HCE Fórum

1754755757759760766

Komentáře

• BKT budu koukat večer. Jsem zvědavý co tam borci řeknou. Smoli bude dobře naladěný z nedělní výhry takže budou vtípky :D 
  • Divim se,ze Bery furt podava TOP vykony kdyz se o nem kazdej den mluvi snad vsude 😀 Uz by to chtelo rozseknout.. 😀
    To snad ani Kondelik nebyl takove tema
  • Kondelík nemá za 26 zápasů 18 gólů :D 
  • Pro lidi co se na to chteji kouknout tak tady je odkaz:

A o Varech mluvi od 37:00
  • Ale uz mi tohle mleti kolem toho zacina vadit, uz bych radsi vedel, ze 100% odejde a byl klid nez tohle.. :D 
  • myslite ze daji vanocni dresy cerne barvy jo?
  • Tak či onak o týhle repre pauze musí přijít už nějaký informace směrem k prodlužování smluv. A vzhledem k tomu, že Kalous bude stejně fuč, tak už buď něco musí být hotovo nebo začnou od ledna akorát finanční dostihy ještě většího charakteru (a teď vůbec nemluvím o Berym)...
  • VnZ a Flaksa jsou dlouho potichu, takže nějaký smlouvy už hotový být musí :D
  • Když se něco ví at jsme aspon překvapení :D Můžeme jenom usuzovat jaký moment to releasnou. 
  • Den před zápasem s Bolkou
  • To bude Salsten na 2+1 jako Vanocni darek :) :D 
  • Jinak pokud někteří hráči zvažují zahraničí jediná liga přichází k úvahu a to je NL Swiss. Do finska se už moc chodit nebude možná gólmani. A SHL tak se nikdy moc extra z extraligy nechodilo.

Jinak i toho Berenka se divím, že všichni řeší odchod, ale nikdo se nezamýšlí nad tím proc zůstat.
  • tak ted zverejnili ze udelali 100 dresu takze to bylo asi ono
  • Malinkou nadeji jsem mel, ale zadne prekvapeni :D
  • Kdyby to aspoň byly dresy, se kterýma se něco odehraje...ale tohle je prostě blbost
  • sparťani na twitteru... beránka vyměníme za Moravčíka a najmana🤣🤣 dost reálná protihodnota
  • vanocni dresy jsou fajn, ale potřebovali bychom jich prodat ne 100, ale 10 000. :) ale aspoň Bery vidí, ze jedeme lesní styl. Stromeček, jelinek, vločka ….
  • @kinkisTo se mi moc nelíbí, hlavně ty Korejsovo kecy na konci, že mu kluci něco tají a že už je asi Ondra s Kotletou domluvenej. Nechápu co tam bude dělat... To raději Sparta nebo Perníci, i když tam nedostane takovej prostor.
  • Xaxxz: Já o ničem nevím :-) svoji predikci jsem tady nedávno napsal....... já věřím/doufám, že Bery zůstane..... 
  • Tak jsem mrknul na ty bomby, pustil jsem si jen tu část o Varech teda....... zajímavý, hlavně ty pohledy. Na Smolim je vidět, že má pořád ten pohled toho hráče, líbilo se mi jak tam vypíchnul Šíráka.... tenhle příchod se mega povedl. Jinak jak tam řeší ty trejdy, koho za koho vyměnit, tabulková hodnota atp., podle mě zapomněli na jeden podstatnej detail, když chceš někoho vyměnit za někoho, tak ten někdo koho chceš, toho chceš mít pod smlouvou přece. Uvedu případ na tam zmiňovaném Gigim..... Kdyby si chtěl vyměnit Grígera dejme tomu za Adama Kubíka z ČB, který nevím jak to tam má s délkou smlouvy, ale kdyby mu končila smlouva, tak ho vyměníš jen když s ním podepíšeš smlouvu tady, takže ten hráč sem musí chtít jít, a opačně to platí taky, za mě teda tyhle trejdy vlastně vůbec nejsou o tabulkách!!!! Pustíš nějakou hráčskou kvalitu a chceš zase jinou hráčskou kvalitu, která Ti třeba v tom týmu chybí. Plus teda pokud se nepletu tak Gigi žádnou tabulku nemá, protože je to cizinec!
    A ještě k tomu Berymu...... Smoli tam dobře říká, že jako jestli ještě někdy zopakuje takovouhle sezonu??? Chápu tuhle úvahu, za mě letos je to co se týče nějaký střelecký produktivity nadstandard, jakože nesmysl přes, klobouk dolů. A myslím, že tohle nikdo neřeší fakt, protože je mega platný i tak, je to nejlepší obousměrný hráč v lize, lídr na hřišti i v kabině, svých nějakých +- autobus 15 gólů za sezonu dá každý rok tý následující smlouvy, pokud se budeme bavit o 3 letý smlouvě třeba. Fascinuje mě ta Kometa jako....... Kurwa co by tam dělal, vždyť to je tým na úrovni nás, akorát s úplně jiným rozpočtem ...... Paradoxně si myslím, že jak tam zmiňujou, že to bude o penězích........ za mě teda vůbec. Vary budou schopný dát Berymu na úrovni Komety určitě a bůh ví, třeba mu budou schopný dorovnat všechno...... což teda ale vůbec nemusí znamenat to, že tady zůstane. Záleží co chce on, kariéra je krátká, může si chtít to zkusit někde jinde, jít do týmu, kde bude mít šanci hrát o titul /což teda za mě je Sparta a Pardubice/...... chápu pohled Uklízečky, který tady psal, že je lepší být velká ryba v malým rybníčku než opačně, ale tohle je pohled fanouška, ne hráče...... nic ve zlým
  • Já jsem se už zařekl, že se k tomu vyjadřovat nebudu, k tomu Berymu. Nicméně.

Za mě je to tak, že měl opravdu zaječí umyl někam odejít, nebude s tím dělat takový drahoty v tom smyslu, že tohle a tamto, a bůh ví co ještě.
    Řekl by narovinu- táhne mě to jinam, jsem tady už řadu let, chci zkusit něco jiného, a hlavně chci zabezpečit rodinu.
    Ani jedno z toho neřekl, a proto zůstane tady. Já jsem o tom přesvědčenej.
    Nic mu tady nechybí, a hlavně je tady parádní příroda, a i tohle v tom všem bude hrát hlavní roli. Ví, kam sem jit, zná každý zvíře v tom jeho hájemství, není důvod odcházet.

Peníze?
    Neblaznete, myslíte,ze hraje za teplej čaj,kurku chleba a polívku k tomu?
    Navíc to bude mít ještě vylepšený.

Sportovní úspěch?
    Myslíte, že titul mistra světa je málo?🙂

Navíc se to i tady v klubu vyvíjí docela solidně kupředu, zvykat si jinde s rodinou, která je tady spokojená?

Mě to nějak neštymuje,že by měl odejít.
  • Takze do Hradce Ondra nepujde 😀
  • Ta Kometa by v jeho případě fakt byl velkej ústřel, to nedává z žádnýho racionálního důvodu smysl. Věřím, že HCE pokud půjde dobrým směrem má ve výsledku v horizontu 5 let větší potenciál jak celá Kometa, která taky sáhne hned po všem co se na trhu ukáže, akorát na ot nemá tolik peněz co Dědek a Sparta, ale o nějakým strategickým budování týmu to tam teda není ani náhodou, Zábranský chce úspěch, ale stejně je to žába na prameni a o všem rozhoduje, styl řízení tam odpovídá výsledkům. Nevim čemu se tam místní fans diví, ačkoliv furt vyhazujou trenéry.
  • Ohledně té ryby tak inspiroval jsem se u Kaseho. Navaliloli mu penize a přesto zůstal. Myslím, že ma i nyní 2 menší prcky. S Beránkem to může být obdobný.

Jinak z finanční stránky můžeme konkurovat každému krom Pardubic. Hlavně nyní je tu koncept, což taky hraje důležitý faktor. Kometa by měla poslat důchodce doprdele, protože v momentálním ten tým nemá nějaký koncept.
  • Já si myslím, že nikdo nerozumí tomu, proč by měl jít zrovna do Brna...teď se prakticky řešíme jenom my a Brno, o ostatních se vůbec nemluví
  • Screepy..
    Kdyby To tak četla viď 🙂
    Neee sranda. Co na to Tvá přítelkyně říká. Psal jsi, že je to zaryta Kometacka
  • @Uklízečka_kabiny_HCE asi tak, Šenkypl není žádnej študák, takže moc dobře ví, co v Berym v tom týmu má a stejně jako v první sezoně platil Frodovi smlouvu ze svýho, tak to stejný věřím že by byl schopný udělat u Beryho a řekněme si upřímně, pořád to jsou pro něj drobný a pořád to neznamená že tu budeme tahat přeplácený hvězdy. Takže výjimečně věřím tomu, že je schopný a možná i ochotný ty Pardubice dorovnat.
  • upraveno 10. prosinec
    @kanis no řekněme jo, to ona je zarytá fanynka a proto jí říkám, že do Brna by nikdy nešel a doma si furt utahuju z Fleka, jak si strašně "polepšil" :D no ale góly dává no, to se zas musí nechat..
    Post edited by Screepy on
  • Paradox je, že Gigi tabulku má. Ač je to cizinec, tak sem přišel ještě jako mládežník. Takže se mu tabulka připisuje. 
    Nedávno to řešil Hradec s Bučkem, který je Slovák
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters