HCE Fórum

1756757759761762766

Komentáře

• upraveno 10. prosinec
    U nás určitě...pokud se nepletu, poslední special dresy byly Winter Classic, 90 let, Legendy pomáhají, 1000. zápas...
    Post edited by Xaxxz on
  • jinak koukam, ze se MBL vrati Moses. ty maji letos taky dobre slozenej tym (typama hracu, vekove), skveleho brankare. sice nemaji (a nebudou mit) novou arenu, ale maji o 10 bodu vic nez klub kterej bude mit novou arenu a chce mit na to nadupanej kadr. :) 

porad si stojim za tim, ze ten nas kadr po navratu Dlapice toho moc nepotrebuje. V obrane to skoro muzou dohrat. Moravec a Rulda jsou sice slabsi (zejmena Rulda nestiha v jakekoli kreativite), ale Moravec pujde vykonostne nahoru a dopnit se to dat (na stejne urovni) ze SO. Utok je jine kafe, ale 4. utok jak vino (vcetne Koffera), 1. exceletni a 2. taky ujde. Potrebujeme rozehrat Ilomakiho pri hre 5 na 5 tzn. kridlo k nemu. Dokonce bych radeji neco lepsiho nez brat dva jen kvuli tomu ze Cihare pojede na MS. Proste bude muset zaskocit Sapi... (prvni teda asi bude hrat Jiskra).   

• upraveno 11. prosinec
    Tak jsem si naivně myslel, že pan Mikeš je debil jenom trochu a že to z části předstírá. Ale on je debil úplně...

Post edited by VANEKnaZDI on
  • MajkHCE říkal, že Mikeš sedí nad ním. To má taky VIP?
  • upraveno 11. prosinec
    @Uklízečka_kabiny_HCE Kez by, takova šlechta nejsem 😃 Vlastním 3 permice v sektoru 109 a Mikeše jsem teda vždy viděl jen na klasické tribuně (i když pokaždé jinde). Každopádně ten komentář na FB se ani nepřísluší komentovat, protože chlapec nepochopil pointu, ani lidskou motivaci, ani marketing. A pokud do ty nemocnice kvůli tomu přijde o 20 lidi víc a darujou, tak good job. Vic k tomu asi nepisu…

Ale pokud chlapec chce, tak Babisovo sekretářka vypsala vyberko na generálního ředitele KKN. Muze ukázat sve schopnosti…
    Post edited by HCE_Majkl on
  • @HCE_Majkl ;

To je pro něj nízká meta, ten by nejradši dělal GM místo Tobolky
  • upraveno 11. prosinec
    Sedět mezi plebs. Mikeš nemá ani koupenou permanentku, hlavně že prý "VIPku. 😂😂😂 Doufám,ze ho tam potkám někdy. 😂😂

Ještě lhat, že ma vipko je fakt smutný. 🤣🤣 ClownHCEnergie
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • @Uklízečka_kabiny_HCE Spíš mávej, až uvidíš mě, ať ti koupím nápoj  =) Poznáš mě dle dresu z Kligenthalu s "90"  =)

@Xaxxz GM? Ten se do 1-2 let bude hledat, ale myslím si, že díky jeho komentářům už se trošku vy-outoval...
  • Jaké indicie... Budu sledovat jak hokej tak i lidi mimo, abych je identifikoval kdo je kdo s jakým nickem. 😂😂😂
  • já mám nick i číslo na dresu a jdu poznat podle staré vlajky :)
  • Dneska proti sobě Griger a Salsten
  • Grigi hned asistenci…a nechtějí si Salstena rovnou odvézt? 😂
  • gigi krasny pas do prazdny brany a salsten je uplne mimo...
  • Jinak zajímavý fakt.
    Salsten nebyl vůbec oznámen jako Beránek a Griger, že je nominován. 
    Lotyš bois nikdo z nich Mamcics relaxoval v Plzni na Vánočních trzích. 
    Jaks je doma v Lotyšssku a na ruce neměl nic, takže je snad v pořádku. 

• Na discordu Bomb uz zacinaji litat infa,ze prestupy uz zacaly a udajne jsou pekne zajimave od pristi sezony.Mluvi o tymech ve stredu tabulky a jsou to zrovna ti borci,co reknou tak to vetsinou plati.

Kladno udajne od pristi sezony bez Tichacka a Tralmakse.
    Golman Pavlat se mozna bude vracet do CR
    Liberec ma aktualne hledat nahradu za Musila(zraneni bricha)

Brzo se snad uz dockame i jmen.
  • @Uklízečka_kabiny_HCE

Grígera ale oznámili až včera i přesto, že ta zpráva o reprezentaci na slovenských strankach vyšla v pondělí…kdyby to nezveřejnil hokej.cz, tak si toho nejspíš nevšimnou. To bych řekl, že je případ u Salstena
  • Rád bych se přidal na bomby jejich discord, ale nějak mi nefunguje pozvánka :D 
  • Hele ja si musil zaplatit aspon na jeden mesic hero hero a tam byl na to odkaz.Jejich discord je fakt zajimavej.
  • Nějakej klid od nás...mi neříkejte, že bude u nás po reprepauze pokračovat Salsten a že místo Čihaře bude hrát Kružík
  • @Xaxxz rekl bych, ze jedina zmena bude, ze misto Cihare bude hrat Sapi, jinak ted nic necekam
  • Taky žádnou změnu neočekávám, myslim si ze naše vedení se drží toho ze než za každou cenu nekoho dotáhnout tak to proste uhrajeme s tim co mame k dispozici. Coz je na jednu stranu dobrý ale na druhou stranu proste musí vidět ze ten Salsten ne e a ze porad jeden útočník chybi už od začátku 🤷🏻‍♂️
  • Uvidíme. Podle mě je tady fokus na to, aby se sestavil zase o třídu silnější tým na další rok a tomu je podřízená i tato sezona. Já ji pořád beru jako takovou tu přestupovou k snad lepším zítřkům. Pokud už teď mají domluvenou kostru na příští rok a k tomu adekvátní posily, tak pochopím že letos se to odehraje s tím co tu máme, pošetříme koruny a ty zainvestujeme do budoucnosti. Neříkám že bych nebyl rád, když by se povedlo posílit už v průběhu této sezony, ale pokud na konci uvidím náš tým ve čtvrtfinále a zase o něco slušnější sestavu do další sezony, tak budu po těch letech plácání se dole i spokojený.
  • Ano. Jestli odtud nebo i z ciziny. Ve dvaceti byste asi o zahraničí neváhal. Ale je vám osmadvacet, máte dvě děti.
    „Nějaká cizina tam taky byla. Zatím jsem rozhodnutý, že dám přednost Česku a zůstanu. Chci zvolit co nejlíp, abych měl zázemí a prostor, abych byl prospěný týmu, Nechci ještě nic rozkrývat, když ještě nemám úplně jasno. Uvidíme.“

Ve Varech působíte od dorostu. Neláká vás ale jít někam blíž Vysočině, odkud pocházíte?
    „To je jedna stránka, že bych měl blíž domů. Nevím… Pardubice jsou od Havlíčkova Brodu padesát kilometrů. Brno to samé. Praha, všechno má své. Ale pak je ještě druhý život, příroda, všechno kolem. Já jsem v tom vyrostl a naplňuje mě to. Musí se všechno tak nějak skloubit.“

Stanovil jste si, dokdy se chcete rozhodnout? Abyste měl čistou hlavu a neřešil, co bude dál?
    „Chci to mít jasno co nejrychleji. Rozhodnout se, ať na to nemusím myslet a můžu se soustředit zase jenom na hokej.“

• Taky jsem četl ten rozhovor a Berym...kupodivu cizinu ne , ale každej je jinej hold to tak má a proč ne...je z toho jasný, že PCE,KOM,SPA a nebo Vary... docela koukám, že to chce mít i co nejdřív...chápu i se divím má to víc pohledů ..jen to podepisování na příští sezónu i kdyby jinde nemám rád...pak je v tom spousta spekulací, že už má podepsáno jinde tak hraje prd...zas na druhou stranu čím dřív by se vědělo že jde jinam už hledáš náhradu a nečekáš do dubna...no jo zajímavé to bude- malinko posun v tomhle rozhovoru
  • vary dali gól 🤣🤣🤣 varska goal horn
  • Gríger za dva zápasy v repre 0+2
  • co je na tom pravdy že ma genoni jit chytat za PCE?
  • Na spengler Cup jenom...extraligu ne
  • kéž by kalous nekoho dotahnul z toho repre srazu ...
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters