekal jsem vic presunu.
  • Krásně se prostě ukazuje, jak vypadá ten trh, jak se většina bojí jít do trejdů, nebo nemají tu chtěnou protihodnotu a bohužel se do Čech už dost chodí pro peníze, což bývá i velkej risk...

Jak už tady padlo, nějak nečekám posilování během letošní sezóny. Už tak to vypadá, že jsme nastavili směr, má to nějakej koncept a plán. O to víc se musí šlápnout do další sezóny (a ta se řeší nejvíc právě prosinec - leden / možná únor). Což ostatně i pro Beryho a další může být argument, pokud domluvíte fakt jméno, který ten tým posílí...
  • Souhlas s HCE_Majkl: přesně tak trh je naprosto prázdnej na někoho slušného( pár jmen se vrátilo, ale to samozřejmě sežrali velké ryby) ...trejdovat nikdo nebude hráče z prvních dvou lajn...když tak musí být adekvátní protihodnota a tu nikdo nedá ( i ten Kubik v Budějovicích se trochu probral nedaji vam ho za někoho ze 3-4 lajny to pro ně nemá smysl) ještě nikdo není bodově tak mimo...je brzo i v jinejch ligach...až v lednu se podle mě někdo objeví u týmu co nebudou mít na play Off a začnou šetřit ...
    Věřím ,že do konce ledna snad někoho Kalous udělá, ale teď je hlavní aby se nám nikdo nezranil!
  • Tak na novou sezónu prý máme podepsaného dalšího 🇱🇻
    Uvidíme zda se to potvrdí. Já pevně doufám, že ano!
  • jmeno nebo pozici asi nevime co 😂
  • Tralmaks?
  • podle smluv me napada Tralmaks, Abols nebo Krastenberg...obrance to asi nebude ...ty mame posbirany ty top 4 lotyssky beky z evropy takze si myslim ze útočník
  • @VANEKnaZDI

Jméno řikat nemusíš, ale cejtim z toho ten vibe, že to bude sakra cool podpis! 
  • Tak když přijde Lotyš, tak by to taky mohlo znamenat, že nám tady minimálně jeden z obránců zůstane
  • upraveno 15. prosinec
    A furt naivně očekávám, že nám na tom nedělním zápase ohlásí podpisy nejakym videem na kostce…je to teď moderní a byl by to fajn dárek :D

Oznámí se Bery, Reunanen, Ilomaki, Jaks a Griger na tři roky a hala spadne
    Post edited by Xaxxz on
  • Koreis na discordu psal ze Tralmaks podepsal v tymu,kde uplne penize nehraly roli a udajne to ma byt tym co preKVA?pi 😀
  • Podle mě jeden z důvodů, proč se trh moc nehýbe, je to, že hodně týmů vlastně nemá až tak moc o co hrát. Do play-off jde dvanáct týmů a rozdíl mezi 5. a 12. místem je výhoda jednoho domácího utkání v předkole. To fakt není důvod, proč tlačit na pilu.
  • Už je to venku.

Jinak co kdybychom se dočkali výměny Prochazka za Tralmakse? Myslím si, že Procházku nepodepisou, protože on na tu 2.lajnu nema.
  • Trejdnout Procházku za Tralmakse ještě letos? Na to Kladno nepřistoupí
  • prochy+kruzik
    vazby na kladno maji plus neco malo prihodit...
  • Ale super, víc takových zpráv 
  • Tralmaks dobrej, ne? 🇱🇻😀
  • Trochu ironie je, že Smoleňák dělá hráčského agenta a jeho kůň je právě Tralmaks. A moc se jim tam nelíbí, že jim Tralmu podepsal jinam.
  • upraveno 16. prosinec
    Tak ať ho sem pošlou už letos bez náhrady :D
    Post edited by Xaxxz on
  • upraveno 16. prosinec
    No hlavně ta zpráva, že největší zájemce o jeho služby Hradec Králové si ho z finančních důvodů nemůže dovolit a u nás s tím evidentně nebyl problém. To je pro mě celkem game changer v rámci finančních her v ELH. Zdroje evidentně v naší pokladně jsou a kvalita je žádaná.
    Post edited by Screepy on
  • Tak hlavně,aby podepsali někoho z těch letošních posil,plno hráčů má smlouvu jen na letošní sezónu ....,už by mohli nějaký prodloužení smlouvy oznámit 😉
  • To oznámí buď na tom nedělním utkání nebo to zveřejní 24.12. jako takovej dárek :D
  • A za mě zase znamení i vůči našim současným hráčům, že se to tady s tím hokejem myslí vážně, že se tu neberou ad hoc posily, nějaký pokusy ze zahraničí nebo nějaký prvoligisti u kterých je to bud anebo, ale hráči, kteří víme, že tu úroveň i v rámci ELH mají nadprůměrnou. Takže už to tu nebude jen o tom, jdeme si zahrát Vsetín cup a pak hurá do Hurghady. Kéž bychom udrželi letos formu a někde mezi tím 5. - 8. místem skončili, zase to bude skok kupředu a zase si budujeme nějaký jméno na hráčském trhu.
  • No Tralmaks hodně dobrej. Snad to není na úkor dejme tomu Beryho. To bylo první,co mě napadlo.
  • No toho se bojim...
    A taky bych byl rád za některý letošní posily, aby pokračovaly...
  • Energie láká na účast letního kempu, ale už tam na fotce není Bery. Jen Černoch a Frodl
  • VnZ - koukal jsem na foto na FB a 31.10. jsou tam všichni tři, ale z 27.11. už jen Čeče a Frodo

takže to už jednou postnuli bez Beryho, ale doufám, že v tom není nic víc než to, že lákání na kemp skrz Vánoce s jinou grafikou se Bery nevešel
  • A když přidáme trošičku váhu spekulacím - proč tam je Čeče a ne Bery... Divný ne? (jen v módu spekulování)....
  • Je to jen taková brzda, aby se někde nepromoval Bery, když je nad tím prostě otazník. Každopádně v tý době ještě žádný rozhodnutí nebylo. Aktuálně to je tak, že to má být mezi 3 klubama. Tak snad převáží chuť a odvaha tady zůstat a stát se další ikonou ala KSK lajna...
  • Jsem rad, ze vubec takovehle spekulace jsou :) letos ho v tymu na 105% neuvidime, Jagr nepusti sveho nejlepsiho utocnika v situaci, v jaky jsou, kdy ani nevi, jestli to bude zase baraz, predkolo atd.

Jinak u Beryho pomalounku ty naznaky jsou, ja ocekavam jediny scenar no 
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters